Andegawen Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Cześć, kto mnie zna wie że na serwerze spędziłem mnóstwo czasu czasami nawet 15h dziennie przed kompem szczególnie w frakcji SAPD, Od miesiąca nawet nie mam ochoty zagrać na serwerze powód dla niektórych jest znany, lota z sapd w których spędziłem całe wakacje? tyle pięknych wspomnień, pościgów, 400 SS z służby, Myślę że ktoś mnie jeszcze pamięta jak siedziałem po 10h na służbie heh. na dole wypisze osoby : @draco Tyle akcji rp, pościgów, i rozmawiania na ts. ale kontakt jest 😛 @AdThree Dzięki za szanse w sapd i byłeś spoko liderem lecz minecraft cię za bardzo wciągnął jak marikukanen @MI_REK Pamiętam psp i pływanie łodzią xD @Milczu beka z wszystkiego nii @NinjSS kurde kiedyś to było w sapd xD @Perzu pamiętam jak pisałem chyba 30 razy podanie na supportera i nigdy mi sie nie udalo we tam idz @Izaa93 dzięki za amg stereo @Inder00 nic nigdy nie robiles leniu w tym sapd @Black* dzięki za pościgi @Francik dzięki za szanse w psp @Cannabis pamientam ciem z sapd jak dostales duszom range xD @moriszm dzięki za sluzbe w sapd i ze kupowales autko moje @the_king97 dzięki za poscigi @PanKOX_PL jestes koxem ? @Wujaszek_ za kazdym razem jak cie gonilem robiles relog xd @Txz spoko morda 😉 szczerze to reszty nie pamietam wymienilem osoby ktore gdzies najbardziej mi zostaly w glowie ale dzieki za 30k minut na serwerze w 3 miesiace i eloooo juz pewnie na zawsze Edytowane 15 Października 2019 przez Deep 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Papa 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 ehh te czasy miło było cie poznać wracaj szybko, a nie zapłaciłem adthree za tą range XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Byłeś,spoko po tej akcji co napisałeś podanie trochę olales frakcje trzymaj się i wróć kiedyś mordko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jednak pamiętałeś, pa pa 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 no siema, do moze kiedys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Cj zapomniałeś o mnie ,no żegnaj... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 elo pamietam cie do dzisaj bedzie mi smutno bez cb grac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Eluwa byku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriszm Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 elo elo 3m sie i do kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 DEEP NIE ODCHODZ !!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirag_tak Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Mnie nie oznaczyl skurczybyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilebor Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 na allegro sprzedają hurtowo karty rbm7 - musieli dostać wcześniej cynk, że będzie koniec, ale nie znali szczegółów. Zobaczymy w poniedziałek, jak play to rozegra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 7 godzin temu, Emilebor napisał: na allegro sprzedają hurtowo karty rbm7 - musieli dostać wcześniej cynk, że będzie koniec, ale nie znali szczegółów. Zobaczymy w poniedziałek, jak play to rozegra. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Deptak nie odchodź 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdThree Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Coś się kończy, coś zaczyna, JD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Iks de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi