Zarząd ZeX Opublikowano 21 Lipca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Witajcie drodzy gracze! W dniu dzisiejszym chciałbym oznajmić, że Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację w szeregi akademii! Od zawsze marzyłeś, żeby pracować w tej właśnie frakcji? Oto twoja szansa! Aby zostać przyjętym do frakcji, należy spełniać poniższe wymagania oraz poprawnie uzupełnić wzór. WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. WZÓR Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Coś o sobie: Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxon Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Imię: Olaf Nick: Raxon. Login: Signa SID: 119126 Wiek: 20 Ilość przegranych godzin na serwerze : 2130h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Siemka mam na imię Olaf mam 20 lat, Lubię grać, palić jeździć na koncerty oraz zwiedzać świat. Chętnie przyjmuję nowe znajomości. W wolnym czasie lubię oglądać filmy. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Bo akurat jest rekrutacja a na serwie już nudy. Coś od siebie: Liczę na przyjęcie oraz POZDRO dla wszystkich pracowników SARA. 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macituskyyy Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Imię: Maciek Nick:Macituskyyy Login: macituskyyy SID:105292 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :300h+ Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: no nie wiem co mogę powiedzieć Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : chciałbym powrócić do tej frakcji, ponieważ dobrze ją wspominam Coś od siebie: miłego dzionka 🗿❤️ 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufiasz Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 (edytowane) Imię: Olaf Nick: Mrufiasz Login: mrufiasz SID: 120831 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze :100h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Coś o sobie: siema jestem zawodowym żużlowcem chodzę na K1 lubie tosty , pizze latam na crosie pije duzo wody potrafię szybko i poprawnie pisać Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : stwierdzilem ze bedzie to dobry wybór iż lubię spędzać czas na serwierze a jezdzenie lawetą umila mi dzień Coś od siebie: melduję się na służbę Edytowane 23 Lipca 2024 przez mrufiasz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1SZEF1 Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 WZÓR Imię:Dawid Nick:1SZEF1 Login:1SZEF1 SID:141388 Wiek:20 Ilość przegranych godzin na serwerze :40 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Siemka mam na imię Dawid mam 20 lat, Lubię grać, palić ziolo. i lubie nawiazywac nowe znajomosci i lubie sluchac GANGU ALBANI XD Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo akurat jest rekrutacja a na serwie już nudy. Coś od siebie:Liczę na przyjęcie oraz KC MISIE dla wszystkich pracowników SARA. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekVr Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Imię:Oliwier Nick:MaciekVr Login:MaciekVr SID:141390 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :16godz Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Jestem chłopakiem lubie gadać rośmiewac osoby i lubię grąc w nogę i lubie słuchać muzyki np. atlantyda,KOSMOS. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo akurat potrzebuje tej pracy i są tez nudy na serwerze i bym chciał trochę się zabawić. Coś od siebie:Liczę na przyjęcie i bym bardzo się cieszył jak bym miał ta prace. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrum Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Nick:Redrum Login:Redrum SID:122260 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :721h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Cześć mam na imię Filip mam 15 lat mieszkam w województwie świętokrzyskim mam 3 rodzeństwa. Lubię grać w piłkę nożną oraz biegać. Posiadam swoje małe gospodarstwo. Moją pasją jest rolnictwo, militaria oraz motoryzacja. Zamierzam iść albo do szkoły samochodowej albo do mundurowej. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo akurat jest rekrutacja a na serwie już nudy oraz nigdy nie byłem w SARA. Coś od siebie: Pozdrawiam całego Abatona ❤️ 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarzan Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 W dniu 21.07.2024 o 19:59, ZeX napisał: Imię: Ksawery Nick: Bloody1 Login: BloodyYT1 SID: 39718 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 222h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Mam na imię Ksawery, mam 16 lat i od kilku lat jestem aktywnym graczem na serwerze MTA. Interesuję się motoryzacją oraz mechaniką pojazdową, co sprawia, że spędzam dużo czasu na poznawaniu różnych aspektów gry związanych z samochodami. Jestem osobą odpowiedzialną, komunikatywną i chętnie pomagam innym graczom, gdy mają problemy techniczne z pojazdami. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Wybieram S.A. Road Assistance, ponieważ zawsze chciałem być częścią zespołu, który pomaga innym graczom w sytuacjach awaryjnych na drodze. Podoba mi się koncepcja niesienia pomocy technicznej oraz naprawiania pojazdów na miejscu zdarzenia. Wierzę, że moje umiejętności i pasja do motoryzacji mogą przyczynić się do poprawy jakości usług oferowanych przez S.A. Road Assistance. Dodatkowo, praca w zespole tak profesjonalnym i zorganizowanym pozwoli mi na dalszy rozwój moich umiejętności. Coś od siebie: Jestem gotowy na nowe wyzwania i zawsze dążę do doskonalenia swoich umiejętności. Uważam, że w każdej sytuacji ważna jest współpraca i wzajemne wsparcie, dlatego zawsze stawiam na dobrą komunikację w zespole. Mam nadzieję, że będę miał szansę dołączyć do S.A. Road Assistance i wspólnie z wami dbać o bezpieczeństwo i komfort graczy na serwerze. Jestem pewien, że moja pasja i zaangażowanie będą wartościowym dodatkiem do waszego zespołu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebarexio Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Imię: Sebastian Nick: Labalbalek Login: Sebarexio SID:137331 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :135 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: Witam jestem sebastian interesuje sie informatyka sportami walki oraz siatkowa i pilka nozna. na codzien wychodze na dwor ale rowniez gram duzo w mta. jestem milym przyjaznem graczem ktory nie byl duzo karany i potrafie sie dostosowac ale nie cierpie nie sprawiedliwosci oraz klamsta bardzo mnie to denerwuje. Brzmie na max7 lat bo nie przeszedlem muacji nie rozumiem dlaczego ale potrafie sobie z tym radzic tutaj w frakcji jest moj kolega Ajan ktorego serdzecznie pozdrawiam jesli to czyta. Jestem rowniez pracowity jak on a moze nawet lepszy? dowiecie sie dodajac mnie do was. Jestem mily honorowy pracowity uczciwy oraz kultularny ale potrafie tez nie. Pisze na ogol bez polskich znakow ale moge to zmienic ❤️ Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Frakcja w ktorej nie siedzisz na tylku tylko faktycznzie cos robisz. jezdzisz laweta zabierasz auta itp. SAPD poscigi traffic stopy fajne ale troche nudzi TSA afk frakcja SAFD bardzo bardzo duzo rp az za duzo SAMC tak samo SARA robisz wsumie wszystko co normalnie tylko ze emasz frajde zabierasz auta na pp itp. Zex wiem ze za czasow incognito mielismy slabe relacje ale serio mozesz dac mi szanse nie zmarnuje jej Coś od siebie:Kocham was misie ❤️ wrazie pytan chodzcie pv ❤️ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusx21 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 (edytowane) Nick:Ksiadz,_Krakus Login:krakus_kabano SID:135212 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :124 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak Coś o sobie: jestem nn nie mam prawie życia i nie wychodzę z domu ( wsm to czasami wychodze) Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :bo to moja top2 ulubiona frakcja Coś od siebie:kc inder00 Edytowane 24 Lipca 2024 przez krakus_kabanos Zmiana nicku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrippYx Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Imię:Dawid Nick:sieamtojadawio Login:siematojadawio SID:120583 Wiek:20 Ilość przegranych godzin na serwerze :441 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Siemka mam na imię Dawid mam 20 lat, Lubię grać, palić ziolo. i lubie nawiazywac nowe znajomosci i lubie sluchac GANGU ALBANI XD Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo akurat jest rekrutacja a na serwie już nudy. Coś od siebie:Liczę na przyjęcie oraz KC MISIE dla wszystkich pracowników SARA. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mani17 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Imię: Mateusz Nick: _Mani17_ Login: _Mani17_ SID: 124958 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 150 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: Jestem Mateusz mam 17 lat, z zawodu jestem Mechanikiem pojazdów samochodowych interesuje się motoryzacją oraz elektryką w wolnym czasie gram w gry lub spędzam czas z znajomymi. Jestem pozytywnym chłopakiem który imponuje innym swoją kulturą wychowania oraz kreatywnością. Lubię nawiązywać nowe znajomości oraz rozmawiać z ludźmi. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Zawszę podobała mi się ta frakcja więc myślę że w takowej nadawał bym się idealnie, widziałem inne osoby które w takowej frakcji spędzali miło czas a więc chciał bym spróbować swoich sił i ja a na pewno nie zawiedziecie się. Coś od siebie: Życzę każdemu powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakur34 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 (edytowane) Imię: Sebastian Nick: Szpakur34 Login: Szpakur34 SID:134538 Wiek: 25 Ilość przegranych godzin na serwerze : 150h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Jestem sebastian na codzien pracuje w swojej firmie, Jestem otwarty miły i pomocny. W wolnym czasie gram w różne gry i wychodze z znajomymi z ekipy. Jestem mądra ambitną osobą do pogadania i przede wszystkim z dystansem do siebie. Posiadam kulture do innych graczy. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chce spróbować czegoś nowego nigdy nie bylem i chce sie przekonać co do frakcji. Coś od siebie: Pozdrawiam Zarząd i Nikio Edytowane 23 Lipca 2024 przez szpakur34 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio1337 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 (edytowane) Imię: Igor Nick: Bodzio1337 Login: Bodzio1337 SID: 125771 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 35h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Coś o sobie: jestem igor lat 15, z zawodu jestem mechanikiem pojazdów samochodowych ale interesuje sie piłką nożna w którą gram od 5 roku życia, sporo czasu poświęcam na granie w gry takie jak: MTA, CS2, Minecraft i fortnite, jestem chłopakiem z pasją i bardzo zaangażowany, bardzo cierpliwy, miły wyrozumiały, czasem łapie jakieś odklejki Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : jest to organizacja o której zawsze mi sie marzyło, prawde mówiąc jest to jedyna organizacja która by mi sprawiała przyjemność z gry, jest to moja top 1 frakcja Coś od siebie: bardzo mi zależy aby sie dostac do frakcji, byłaby to moja pierwsza frakcja na jakimkolwiek serwerze, do każdej frakcji której składałem podanie może nie na tym serwerze, wkładałem 100% serca, uczyłem sie regulaminu na pamięć itd, frakcja podoba mi sie strasznie pod każdym względem. to wszystko życze wszystkim powodzenia ❤️ (dodam tylko ze 2 lata temu grałem tu na serwerze i miałem ponad 250h gry, ale usuneło mi wszystko co miałem) Edytowane 26 Lipca 2024 przez Bodzio1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomyzs Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Imię: Szymon Nick: Nomyzs Login: Nomyzs SID: 39719 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 214h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Cześć, jestem Szymon, mam 16 lat i od małego interesuję się grami, w szczególności rpg takimi jak multi. Mam duże doświadczenie w prowadzeniu oraz w pomaganiu innym graczom (liczny czas spędzony na mechaniku i dostawach haha). W realnym życiu dorabiam jako pomocnik mechanika, pasją do motoryzacji zaraził mnie tata. Jestem osobą komunikatywną, cierpliwą i zawsze staram się pomagać innym. Interesuję się również podróżami. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? Zawsze chętnie pomagałem innym, zarówno w grze, jak i w prawdziwym życiu. Myślę że S.A Road Assistance to idealne miejsce, gdzie mogę pokazać swoje umiejętności oraz zajawe do waszego serwera i wspólnie pomagać temu comunity. Praca daje również możliwość ciekawych interakcji z innymi graczami co uważam za bardzo ważne. Coś od siebie: Liczę na szansę oraz Wierzę, że moja pozytywna energia i zaangażowanie mogą wnieść wiele dobrego do zespołu S.A Road Assistance. :))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Imię:Seweryn Nick:Siwy_008 Login:Siwy_008 SID:90905 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :1460 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Mam na imię Seweryn mam 16 lat pochodzę z małej wsi w województwie Mazowieckim. Mam 2 psy i interesuję się wędkarstwem oraz motoryzacją. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ byłem już tu kiedyś na krótką chwilę i spodobała mi się ta frakcja. Myślę że jestem osobą godną zaufania i wiem że nie będzie ze mną problemów jeżeli za wiele się w Frakcji nie zmieniło jestem gotowy nawet teraz wejść na służbę i wykonywać obowiązki i godnie reprezentować Frakcję SARA. Praca ta daje dużo możliwości do urozmaicenia Sobie czasu spędzanego na serwisie a nie powiem te wykonywane dotychczas przeze mnie już mi się nudzą i potrzebuję czegoś ciekawszego. Coś od siebie: pozdrawiam 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaku19Bik38 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Imię:Patryk Nick:YoungBuk Login:YoungBuk SID:116543 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze 🕜130 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: Bardzo lubię pomagać innym kierowcom na drodze i dbać o estetykę parkingów jak i ulic w San Andreas Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :u góry napisane Coś od siebie:Bardzo widzę siebie w roli laweciarze z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelia18 Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Imię: Kornelia Nick: Kornelia20 Login: Kornelia20 SID: 138643 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 100g Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Coś o sobie: lubie pomagac innym kirowcom i dbac o porzadek na drodze Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : nigdy w tej frakcji nie bylam ale bym chciala byc Coś od siebie: dziekuje wam laweciarze i mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzycie 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseayx Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 (edytowane) Imię:Karol Nick: OsamaWhite Login:OsamaWhite SID:139977 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze : 143 godz. Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: jestem Karol chodze na Kickboxing gram w noge oraz kosza i jeźdze na mecze Lechii. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : ponieważ szukałem jakiejś frakcji i widze ze jako jedyna frakcja ma rekru on a dobrze się składa bo byłem w SARZE troche czasu na innych serwerach. Coś od siebie: życze wszystkim powodzonka. ps. Redrum czemu masz 15 lat kozaku sprzed monitora😞 Edytowane 26 Lipca 2024 przez eseayx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoni__ Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 WZÓR Imię: Jakub Nick: xoni2115 Login: kubabuba2008 SID: 104653 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :800h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Coś o sobie: mam na imię Jakub chodzę do szkoły mechanicznej lubię sobie coś pomajstrować oraz lubię grać w takie gry jak np Mta cs go farming mc ft f24 Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : myślę że się nadaje na laweciarza chciałem spróbować bo jeszcze nie byłem na żadnym serwerze Coś od siebie myślę że się dostanę pozdrawiam serdecznie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missky Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 (edytowane) Imię:Mikołaj Nick:missky Login:Pan_Kot SID:109993 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :295h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Coś o sobie: Mam na imię Mikołaj chodzę do szkoły mechanicznej mam motor Yamaha yz 125 lubię sobie pomajsterkowac gram w różne gry takie jak Mta cs go ft f22 oraz fivem Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :mysle ze nadał bym sie do tej frakcji lubie jezdzic lawetami bylem kiedys w takiej frakcji Coś od siebie: pozdrawiam <33 Edytowane 24 Lipca 2024 przez missky godziny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animm Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Imię: Oliwer Nick: Animm Login: Animm SID: 132565 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze:930 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mieszkam w małym mieście gdzie w wolnych chwilach spędzam czas ze znajomymi grając w wszelakie sporty na boisku. Z powodu zbliżających się 18 urodzin, zaczynam się interesować motoryzacją. Poza tym większość mojego czasu spędzam na granie w gry komputerowe. Dlaczego akurat S.A Road Assistance?: Posiadam już wiedzę na temat tej frakcji i chciałbym do tego wrócić. Na serwerze nie ma co robić więc holowanie aut pomoże mi zapełnić wolny czas. Coś od siebie: 👍 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krejzol_Salci Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Imię:Bartek Nick:Krejzol_Salci Login:Krejzol_Salci SID:98459 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :259 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Coś o sobie: przystojny chlopak z niesamowitym poczuciem humoru lubi se pograc i zjeść Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :fajne zajecie se laweta pojedzic a ze akurat rekru to moze sie uda. Coś od siebie:mam nadzieje ze sie dostane pozdrawiam serdzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teq_83 Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 (edytowane) Imię: Michał Nick: Teq_83 Login: teq83 SID: 121363 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 850+ Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Coś o sobie: Jestem Michał chodzę do zawodówki na kierunku logistyk teraz będę w 3 klasie kiedyś uprawiałem kalistenike przez 3 lata potem przestałem przez wypalenie teraz interesuje się roślinami Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ciekawa frakcja jeszcze nigdy nie byłem i chcę spróbować swoich sił w tej frakcji Coś od siebie: Jachino not sigma Edytowane 25 Lipca 2024 przez Teq_83 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew.x5 Opublikowano 26 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Imię: Mateusz Nick:Matthew.x5 Login:Matthew.x5 SID:125213 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :73h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Coś o sobie: Jestem mateusz Interesuję sie mechaniką oraz informatyką oraz motoryzacją Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ interesuję sie tą teamtyką oraz już tutaj byłem na stopniu 2 wyżej od adepta Coś od siebie:Życzę wszystkim powodzenia ktorzy piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi