_bagietka_ Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 twój nick na serwerze: _bagietka_ Twój serial: 5436150953ED1019CBEA31FC2E4DAD02 Powód kary: Bycie w Zarządzie frakcji na innym serwerze Nick osoby nakładającej kare: DonGrasso Data otrzymania kary: 5 lipca Długość kary: Nie wiem Opis sytuacji: To było tak że koledzy mnie się spytali czy chce zobaczyć ich nowy serwer, zgodziłem się i wszedłem na ich serwer i na ich discorda i nie wiedziałem że PanSeba4 (jakoś tak) da mi Zarząda frakcji, po jakimś tygodniu zbanowali mnie na ich discordzie i serwerze. I już mnie wtedy wydalono z frakcji SARA i Fabryki aut. Specjalnie tak zrobili żebym nie miał już życia na serwerze. Bardzo przepraszam że wszedłem na ich serwer w mta i na serwer discord. Wiem że źle poczyniłem i chciałbym dołączyć do jakieś frakcji lub Biznesu i rozpocząć wszystko od nowa bardzo przepraszam 😞 😞 Pozdrawiam cały serwer i administrację 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Ty masz BMA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 37 minut temu, Aleks_ napisał: Ty masz BMA Jak masz bma to masz jedna probe, nie wypowiadaj sie jak nie wiesz. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) To że znajdowałeś się w zarządzie innej frakcji to pikuś. Powodem Twojej czarnej listy jest kradzież całego regulaminu GKF z MultiRPG na serwer poboczny. Dodam że prowadziłeś frakcje razem z „KFS” jeśli dobrze pamietam nazwę. Powodzenia 😉 Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez DonGrasso 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 14 Września 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi