krzywy Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Siema, odchodzę z administracji ponieważ nie mam czasu na grę z tego miejsca chciałbym pozdrowić: @Black* - Jak zdasz prawko to pojedziemy do @turbii i sie napijemy @AnimaL ty kurwo @ClooudV elo @Inder00 @idk @xBartek. Dzięki za szanse w administracji. @Ne[X] trzymaj się @All4Tech + @PanKOX_PL = <3//Geje Już mi się nie chce pisać wiec elo może kiedyś wrócę. Edytowane 20 Października 2019 przez krzywy 2 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClooudV Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Trzyamj sie prosty! 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ehhh... Siema fajnie się w sapdach grało 😔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 krzywy garbaty prosty wracaj tu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 3maj sie garbaczu 💪😯 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Co ty stary,we wbijaj czasami na discorda zdaje i jedziem tam obowiązkowo! ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 No pa, krzywy cj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne[X] Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Trzymaj się mordo i wróć jak najszybciej bo krzywego nikt nie zastąpi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @krzywyTy kurwo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All4Tech Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 krzywy chuju a mnie nie oznaczysz ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koffiaczeq Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 23 godziny temu, All4Tech napisał: krzywy chuju a mnie nie oznaczysz ? 😛 xddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koffiaczeq Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Narka mordko P.S możesz mnie nie pamiętać ale dzięki w towarzyszeniu w SAPD ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Dnia 19.10.2019 o 15:10, All4Tech napisał: krzywy chuju a mnie nie oznaczysz ? geju już cie oznaczyłem i twojego chłopaka tez oznaczylem albo byłego nie wiem czy jestescie nadal razem ale jezeli juz wasza milosc wygasła to znajedziesz lepszego z większa pałą 1 godzinę temu, Koffiaczeq napisał: Narka mordko P.S możesz mnie nie pamiętać ale dzięki w towarzyszeniu w SAPD ❤️ Pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All4Tech Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 52 minuty temu, krzywy napisał: geju już cie oznaczyłem i twojego chłopaka tez oznaczylem albo byłego nie wiem czy jestescie nadal razem ale jezeli juz wasza milosc wygasła to znajedziesz lepszego z większa pałą twój stary ssij mi pałe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Nie pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 22 godziny temu, All4Tech napisał: twój stary ssij mi pałe chyba w twoich snach geju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Yo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamuelXDXD Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Żegnaj przyjacielu....... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WertexGames04 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ooo mogę odwalać nie no, żegnaj i wracaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeS Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi