Foo Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Cześć jestem Foo i grałem tu od początku serwera .Nie jestem zadowolony, że odchodze ale dostałem bana od Żabki przez mojego kuzyna... Nie chce tego tłumaczyć ale chce wszystkim powiedzieć, że kochałem ten serwer i mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś na innym serwerze zobaczymy.@Mandarynka Dzięki za szanse bycia w SAMC nawet raz nie wbiłem na służbę ale dziękuję ❤️@RandyDzięki za szanse bycia w Fabryce Aut myślałem, że będę tam dłużej ale niestety to nie moja wina ❤️ @idkDzięki za pobyt w SARA i za wszystkie wspomnienia ❤️ @holdfastByłeś moim ulubionym supporterem życze awansów i zdrowia ❤️ @the_king97Dziękuję za wszystkie odegrane RP życze awansów ❤️ @Inder00Gratulacje takiego dużego serwera i życze aby się rozwijał To było by już tyle z mojego grania miłego życia ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Dziękuje ❤️ I 3 maj sie ❤️❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Foo to ja ci dałem szanse w fabryce ale dobra mniejsza żegnaj wróć kiedyś będziemy tęsknić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foo Opublikowano 30 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Sory TurboWojtek ale jak wróce to za 10 lat dzięki ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi