Ender_ Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Wątek przeznaczony dla członków frakcji, którzy chcą odejść z frakcji S.A Medical Center. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Wzór odejścia z frakcji: Nick: SID: Stopień posiadany w frakcji: Powód odejścia: ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Wzór odejścia z frakcji: Nick: XeelloX SID: 107224 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Responder I Powód odejścia: Brak czasu na frakcję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 41 minut temu, XeelloX napisał: Wzór odejścia z frakcji: Nick: XeelloX SID: 107224 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Responder I Powód odejścia: Brak czasu na frakcję. Akceptuję, liczymy na powrót. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefu Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Nick:Szymekszefu SID:129974 Stopień posiadany w frakcji:Academic Powód odejścia: Z góry przepraszam za odejście ale mam w ostatnim czasie dużo na głowie. A to ile trzeba sie nauczyć i co trzeba umieć w tej frakcji mnie przerosło i nie będe w stanie sie przygotować do egzaminu. Dlatego nie chcę marnować czasu osób które to porwadzą. Jeszcze raz sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 26 minut temu, szymekszefu napisał: Nick:Szymekszefu SID:129974 Stopień posiadany w frakcji:Academic Powód odejścia: Z góry przepraszam za odejście ale mam w ostatnim czasie dużo na głowie. A to ile trzeba sie nauczyć i co trzeba umieć w tej frakcji mnie przerosło i nie będe w stanie sie przygotować do egzaminu. Dlatego nie chcę marnować czasu osób które to porwadzą. Jeszcze raz sory. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkutini Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Nick: Majkutini SID: 69226 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak czasu i chęci wbijania na duty oraz mam dużo nauki w szkole i nie bede miał czasu żeby nauczyć się na egzamin Pozdrawiam może kiedyś wróce 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 godzin temu, Majkutini napisał: Nick: Majkutini SID: 69226 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak czasu i chęci wbijania na duty oraz mam dużo nauki w szkole i nie bede miał czasu żeby nauczyć się na egzamin Pozdrawiam może kiedyś wróce Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxck_koko Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Nick: fxck_koko SID: 69549 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I / Szkoleniowiec Powód odejścia: Brak chęci na poświęcanie czasu dla frakcji.. Z Góry dziękuje ci @Ender_ Za zaufanie i nadanie mi rangi "Szkoleniowiec" Bardzo się ciesze i dziękuję, że mogłem poprowadzić chodziaż jedną akademie ❤️. @Rudy.TSW Bardzo ci dziękuję za pomoc w akademiach oraz za wspólne spędzanie czasu na duty ❤️ . Kiedyś może wrócę trzymajcie się. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Godzinę temu, fxck_koko napisał: Nick: fxck_koko SID: 69549 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I / Szkoleniowiec Powód odejścia: Brak chęci na poświęcanie czasu dla frakcji.. Z Góry dziękuje ci @Ender_ Za zaufanie i nadanie mi rangi "Szkoleniowiec" Bardzo się ciesze i dziękuję, że mogłem poprowadzić chodziaż jedną akademie ❤️. @Rudy.TSW Bardzo ci dziękuję za pomoc w akademiach oraz za wspólne spędzanie czasu na duty ❤️ . Kiedyś może wrócę trzymajcie się. Akceptuję, liczymy na powrót. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojson Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 (edytowane) Nick: mojson SID: 66940 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I Powód odejścia: Musze się uczyć do matury, wkradło się również pewne wypalenie oraz poziom RP na multi jest dość niski jak przez 3 mc grania na frakcji są jedynie wypadki. Dzięki całej ekipie za spędzony czas. Uczcie się pierwszej pomocy bo to jest jedna z niewielu rzeczy której się uczycie dla kogoś a nie dla siebie. Trzymajcie się na tych karetkach. Tyle wyjazdów ile powrotów z fartem 🫡 🚑 Edytowane 11 Stycznia 2024 przez mojson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 11 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 14 godzin temu, mojson napisał: Nick: mojson SID: 66940 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I Powód odejścia: Musze się uczyć do matury, wkradło się również pewne wypalenie oraz poziom RP na multi jest dość niski jak przez 3 mc grania na frakcji są jedynie wypadki. Dzięki całej ekipie za spędzony czas. Uczcie się pierwszej pomocy bo to jest jedna z niewielu rzeczy której się uczycie dla kogoś a nie dla siebie. Trzymajcie się na tych karetkach. Tyle wyjazdów ile powrotów z fartem 🫡 🚑 Akceptuję, liczymy w przyszłości na powrót, powodzenia w maturze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1998_10 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 (edytowane) Nick: Dawid1998_10 SID: 84195 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Responder ll Powód odejścia: Brak czasu na frakcje Edytowane 23 Stycznia 2024 przez Dawid1998_10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 9 minut temu, Dawid1998_10 napisał: Nick: Dawid1998_10 SID: 84195 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Responder ll Powód odejścia: Brak czasu na frakcje Akceptuję, liczymy na powrót. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiuNio Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Nick:MiuNio SID:69595 Stopień posiadany w frakcji:Akademia Powód odejścia: Brak czasu Na Gre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 27 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 58 minut temu, MiuNio napisał: Nick:MiuNio SID:69595 Stopień posiadany w frakcji:Akademia Powód odejścia: Brak czasu Na Gre Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danduss Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Nick:Danduss SID:87543 Stopień posiadany w frakcji:Academic Powód odejścia:Cały materiał do egzaminu mnie przerósł ,nie mam czasu wbijać na duty. sorry za zmarnowanie wam czasu. Edytowane 9 Lutego 2024 przez Danduss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHADOWEKKK Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Nick: SHADOWEKKK SID: 110753 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Nie mam czasu wbijać na duty, jak dla mnie materiały trudne, ciężko coś zrozumieć bo idzie się w tym wszystkim pogubić bo za dużo tam tego jest kilkanaście rzeczy na raz. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 4 godziny temu, Danduss napisał: Nick:Danduss SID:87543 Stopień posiadany w frakcji:Academic Powód odejścia:Cały materiał do egzaminu mnie przerósł ,nie mam czasu wbijać na duty. sorry za zmarnowanie wam czasu. Akceptuję. 2 godziny temu, SHADOWEKKK napisał: Nick: SHADOWEKKK SID: 110753 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Nie mam czasu wbijać na duty, jak dla mnie materiały trudne, ciężko coś zrozumieć bo idzie się w tym wszystkim pogubić bo za dużo tam tego jest kilkanaście rzeczy na raz. Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoreXX Opublikowano 10 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Nick:Piter2115 SID:842 Stopień posiadany w frakcji:Akademia Powód odejścia: Przenosze sie na Fivem i nie gram juz prawie w mta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 15 godzin temu, Piter2115 napisał: Nick:Piter2115 SID:842 Stopień posiadany w frakcji:Akademia Powód odejścia: Przenosze sie na Fivem i nie gram juz prawie w mta Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DivX2115 Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Nick:DivX2115 SID:134959 Stopień posiadany w frakcji:Akademia Powód odejścia:Brak chęci być w tej frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 16 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 7 godzin temu, DivX2115 napisał: Nick:DivX2115 SID:134959 Stopień posiadany w frakcji:Akademia Powód odejścia:Brak chęci być w tej frakcji Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 (edytowane) Nick: RudiniFvckLife SID: 106709 Stopień posiadany w frakcji: EMT II/szkoleniowiec Powód odejścia: Brak chęci do pobytu tutaj. Dodam również coś od siebie, mam zamiar poprosić o to aby jednostkę Hospital Unit przejął po mnie @Sowa45 iż wiem o tym, że podoła z powodu doświadczenia frakcyjnego. Dziękuję @NoDDy* że mimo naszych kłótni i dyskusji ale i tak czesciej normalnych rozmów będziesz miał chęci aby siedzieć w tym. Dzogis Sowa wam też nie chce mi się oznaczać nara kiedyś może wrócę bo tak samc to początek do którego często się wraca. Powodzenia. Edytowane 18 Lutego 2024 przez Rudy.TSW 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 18 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 2 minuty temu, Rudy.TSW napisał: Nick: RudiniFvckLife SID: 106709 Stopień posiadany w frakcji: EMT II Powód odejścia: Brak chęci do pobytu tutaj. Dodam również coś od siebie, mam zamiar poprosić o to aby jednostkę Hospital Unit przejął po mnie @Sowa45 iż wiem o tym, że podoła z powodu doświadczenia frakcyjnego. Dziękuję @NoDDy* że mimo naszych kłótni i dyskusji ale i tak czesciej normalnych rozmów będziesz miał chęci aby siedzieć w tym. Dzogis Sowa wam też nie chce mi się oznaczać nara kiedyś może wrócę bo tak samc to początek do którego często się wraca. Powodzenia. Akceptuję, dziękujemy za zaangażowanie w frakcję. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvs Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Nick: dejvs SID: 109970 Stopień posiadany w frakcji: Emergency Medical Technician I Powód odejścia: Brak chęci do pobytu tutaj. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi