jumpereczek1234 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) Nadeszedł ten dzień którym chciałem z wami się pożegnać ogólnie z serwerem Ale no dziękuję za te 3,5 grania na serwerze @Mistaszek55 kiedy mutacja? @MandarynkaDziękuję że przyjąłeś mnie do frakcji SAFD pierwszej 😉 @Kizzy Kiedy cs? @Ender_ @Riko_FRborsuk Wojtnini i pare osobom DZIĘKI ZA SAMC ❤️ @Smallspy. @idk Kiedy cs? i tym co nie oznaczyłem dziękuję w tym miejscu za pędzony czas i widzmy się na pewno gdzieś indziej 😉 Edytowane 5 Marca 2024 przez jumpereczek1234 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Dzięki dzięki, miło wspominam pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 O mnie zapomniałeś nara alkoholiku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 18 godzin temu, Zielan napisał: O ty chuju Kamilek wracaj tu Do mnie i piszesz podanie do sapd Nie ma jak życie jest najważniejsze W dniu 30.04.2023 o 09:41, Teresa. napisał: O mnie zapomniałeś nara alkoholiku No bo wybrałem pare osób 🤷🏼 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terloxx Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Trzymaj sie pijaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 W dniu 2.05.2023 o 17:51, Terloxx napisał: Trzymaj sie pijaku! dzięki i wzajemnie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 papa jumpereczek fajnie kiedyś było w safd ( wiem troche spoznione ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 22 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2025 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi