Riko_FR Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 10 godzin temu, zryxen napisał: Nick: zmienny.pdw SID: 108112 Stopień posiadany w frakcji: EMR I Powód odejścia: brak chęci do gry i w ogole do życia we frakcji Akceptuję, dziękujemy za służbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StiveX Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Nick: StiveX SID: 143692 Stopień posiadany w frakcji: Doctor Powód odejścia: Znudziło mi się i zmieniam frakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2 godziny temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Stopień posiadany w frakcji: Doctor Powód odejścia: Znudziło mi się i zmieniam frakcję Acc, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) Nick: jaquinekVHS/Linqrek2137 SID: 137430 Stopień posiadany w frakcji: Advanced Emergency Medical Technican II Powód odejścia: Cel osiągnąłem, to zmieniam frakcje, pozdro misiaki❤️ Edytowane 27 Stycznia przez Linqr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 7 godzin temu, Linqr napisał: Nick: jaquinekVHS/Linqrek2137 SID: 137430 Stopień posiadany w frakcji: Advanced Emergency Medical Technican II Powód odejścia: Cel osiągnąłem, to zmieniam frakcje, pozdro misiaki❤️ Acc, Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluchabartek Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nick: Kluchabartek SID: 140131 Stopień posiadany w frakcji:Academic Powód odejścia: Jakoś nie układało mi się w tej Frakcji i nie mam do tego głowy po prostu i to nie dla mnie doświadczyłem se. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StiveX Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nick: StiveX SID: 143692 Stopień posiadany w frakcji: Specjalist Doctor Powód odejścia: brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Stopień posiadany w frakcji: Senior Medical Advisor II, szkoleniowiec, egzaminator, Opiekun Air Unit/ Zakładu Pogrzebowego Powód odejścia: Jestem tutaj już ponad 1 rok, chciałbym coś zmienić, idę do innej Frakcji Ale na pewno jeszcze tutaj powrócę jeszcze w tym roku za pewne w marcu. Dziękuję za wspólne duty, @Ender_ - dzięki za przyjęcie mnie do akademii. @Riko_FR- Dzięki za danie mi szansy w zarządzie. @Retarded Ape - Dzięki za wspólne duty, rozmowy na ts. Chciałbym podziękować również Pełnoprawnym za wspólne duty. Trzymajcie się! Edytowane 29 Stycznia przez PatrykZYouTube 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 14 godzin temu, Kluchabartek napisał: Nick: Kluchabartek SID: 140131 Stopień posiadany w frakcji:Academic Powód odejścia: Jakoś nie układało mi się w tej Frakcji i nie mam do tego głowy po prostu i to nie dla mnie doświadczyłem se. Przepraszam. Blacklista za quit dc Godzinę temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Stopień posiadany w frakcji: Specjalist Doctor Powód odejścia: brak czasu Blacklista za robienie hotelu z frakcji 37 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Stopień posiadany w frakcji: Senior Medical Advisor II, szkoleniowiec, egzaminator, Opiekun Air Unit/ Zakładu Pogrzebowego Powód odejścia: Jestem tutaj już ponad 1 rok, chciałbym coś zmienić, idę do innej Frakcji Ale na pewno jeszcze tutaj powrócę jeszcze w tym roku za pewne w marcu. Dziękuję za wspólne duty, @Ender_ - dzięki za przyjęcie mnie do akademii. @Riko_FR- Dzięki za danie mi szansy w zarządzie. @Retarded Ape - Dzięki za wspólne duty, rozmowy na ts. Chciałbym podziękować również Pełnoprawnym za wspólne duty. Trzymajcie się! Dziękuje za służbe i cały wkład, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 30 Stycznia Zarząd Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia W dniu 27.01.2025 o 18:54, Linqr napisał: Nick: jaquinekVHS/Linqrek2137 SID: 137430 Stopień posiadany w frakcji: Advanced Emergency Medical Technican II Powód odejścia: Cel osiągnąłem, to zmieniam frakcje, pozdro misiaki❤️ Akceptuję, dziękujemy za służbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Stopień posiadany w frakcji: emt 1 Powód odejścia: chciał bym do tsa pójść dzieki wszystkim nie chce mi się wymieniać ale pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 5 godzin temu, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Stopień posiadany w frakcji: emt 1 Powód odejścia: chciał bym do tsa pójść dzieki wszystkim nie chce mi się wymieniać ale pozdro Acc, dziękuje za służbę. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino_489 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Nick:domino_489 SID:126355 Stopień posiadany w frakcji:EMR I Powód odejścia: wszyscy mnie wkurzaja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 39 minut temu, domino_489 napisał: Nick:domino_489 SID:126355 Stopień posiadany w frakcji:EMR I Powód odejścia: wszyscy mnie wkurzaja Acc, siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefu Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Nick:SzymekSzefu. SID: 129974 Stopień posiadany w frakcji: EMR II Powód odejścia: Znudziło się. Chciałbym spróbować czegoś nowego. Miło było : ) Edytowane 10 Lutego przez SzymekSzefu. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 9 godzin temu, SzymekSzefu. napisał: Nick:SzymekSzefu. SID: 129974 Stopień posiadany w frakcji: EMR II Powód odejścia: Znudziło się. Chciałbym spróbować czegoś nowego. Miło było : ) Akceptuję, dziękujemy za służbę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Nick:X-Ray_98 SID:132636 Stopień posiadany w frakcji:AEMT II + Lider Air Unit Powód odejścia:Brak chęci obecnie na pobyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Papa, akcept Edytowane 13 Lutego przez Retarded Ape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plussszi Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick:Plussszi SID:113010 Stopień posiadany w frakcji:AEMT II Powód odejścia: Brak czasu i chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 4 godziny temu, Plussszi napisał: Nick:Plussszi SID:113010 Stopień posiadany w frakcji:AEMT II Powód odejścia: Brak czasu i chęci Accept, pa pa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacprosowy Opublikowano Niedziela o 22:30 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:30 Nick: SeReK._. SID: 115765 Stopień posiadany w frakcji: EMR I Powód odejścia: znudziła mi się frakcja kiedyś wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano Poniedziałek o 05:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 05:42 7 godzin temu, kacprosowy napisał: Nick: SeReK._. SID: 115765 Stopień posiadany w frakcji: EMR I Powód odejścia: znudziła mi się frakcja kiedyś wrócę Akceptuję, dziękujemy za służbę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksomisty Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Nick: Ksomisty SID: 145072 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Sprawy prywatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 46 minut temu, Ksomisty napisał: Nick: Ksomisty SID: 145072 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Sprawy prywatne Akceptuję, lecz niestety otrzymujesz BL za odejście z frakcji podczas akademii. Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Nick: Al3ks SID: 114312 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic II Powód odejścia: Lider 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi