sqober Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) Wyniki rekrutacji do organizacji ☆Call of Blood☆ Edytowane 13 Lipca 2023 przez sqober 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) Z dniem dzisiejszym mam zaszczyt przedstawić listę osób które dostały się do organizacji ☆Call of Blood☆. @Maty @Rayden't @Vixed @Chudy_Szpadel(nadzór) @Bartek45672(nadzór) Aby zostać dodanym do organizacji oraz na discorda należy zgłosić się do Głównego Zarządu. Kontakt discord: sqober Edytowane 18 Lipca 2023 przez sqober Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Z dniem dzisiejszym mam zaszczyt przedstawić listę osób które dostały się do organizacji ☆Call of Blood☆. @xxradekxx @tegotypu @pvphiszpan @Szymixon_2114 Aby zostać dodanym do organizacji oraz na discorda należy zgłosić się do Głównego Zarządu. Kontakt discord: sqober Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Z dniem dzisiejszym mam zaszczyt przedstawić listę osób które dostały się do organizacji ☆Call of Blood☆. @kumba(nadzór) @Milkey (nadzór) @SHADOW2115. @APolaczek Aby zostać dodanym do organizacji oraz na discorda należy zgłosić się do Głównego Zarządu. Kontakt discord: sqober Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez sqober 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi