Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA lipiec 2024r.

ZeX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Dominik

Nick: klon123123

Login: klon123123

SID: 41297

Ilość przegranych godzin na serwerze : 163h

Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK

Coś o sobie:  Jestem Dominik mam 16 lat i uczęszczam do szkoły ponadpodstawowej to już będzie mój drugi rok w nowej szkole . Jestem na profilu Technik Logistyk i nie jest jakoś trudno jak na razie , lubię sobie dobrze zjeść to tak jak każdy chyba oraz gram w wiele gierek na komputerze np. Minecraft . MTA , PAYDAY 2 czasami też w PAYDAY 3 . W mta gram już od 2020 roku i spotkałem dużo ciekawych jak i mniej ciekawych serwerów z których też coś po wyciągałem np większą wiedze na temat RP i tym podobne . Tutaj na tym serwerze też sobie grałem i byłem już raz w frakcji na tym serwerze a konkretnie byłem w SAMC i tam było też superowo lecz musiałem odejść z powodu takiego że musiałem poprawić oceny i nie miałem czasu na gre w mta lecz teraz są wakacje więc jest gicik , a i też się mogę pochwalić że w jeden dzień z kolegą zrobiliśmy 9h na służbie.

Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ byłem wiele razy w S.A Road Assistance lecz nie na tym serwerze i chciał bym tutaj też spróbować swoich sił .

Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd SARA oraz administracje serwerka oraz powodzenia wszystkim 😄 .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.