VexHQ Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Nick: VexHQ SID: 115800 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic I Powód odejścia: jest kilka powodów. +najpewniej już do tej frakcji nie wrócę: -Straciłem chęci do grania -Nie chce mi się już tu być i użerać się z ekhm tą jedną osobą. Wymienił bym inne powody ale trochę mi się spieszy oraz nie chce mi się rozpisywać. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Godzinę temu, VexHQ napisał: Nick: VexHQ SID: 115800 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic I Powód odejścia: jest kilka powodów. +najpewniej już do tej frakcji nie wrócę: -Straciłem chęci do grania -Nie chce mi się już tu być i użerać się z ekhm tą jedną osobą. Wymienił bym inne powody ale trochę mi się spieszy oraz nie chce mi się rozpisywać. Akceptuję, liczymy na powrót. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Nick: wxkis. SID:101003 Stopień posiadany w frakcji:Emergency Medical Respodner I Powód odejścia: Nie chce mi się wchodzić na duty. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 23 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 5 minut temu, wxkis. napisał: Nick: wxkis. SID:101003 Stopień posiadany w frakcji:Emergency Medical Respodner I Powód odejścia: Nie chce mi się wchodzić na duty. Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Nick: Sowa45 SID: 55212 Stopień posiadany w frakcji: Doctor/szkoleniowiec/egzaminator Powód odejścia: Brak checi oraz dziwne niezrozumienie. 5 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 26 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 11 godzin temu, Sowa45 napisał: Nick: Sowa45 SID: 55212 Stopień posiadany w frakcji: Doctor/szkoleniowiec/egzaminator Powód odejścia: Brak checi oraz dziwne niezrozumienie. Akceptuję, trzymaj się i powodzenia dalej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 31 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Nick: Krzych2155 SID: 137726 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic II Powód odejścia: brak awansu przez 4 tygodnie i brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 31 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 39 minut temu, Krzych2155 napisał: Nick: Krzych2155 SID: 137726 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic II Powód odejścia: brak awansu przez 4 tygodnie i brak czasu Akceptuję, liczymy na powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.kubx. Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Nick: C!eplusz3k-_- SID: 134654 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak chęci bycia w tej frakcji (wyzywają mnie tu itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 2 godziny temu, .kubx. napisał: Nick: C!eplusz3k-_- SID: 134654 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak chęci bycia w tej frakcji (wyzywają mnie tu itp) Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunger69 Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Nick: Sunger SID:139278 Stopień posiadany w frakcji: academic Powód odejścia: za długie szkolenia a nie chce mi się na patrolu tylko siedzieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Sunger69 napisał: Nick: Sunger SID:139278 Stopień posiadany w frakcji: academic Powód odejścia: za długie szkolenia a nie chce mi się na patrolu tylko siedzieć Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: Krzych2155 SID: 137726 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic I Powód odejścia: ten powrót nawet nic mi nie przysługiwał Edytowane 12 Kwietnia 2024 przez Krzych2155 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 11 godzin temu, Krzych2155 napisał: Nick: Krzych2155 SID: 137726 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic I Powód odejścia: ten powrót nawet nic mi nie przysługiwał Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiu1312 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Wzór odejścia z frakcji: Nick: Lucek.PDW SID: 127588 Stopień posiadany w frakcji: Emt 1 Powód odejścia: nie chce chyba 3 raz wracać na tą samą rangę, Dziękuje za wszystkie dobre chwile razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 5 minut temu, Aleksiu1312 napisał: Wzór odejścia z frakcji: Nick: Lucek.PDW SID: 127588 Stopień posiadany w frakcji: Emt 1 Powód odejścia: nie chce chyba 3 raz wracać na tą samą rangę, Dziękuje za wszystkie dobre chwile razem. Akceptuję, liczymy na powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanWanilkQ Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Nick: Kyzeru_ SID: 74834 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak chęci, przepraszam za zajęcie miejsca komuś innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 42 minuty temu, PanWanilkQ napisał: Nick: Kyzeru_ SID: 74834 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak chęci, przepraszam za zajęcie miejsca komuś innemu. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon123123 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Wzór odejścia z frakcji: Nick: klon123123 SID: 41297 Stopień posiadany w frakcji: Akademia Powód odejścia: Brak czasu na gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 1 godzinę temu, Klon123123 napisał: Wzór odejścia z frakcji: Nick: klon123123 SID: 41297 Stopień posiadany w frakcji: Akademia Powód odejścia: Brak czasu na gre Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Nick: NoDDy* SID:38206 Stopień posiadany w frakcji:Professor of Medicine I, Powód odejścia: otóż czynników jest wiele główny z nich to jest poprostu to że kończę szkole oraz przygotowuje się do egzaminów zawodowych a potem praca a z tym się wierzę że nie będzie czasu na gierki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 23 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 15 godzin temu, NoDDy* napisał: Nick: NoDDy* SID:38206 Stopień posiadany w frakcji:Professor of Medicine I, Powód odejścia: otóż czynników jest wiele główny z nich to jest poprostu to że kończę szkole oraz przygotowuje się do egzaminów zawodowych a potem praca a z tym się wierzę że nie będzie czasu na gierki Akceptuję, dziękujemy za zaangażowanie oraz poświęcony czas dla frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Nick: Alanerty SID: 124465 Stopień posiadany w frakcji: Emt 3 , szkoleniowiec , chief of air unit Powód odejścia: brak chęci wogole wbijania na duty oraz juz znudzenie sie samą frakcją. Dziekuje bardzo Pozdrawiam 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 (edytowane) Nick:YoggieS SID:72398 Stopień posiadany w frakcji: EMT I Powód odejścia: Bark chęci i czasu Edytowane 9 Czerwca 2024 przez YoggieS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 21 godzin temu, Alanerty napisał: Nick: Alanerty SID: 124465 Stopień posiadany w frakcji: Emt 3 , szkoleniowiec , chief of air unit Powód odejścia: brak chęci wogole wbijania na duty oraz juz znudzenie sie samą frakcją. Dziekuje bardzo Pozdrawiam 🙂 Akceptuję, liczymy na powrót. 17 godzin temu, YoggieS napisał: Nick:YoggieS SID:72398 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic I Powód odejścia: Bark chęci i czasu Akceptuję, liczymy na powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi