Toomekk Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Witajcie, drodzy gracze! Z radością ogłaszamy, że w dniu dzisiejszym Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację do swojej akademii! Jeśli zawsze chcieliście pracować w tej frakcji i brać udział w fajnych akcjach, teraz macie świetną okazję, żeby to spełnić! Aby zostać częścią naszej ekipy, należy spełnić kilka podstawowych wymagań oraz wypełnić odpowiedni formularz rekrutacyjny. Jeśli uważacie, że jesteście gotowi na wyzwania, jakie stawia przed wami ta frakcja, to nie zwlekajcie i zgłoście się do nas! Szczegóły dotyczące wymagań i formularza znajdziecie poniżej. Liczymy na Wasze zgłoszenia i nie możemy się doczekać, by powitać Was w naszych szeregach! WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. WZÓR Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Link do kar serwerowych z forum : Znajomość RP (0/10) : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Imię: Kacper Nick: 17 Login: uv3j_ SID: 82161 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 2103 Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=hsuo. Znajomość RP (0/10) : 10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 15 godzin Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałabym powrócić w szeregi frakcji, ponieważ kiedyś odszedłem a minął zbyt długi termin na napisanie powrotu i ponownie chciałbym spróbować swoich sił, posiadam spore doświadczenie. Coś od siebie: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawcioDGL Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Imię: Dawid Nick: DawcioDGL Login: DawcioDGL SID:106676 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze :389h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=dawciodgl Znajomość RP (0/10) 6 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : tygodniowo myślę że z 8 godzin Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Tak szczerze zawsze mnie ciekawiło jak to jest wywozić auta na parking policyjny hah Coś od siebie: co tu dużo gadać fajnie by było się dostać 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus23 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Imię: Michał Nick: Dudus2336l Login: Dudus2336l SID: 147368 Wiek: 12 Ilość przegranych godzin na serwerze : 40h 50min Link do kar serwerowych z forum : nie posiadam kar ale gdybym jakąś dostał to proszę https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Dudus2336l Znajomość RP (0/10) : nie byłem nigdy w żadnej frakcji 3/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Myślę że od 6 do 10 godz uda mi się zrobić Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Zawszę chciałem dołączyć do frakcji a S.A Road Assistance i zbierać inne samochody na parking policyjny Coś od siebie: Myślę że dam radę pracować w tej frakcji więc czekam na wyniki fajnie by było gdybym się dostał 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTONYy Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 (edytowane) .Imię: Paweł Nick MRTONYy Login MRTONYy SID 138604 Wiek 17 Ilość przegranych godzin na serwerze 230 godzin Link do kar serwerowych z forum https://multirpg.pl/game/penalties/ Znajomość RP (0/10) : nie byłem nigdy w żadnej frakcji 4/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Myślę że tak 5/7 godzin Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Zawszę mnie ciekawiło jak to być w frakcji S.A Road Assistance Coś od siebie: chciał bym spróbować swoich możliwości w tej frakcji Edytowane 4 Sierpnia 2025 przez MRTONYy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim20 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 (edytowane) Imię: Adam Nick: adim879 Login: adim879 SID: 147262 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 23 h Link do kar serwerowych z forum https://multirpg.pl/game/penalties/ Znajomość RP (0/10) : nigdy nie bylem w żadnej frakcji 4/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 5/7 Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : zawsze bylem ciekaw jak to byc w S.A Road Assistance Coś od siebie: chce spróbować swoich sił w frakcji Edytowane 6 Sierpnia 2025 przez adim20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spocony67v13212432134214 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 (edytowane) E Edytowane 6 Sierpnia 2025 przez Spocony67v13212432134214 jednak nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 (edytowane) gg jednak bo nie mam tego w sobie sory Edytowane 10 Sierpnia 2025 przez st4s 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyddyn Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 (edytowane) Imię: Krzysiek Nick Tyddyn Login Tyddyn SID 5015 Wiek 22 Ilość przegranych godzin na serwerze 28 godzin Link do kar serwerowych z forum https://multirpg.pl/game/penalties/ Znajomość RP (0/10) : nie byłem nigdy w żadnej frakcji 4/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Myślę że tak powyżej 2-3h dziennie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : jak zdałem prawo jazdy odrazu zrobiłem B+E to dorabiałem sobie na lawetach i jakoś jak zobaczyłem że na tym serwerze można być pomocą drogową to aż przypomną się czasy 😀 Coś od siebie: co mogę dodać u góry się rozpisałem dlaczego i jak haha Edytowane 7 Sierpnia 2025 przez Tyddyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrumss Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Imię:Filip Nick:Redrumms Login:Redrumms SID:144596 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :5h (nowe konto ponieważ tamo zostało skradzione na głównym posiadałem około 800h) Link do kar serwerowych z forum :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Redrumms Znajomość RP (0/10) :8/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK (misiek to SARA) Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :9h Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ od początku rozpoczynam swoją karierę na MultiRPG, zobaczyłem że jest rekrutacja do frakcji, byłem kiedyś w SARA więc wydaje mi się że mam trochę wprawy Coś od siebie: Pozdrawiam cieplutko ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Imię:Adam Nick:Pitbull Login:Pitbull_West_Coast SID:124770 Wiek:19 Ilość przegranych godzin na serwerze :543 Link do kar serwerowych z forum :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pitbull_West_Coast Znajomość RP (0/10) :8/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :nawet do 20h Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ jest to najciekawsza frakcja na serwerze Coś od siebie:Liczę na szansę i pozdrawiam wszystkich😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerko Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Imię: Kacper Nick: Nerko Login: kapix0n SID: 89837 Wiek: 18 Ilość przegranych godzin na serwerze : 329h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kapix0n Znajomość RP (0/10) : 7/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 10h Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Podoba mi się ta Frakcja ostatnio jak się zapisałem miałem problemy z internetem i nie mogłem ukończyć akademii ale teraz jest dobrze i mam nadzieję że zostanę przyjęty bo chciałbym się wspinać po szczeblach kariery w tak odjazdowej Frakcji. Coś od siebie: Si 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
how3n Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 (edytowane) Imię: Jakub Nick: how3n Login: how3n SID: 147377 Wiek: 19 Ilość przegranych godzin na serwerze : 51h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/ Znajomość RP (0/10) : 8/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 4-6h dziennie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ rozpoczynam swoją karierę na MultiRPG, zobaczyłem że jest rekrutacja do frakcji i postanowiłem sprobować swoich sił i czegoś nowego. Coś od siebie: Gram w mta od 2012 roku, na grę poświęciłem dużo czasu i chciałbym wrócić do gierki z jakimś sensem Edytowane 9 Sierpnia 2025 przez how3n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NotRedSuperme Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 (edytowane) Imię: Dawid Nick: NotRedSuperme Login: NotRedSuperme SID: 3974 Wiek: 20 Ilość przegranych godzin na serwerze : 93 Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/ Znajomość RP (0/10) : 9/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 8-12 Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ wiele razy, byłem w tej frakcji i po prostu taka zajawka Coś od siebie: Pykam sobie od 2k13, w tą gierke dużo czasu na nią poświęcam zawsze i fajnie by bylo wrócić do jakiejs frakcji 😄 Edytowane 9 Sierpnia 2025 przez NotRedSuperme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Imię:jakub Nick:UwUJacekjaworek Login:kubiplackijackajaworka SID:129338 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze :512 Link do kar serwerowych z forum :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Kubiplackijackajaworka+ Znajomość RP (0/10) :5/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) 🙆♂️ Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :30-40 h Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :bo lubię tą frakcje bo jest z jedną lepszych na serwerze Coś od siebie:mam na imię Jakub interesuje się samochodami lubie przy nich grzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Imię: Jan Nick: rafszu Login: rafszu SID: 124558 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : tysiak Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=rafszu Znajomość RP (0/10) : kiedys 10 teraz pozapominalem Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : roznie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : a bo jes akurat reku Coś od siebie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3ct0r_Pi3tr0vic Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Imię: Szymon Nick: H3ct0r_pi3tr0vic Login: H3ct0r_Pi3tr0vic Sid: 146588 Wiek: 25 Ilość godzin na serwerze: 286 godzin Link do kar serwerowych na forum: https://multirpg.pl/game/penalties/?search=H3ct0r_Pi3tr0vic Znajomość RP (0/10): nigdy nie grałem we frakcjach ale kiedys grałem na serwerach RP 6/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Adnreas Road Assistance?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo: 20 godzin tygodniowo, a nawet troszke więcej. Dlaczego akurat S.A Road Assistance?: Jako iż chciałem przyjąć sie do jakiejś frakcji a widzę że praca jest bardzo ciekawa Coś od siebie: Jestem robotny chopak, nie lece w kulki. Pozdrawiam serdecznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi