deeweN. Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Nick: deewen.hsm SID: 26237 Z jakiej frakcji chcesz odejść: San Andreas Police Department. Stopień posiadany we frakcji: Chief of Police - lider. Powód: Koniec kariery na Multi. Coś od siebie: Nadszedł na mnie czas, dziękuję wszystkim za kolejny rozdział na Mulciaku, gdzie przez dłuższy czas było naprawdę fajnie. Nie ma już jednak na co czekać, starym przyjaciołom się nie odmawia, więc na mnie pora. Dzięki wszystkim za rozrywkę, za wspólne granie. @Barski - dziękuję za ponowne zaufanie i możliwość powrotu! Było mi bardzo miło i mimo, że nasza współpraca skończyła się tak, a nie inaczej, to dla mnie zawsze będziesz przyjacielem. @Kryser - świetny członek zarządu i dobry kumpel. @AleksiQ - najlepszy V-Lider, świetny człowiek i miło mi się z Tobą współpracowało - w CS i ES. @Kennzzi - z Tobą też dobrze się współpracowało, trzymaj się. @Brakmultimniedobija @ajan7. @xeinex @RambriFusherov @jacop1 @D3Neje3Ka @Kobar19 @xQBIK @verumi @Korneljaa @Wikipedia @Dragas @Mietek_89 @znowuroisz @Drabinson dzięki Wam stokroć, było super i jesteście super ludźmi. @Wombat - dziękuję za współpracę i zaufanie. Szacunek za Twój wkład w serwis. Proszę, aby lidera SAPD (w przypadku wyrażenia chęci) przejął @AleksiQ. W przypadku braku takowej chęci, błagam - proszę dbać o dziedzictwo tej frakcji, bo to jedyne co zostało, niestety. Forum frakcji jest niemal nieruszane od roku 2019 - podkreślę, że jako jedynej frakcji i to jest coś, co byłoby moim ostatnim życzeniem, żeby po prostu zostało zachowane. Jeśli o kimś zapomniałem wspomnieć, to przepraszam. Dziękuję wszystkim za wspólną rozgrywkę we frakcji i na serwisie. Wasz Chief of Police deewen'; się żegna. 15 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Trzymaj sie byczqu. Wpadnij czasem na tska pogadac. A co do frakcji? Chyba zostanie bez lidera w skrócie bedzie zamknieta bo i tak nikt tam nie gra (nawet nie mam uprawnien zeby dać nowego lidera XDDD) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi