Nw0rd Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Twój nick na serwerze: Dywan_Turecki Twój serial: C7105610873E6A4FE2D8619F24155343 Powód kary: Niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie, obraza frakcji Nick osoby nakładającej kare: @Smallspy. Data otrzymania kary: niestety nie pamiętam Długość kary: bl z możliwością apelacji Opis sytuacji: Był sobie piękny, słoneczny dzień, w tym dniu czekał mnie egzamin w TSA. Jako iż wiedziałem że owego egzaminu nie zdam postanowiłem dokonać czynów haniebnych żeby wylecieć i nie musieć czekać kilku dni na napisanie podania do innej frakcji. Zostałem wprowadzony w błąd, dostawałem sprzeczne informacje, jedni mi mówili że nie trzeba czekać aby pisać podanie do innej frakcji jeśli mnie z niej wyrzucili inni za to mówili że trzeba. Wyzywałem Szanownego Pana sqobera na /pm tylko po to aby mnie z frakcji wyrzucił, również zachowywałem sie w sposób nieprzystający członkowi frakcji. Łamałem przepisy ruchu drogowego, jeździłem ŹLE a były jasno określone przepisy w tsa. Odnośniki do poprzednich apelacji: - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Za niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie jak i obrażanie członków frakcji otrzymałeś czarna listę jedynie w TSA. Tam możesz odwołać się od tej kary. Czarna listę GKF otrzymałeś za nie odczekanie 3 dni od zmiany frakcji, także więc po pierwsze zastosuj się do odpowiedniego wzoru oraz napisz właściwy powód otrzymania kary jak i prawidłowy opis sytuacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nw0rd Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 14:56, sqober napisał: Za niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie jak i obrażanie członków frakcji otrzymałeś czarna listę jedynie w TSA. Tam możesz odwołać się od tej kary. Czarna listę GKF otrzymałeś za nie odczekanie 3 dni od zmiany frakcji, także więc po pierwsze zastosuj się do odpowiedniego wzoru oraz napisz właściwy powód otrzymania kary jak i prawidłowy opis sytuacji nie obchodzi mnie blacklista w tsa, zależy mi tylko zeby nie mieć bl w gkf 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 O BL GKF również wspomniałem w mojej wypowiedzi więc zrób to co ci napisałem wyżej, aby twój wniosek został rozpatrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nw0rd Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 12 godzin temu, sqober napisał: O BL GKF również wspomniałem w mojej wypowiedzi więc zrób to co ci napisałem wyżej, aby twój wniosek został rozpatrzony nie chesz może mi tego wzoru dać bo nw gdzie jest? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Frakcja do której należysz : - Nick : Powód : Typ kary ( zawieszenia etc.) : Coś od siebie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi