Skocz do zawartości

Nadszedł czas pożegnania

Natusia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nadszedł moment pożegnania, niestety odchodzę z serwera Podziękujcie IDK który dał mi perma z dupy. 

Chciałabym podziękować niektórym osobą przez które gra na multi nie była nudna:

@Krzysioo1 Dziękuje za wspólną grę oraz za to że w końcu się pogodziliśmy i teraz jesteśmy razem ♥

@Inder00 dzięki piszczała za to że kiedyś dałeś mi szanse na supporcie za bieg przez całe SanFierro o unbana, za wspólne granie w minecrafta na thehive

@idk kiedyś byłeś spoko i dało się z tobą pogadać teraz zmieniłeś się na gorsze (<12:18:41> "idk" zaczepia Cię. natuska to dziewica)

@Kaneki Dzięki za jeżdżenie porshe i słuchanie nutek z anime byłeś serio fajną osobą

@turbii dzięki za przyjęcie mnie kiedyś do SAMC oraz wszystkie prawka za skracanie xD

@Molak94 Dzięki za pilnowanie bazy już nie musisz tego robić

@Adixon112 Dzięki za inspekcje bhp na bazie oraz pilnowania mnie 24/7

@AnimaL Dzięki za kradnięcie mi agerki i innych autek. ([95]AnimaL: Szukam samicy do wspulnej kopulacji) Obyś znalazł tą samice i nie dręczył 12 letnich kacperków  ([6]AnimaL: Szukam mojej właścicielki bo mnie ścierka w lesie zostawiła :< ) i żebyś znalazł swoją właścicielkę 

@PanKOX_PL Bądź nadal dobrym adminem być moze niedlugo juz root'em

Przepraszam wszystkie osoby z którymi miałam spine lub po prostu kogoś zwyzywałam lub taranowałam (przypadkiem). Jesteście wszyscy super. Dzięki za grę ♥

• Like 1
  • Smutny 3