Skocz do zawartości

SAMC - Wzór odejścia z frakcji

Ender_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.89e1734bc2d0d94cc1aac08a27dd9ee9.png
Wątek przeznaczony dla członków frakcji, którzy chcą odejść z frakcji S.A Medical Center.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Wzór odejścia z frakcji:

Nick:
SID:
Stopień posiadany w frakcji:
Powód odejścia:

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

• Like 3
  • Haha 1

• 1 miesiąc temu...

Nick:Szymekszefu
SID:129974
Stopień posiadany w frakcji:Academic
Powód odejścia: Z góry przepraszam za odejście ale mam w ostatnim czasie dużo na głowie. A to ile trzeba sie nauczyć i co trzeba umieć w tej frakcji mnie przerosło i nie będe w stanie sie przygotować do egzaminu. Dlatego nie chcę marnować czasu osób które to porwadzą. Jeszcze raz sory. 

26 minut temu, szymekszefu napisał:

Nick:Szymekszefu
SID:129974
Powód odejścia: Z góry przepraszam za odejście ale mam w ostatnim czasie dużo na głowie. A to ile trzeba sie nauczyć i co trzeba umieć w tej frakcji mnie przerosło i nie będe w stanie sie przygotować do egzaminu. Dlatego nie chcę marnować czasu osób które to porwadzą. Jeszcze raz sory. 

Akceptuję.

7 godzin temu, Majkutini napisał:

Nick: Majkutini

SID: 69226

Stopień posiadany w frakcji: Academic

Powód odejścia: Brak czasu i chęci wbijania na duty oraz mam dużo nauki w szkole i nie bede miał czasu żeby nauczyć się na egzamin 

Pozdrawiam może kiedyś wróce

Akceptuję.

Nick: fxck_koko

SID: 69549

Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I / Szkoleniowiec

Powód odejścia: Brak chęci na poświęcanie czasu dla frakcji..

Z Góry dziękuje ci @Ender_ Za zaufanie i nadanie mi rangi "Szkoleniowiec" Bardzo się ciesze i dziękuję, że mogłem poprowadzić chodziaż jedną akademie ❤️. @Rudy.TSW  Bardzo ci dziękuję za pomoc w akademiach oraz za wspólne spędzanie czasu na duty ❤️ . Kiedyś może wrócę trzymajcie się.

• Like 2
  • Haha 1

Godzinę temu, fxck_koko napisał:

Nick: fxck_koko

SID: 69549

Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I / Szkoleniowiec

Powód odejścia: Brak chęci na poświęcanie czasu dla frakcji..

Z Góry dziękuje ci @Ender_ Za zaufanie i nadanie mi rangi "Szkoleniowiec" Bardzo się ciesze i dziękuję, że mogłem poprowadzić chodziaż jedną akademie ❤️. @Rudy.TSW  Bardzo ci dziękuję za pomoc w akademiach oraz za wspólne spędzanie czasu na duty ❤️ . Kiedyś może wrócę trzymajcie się.

Akceptuję, liczymy na powrót.

• Dzięki 1

• 1 miesiąc temu...

Nick: mojson

SID: 66940

Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I

Powód odejścia: Musze się uczyć do matury, wkradło się również pewne wypalenie oraz poziom RP na multi jest dość niski jak przez 3 mc grania na frakcji są jedynie wypadki.

Dzięki całej ekipie za spędzony czas. Uczcie się pierwszej pomocy bo to jest jedna z niewielu rzeczy której się uczycie dla kogoś a nie dla siebie. Trzymajcie się na tych karetkach. Tyle wyjazdów ile powrotów z  fartem 🫡 🚑

Edytowane przez mojson
  • Like 1
  • Smutny 1

14 godzin temu, mojson napisał:

Nick: mojson

SID: 66940

Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I

Powód odejścia: Musze się uczyć do matury, wkradło się również pewne wypalenie oraz poziom RP na multi jest dość niski jak przez 3 mc grania na frakcji są jedynie wypadki.

Dzięki całej ekipie za spędzony czas. Uczcie się pierwszej pomocy bo to jest jedna z niewielu rzeczy której się uczycie dla kogoś a nie dla siebie. Trzymajcie się na tych karetkach. Tyle wyjazdów ile powrotów z  fartem 🫡 🚑

Akceptuję, liczymy w przyszłości na powrót, powodzenia w maturze.

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Nick: SHADOWEKKK
SID: 110753
Powód odejścia: Nie mam czasu wbijać na duty, jak dla mnie materiały trudne, ciężko coś zrozumieć bo idzie się w tym wszystkim pogubić bo za dużo tam tego jest kilkanaście rzeczy na raz. 

• Like 8
  • Smutny 1

4 godziny temu, Danduss napisał:

Nick:Danduss

SID:87543

Powód odejścia:Cały materiał do egzaminu mnie przerósł ,nie mam czasu wbijać na duty. sorry za zmarnowanie wam czasu.

Akceptuję.

2 godziny temu, SHADOWEKKK napisał:

Nick: SHADOWEKKK
SID: 110753
Powód odejścia: Nie mam czasu wbijać na duty, jak dla mnie materiały trudne, ciężko coś zrozumieć bo idzie się w tym wszystkim pogubić bo za dużo tam tego jest kilkanaście rzeczy na raz. 

Akceptuję.

• Like 1

Nick: RudiniFvckLife

SID: 106709

Stopień posiadany w frakcji: EMT II/szkoleniowiec

Powód odejścia: Brak chęci do pobytu tutaj.

Dodam również coś od siebie, mam zamiar poprosić o to aby jednostkę Hospital Unit przejął po mnie @Sowa45 iż wiem o tym, że podoła z powodu doświadczenia frakcyjnego.

Dziękuję @NoDDy* że mimo naszych kłótni i dyskusji ale i tak czesciej normalnych rozmów będziesz miał chęci aby siedzieć w tym. Dzogis Sowa wam też nie chce mi się oznaczać nara kiedyś może wrócę bo tak samc to początek do którego często się wraca. Powodzenia.

Edytowane przez Rudy.TSW
  • Like 4

2 minuty temu, Rudy.TSW napisał:

Nick: RudiniFvckLife

SID: 106709

Stopień posiadany w frakcji: EMT II

Powód odejścia: Brak chęci do pobytu tutaj.

Dodam również coś od siebie, mam zamiar poprosić o to aby jednostkę Hospital Unit przejął po mnie @Sowa45 iż wiem o tym, że podoła z powodu doświadczenia frakcyjnego.

Dziękuję @NoDDy* że mimo naszych kłótni i dyskusji ale i tak czesciej normalnych rozmów będziesz miał chęci aby siedzieć w tym. Dzogis Sowa wam też nie chce mi się oznaczać nara kiedyś może wrócę bo tak samc to początek do którego często się wraca. Powodzenia.

Akceptuję, dziękujemy za zaangażowanie w frakcję.

• Like 3