Mietek_89 Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 (edytowane) Nick: Mietek_89 SID: 58166 Ranga posiadana we frakcji: V-Lider Powód: Temat mojego odejścia pojawiał się już od 2-3 tyg. temu. Mniej czasu na ta gierke, nie bede zgrywał durnia. Pozdrowienia dla każdego, dziękuje każdemu za liczne spędzone godziny ze mną od początku mojego powrotu. ZDR TPS TIW po raz ostatni. Do Rany :/ @RambriFusherov nie placz kszysiek Edytowane 28 Października 2025 przez Mietek_89 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 1 minutę temu, Mietek_89 napisał: Nick: Mietek_89 SID: 58166 Ranga posiadana we frakcji: V-Lider Powód: Temat mojego odejścia pojawiał się już od 2-3 tyg. temu. Mniej czasu na ta gierke, nie bede zgrywał durnia. Pozdrowienia dla każdego, dziękuje każdemu za liczne spędzone godziny ze mną od początku mojego powrotu. ZDR TPS TIW po raz ostatni. Do Rany :/ Do rany generale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 Dzięki mieciu za pomoc w prowadzeniu tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacop1 Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 Pozdro mordeczko trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 mała jestem w GLE, pozdro Filip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 pozdro mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 a i bym zapomniał UWOLNIC !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 28 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 2 minuty temu, Wombat napisał: pozdro mordeczko bede za tobom plakal wombik... ulubieniec moj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 😕 szkoda mieciu wszystkiego dobrego poZDRo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 28 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 8 minut temu, deeweN. napisał: 😕 szkoda mieciu wszystkiego dobrego poZDRo poZDRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 28 Października 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi