DonGrasso Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 (edytowane) ═════════════════════════════════════════════════════════════════════ Wzór odwieszenia od Black Listy San Andreas Road Assistance: ═════════════════════════════════════════════════════════════════════ Nick z gry: Login: SID: Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Coś od siebie: Edytowane 8 Marca 2024 przez DonGrasso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 W dniu 4.08.2024 o 19:27, Neron_ napisał: Nick z gry: Neron_ Login: Neronek_112 SID: 106243 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Odwalanie na duty Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Bardzo zaluje tego co zrobilem . Teraz chce wrocic do sary bo jest to jedyna ciekawa frakcja na serwerze a ze juz tu bylem to wiem co i jak . Prosze o akceptacje pozdrawiam 🙂 Coś od siebie: Pozdrawiam zarzad SARA oraz caly GKF AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebix79_Game Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Nick z gry: Sebix79_Game Login: Sebix79_Game SID: 119403 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Odejście z akademii. (3.10.2023) Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Ogólnie to tak, na tamten czas nie miałem poprostu chęci grania w MTA i postanowiłem odejść. Teraz zrozumiałem, że powinnem zostać i po tym prawie roku chciałbym dołączyć może znów w wasze szeregi SARA. Głupio mi jest, że zrobiłem szkodę dla siebie odchodząc, lecz każdy popełnia błędy. Teraz będę naprawdę uważał na to, żeby się to nie powtórzyło. Coś od siebie: Zrozumcie mnie i doceńcie, że chciałbym może za jakiś czas do was wrócić. Życzę miłego dnia/wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Nick z gry: Krzych2155 Login: Krzych2155 SID: 137726 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Opuszczenie discorda frakcyjnego. Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): NA samym początku chciałbym przeprosić za to że opuściłem discorda Frakcji. Opuściłego go też dlatego że się z kimś pokłóciłem w tedy i postanowiłem opuścić dc. Taka sytuacja więcej razy się już nie powtórzy przysięgam. Bardzo przepraszam jeszcze raz za mój czyn. Coś od siebie: Pozdrawiam Lidera SARA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 7 Października 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 W dniu 18.09.2024 o 12:24, Sebix79_Game napisał: Nick z gry: Sebix79_Game Login: Sebix79_Game SID: 119403 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Odejście z akademii. (3.10.2023) Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Ogólnie to tak, na tamten czas nie miałem poprostu chęci grania w MTA i postanowiłem odejść. Teraz zrozumiałem, że powinnem zostać i po tym prawie roku chciałbym dołączyć może znów w wasze szeregi SARA. Głupio mi jest, że zrobiłem szkodę dla siebie odchodząc, lecz każdy popełnia błędy. Teraz będę naprawdę uważał na to, żeby się to nie powtórzyło. Coś od siebie: Zrozumcie mnie i doceńcie, że chciałbym może za jakiś czas do was wrócić. Życzę miłego dnia/wieczoru. AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 8 Października 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 22 godziny temu, Krzych2155 napisał: Nick z gry: Krzych2155 Login: Krzych2155 SID: 137726 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Opuszczenie discorda frakcyjnego. Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): NA samym początku chciałbym przeprosić za to że opuściłem discorda Frakcji. Opuściłego go też dlatego że się z kimś pokłóciłem w tedy i postanowiłem opuścić dc. Taka sytuacja więcej razy się już nie powtórzy przysięgam. Bardzo przepraszam jeszcze raz za mój czyn. Coś od siebie: Pozdrawiam Lidera SARA. AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczu232_v2 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Nick z gry: kursor Login: miczu232_v2 SID:122456 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: wynoszenie informacji z discorda frakcyjnego Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Przepraszam że wyniosłem takie informacje wiem że nie mogłem poprostu myślałem że ss - można. Obiecuje że więcej to się nie powtórzy również przepraszam za moje wtorkowe odwalanie na frakcji. Miałem ochotę po powrocie do frakcji pobawić się z graczami. Jest mi z tym źle że straciłem frakcje na której naprawdę mi zależało lubię tą frakcje. Coś od siebie: pozdrawiam cały zarząd frakcji SARA. Mam nadzieję że moja apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. Edytowane 5 Grudnia 2024 przez miczu232_v2 Literówka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 20 godzin temu, miczu232_v2 napisał: Nick z gry: kursor Login: miczu232_v2 SID:122456 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: wynoszenie informacji z discorda frakcyjnego Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Przepraszam że wyniosłem takie informacje wiem że nie mogłem poprostu myślałem że ss - można. Obiecuje że więcej to się nie powtórzy również przepraszam za moje wtorkowe odwalanie na frakcji. Miałem ochotę po powrocie do frakcji pobawić się z graczami. Jest mi z tym źle że straciłem frakcje na której naprawdę mi zależało lubię tą frakcje. Coś od siebie: pozdrawiam cały zarząd frakcji SARA. Mam nadzieję że moja apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 8 Lutego 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 W dniu 6.02.2025 o 15:48, StiveX napisał: Nick z gry: StiveX Login: StiveX SID: potem dam Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: odejście w przeciągu miesiąca od powrotu Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): NA samym początku chciałbym przeprosić za to że odszedłem ale był nowy lider samc i odszedłem. Taka sytuacja więcej razy się już nie powtórzy przysięgam. Bardzo przepraszam jeszcze raz za mój czyn. Coś od siebie: Pozdrawiam Lidera SARA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2025 (edytowane) Nick z gry: Krvstian Login: kryser09 SID: 135023 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Odejście na akademii Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Chciałbym Cię przekonać Patryku do zdjęcia mi blacklisty, ponieważ wyszło jak wyszło. Myślę, że kiedyś spróbuję w tej frakcji, jednakże to jeszcze nie był ten czas. Na discordzie szczerze ci wyjaśniłem jak wygląda sytuacja, a nie odszedłem bez słowa ani bez wyjaśnień. SARA to frakcja warta uwagi, dlatego zależy mi na zdjęciu BL'ki. PS. To się więcej nie powtórzy, następny mój pobyt w tej frakcji będzie na dłuższą metę. Coś od siebie: Pozdro, zdejmij blke, bede zadowolony 😆 Edytowane 9 Kwietnia 2025 przez Krvstian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2025 20 godzin temu, Krvstian napisał: Nick z gry: Krvstian Login: kryser09 SID: 135023 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Odejście na akademii Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): Chciałbym Cię przekonać Patryku do zdjęcia mi blacklisty, ponieważ wyszło jak wyszło. Myślę, że kiedyś spróbuję w tej frakcji, jednakże to jeszcze nie był ten czas. Na discordzie szczerze ci wyjaśniłem jak wygląda sytuacja, a nie odszedłem bez słowa ani bez wyjaśnień. SARA to frakcja warta uwagi, dlatego zależy mi na zdjęciu BL'ki. PS. To się więcej nie powtórzy, następny mój pobyt w tej frakcji będzie na dłuższą metę. Coś od siebie: Pozdro, zdejmij blke, bede zadowolony 😆 Akceptuję, ale pamiętaj drugiej takiej szansy nie dostaje się codziennie, więc nie zmarnuj tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 20 godzin temu, Jaquin napisał: Nick z gry: otf_7Jaquin7 (Kiedyś Linqrr_MBP) Login: xBleKii SID:137430 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Nieprzepracowalem miesiąca od powrotu Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): No ogółem to przepraszam za tę sytuację co zaistniała, bo napaliłem się na to że mogę zostać liderem Podjednostki w innej frakcji. Konkretnie chodzi mi tu o samc, kiedy dowiedziałem się że Hospital Unit się zwalnia, to stwierdziłem że muszę to mieć, moja kariera na lider e trwała dokładnie 38dni, gdyż opuściłem frakcje samc. Teraz, żałuję tego co zrobiłem i proszę o zdjęcie blki, gdyż w niedalekiej przyszłości zamierzam wrócić do frakcji (za miesiac jakoś) Coś od siebie: Pozdro Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 19 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2025 Nick z gry: StiveX Login: StiveX SID: 143692 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Nieodczeknie 30 od powrotu Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): NA samym początku chciałbym przeprosić za to co zrobilem bo nie chciałem tego zrobić ale musiałem noi dostałem bl chce się odwołać bo chce wrócić do was Coś od siebie: Pozdrawiam Lidera SARA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 19 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2025 Godzinę temu, StiveX napisał: Nick z gry: StiveX Login: StiveX SID: 143692 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: Nieodczeknie 30 od powrotu Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): NA samym początku chciałbym przeprosić za to co zrobilem bo nie chciałem tego zrobić ale musiałem noi dostałem bl chce się odwołać bo chce wrócić do was Coś od siebie: Pozdrawiam Lidera SARA. Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Nick z gry: kacpero00 Login: kacpero0234 SID: 102366 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: nie przepracowanie miesiąca Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): teraz się postaram i popracuje miesiąc. mi nie ciężko wykonać coś a chciałbym spróbować swoich sił. nie wiem co tu więcej napisać Coś od siebie: pozdro 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2025 7 godzin temu, kacpero00 napisał: Nick z gry: kacpero00 Login: kacpero0234 SID: 102366 Powód dlaczego zostałeś wpisany na BL?: nie przepracowanie miesiąca Jak chcesz przekonać Lidera? (4 rozbudowane zdania): teraz się postaram i popracuje miesiąc. mi nie ciężko wykonać coś a chciałbym spróbować swoich sił. nie wiem co tu więcej napisać Coś od siebie: pozdro Jak wrócisz i odejdziesz w przeciągu pierwszego miesiąca - BL BMA. Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi