Sowa45 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Nick : Dr.Kizzy Powód : Nie do końca pamiętam, ale coś związanego z działaniem na szkodę Frakcji podczas mojego Liderowania. Typ kary ( zawieszenia etc.) : czarna lista Coś od siebie : Chciałbym serdecznie przeprosić za moje wcześniejsze działania, które mogły w jakikolwiek sposób zaszkodzić Frakcji San Andreas Medical Center. Jest mi niezmiernie przykro, że moje zachowanie mogło być powodem do zmartwienia lub niepokoju dla waszej społeczności. Pragnę jasno wyrazić, że nie było moją intencją wyrządzić jakiejkolwiek szkody Frakcji. Rozumiem, że moje działania mogły być nieodpowiednie lub nieprzemyślane, i z całego serca przepraszam za wszelkie niedogodności, jakie spowodowałem. Chciałbym również wyrazić swoje szczerze pragnienie powrotu i możliwości ponownego uczestnictwa w życiu Frakcji San Andreas Medical Center. Zależy mi na zbudowaniu pozytywnej relacji i ponownym zaangażowaniu się w waszą społeczność. Proszę, przyjmijcie moje najszczersze przeprosiny oraz moją gotowość do naprawienia wszelkich nieporozumień i wyjaśnienia sytuacji. Mam nadzieję, że znajdziecie w sobie dobre serca, aby dać mi drugą szansę. Z szacunkiem i pokorą, 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Ło kurła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi