Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Tak jak w tytule odchodzę z serwera. Dziękuje każdemu za granie na serwerku ( @Inder00 nie zabieraj mi tych 46kkk) PS. Będę czasami was odwiedział aby mi się autka nie zresetowały. Teraz wymienie kilka osób @Inder00 @idk @xBartek.- Dzięki za szanse w administracji wróce kiedyś ❤️ @Netto- Dzięki za Fabrykę za odwalanko itp. itd. ❤️ @dawid1764- Z toba tak samo jak z Nettem kotku. @Mateusz546-Z tobą najwięcej czasu spędziłem na serwie @turbii-Dzięki za szansę w SAPD na starszym sierżancie kiedyś do ciebie wróce ❤️ @Black*- Tobie też dzięki za szansę w SAPD ❤️ @Registus- cjcjcj @TurboWojtek- ❤️❤️❤️ Dzięki ci za wszystko ❤️❤️❤️ @YomenikAlchemik- Kiedy holdspeeda klepiesz ? @Argen.-,,Ja cie nie podpuszczam ale nie pójdziesz spać - Argen 2k19" @krzywy-krzywy, garbaty, prosty tyle tych nickow mialeś XD @Adixon112- Kiedyś ty odchodziłeś, tera ja odchodzę. @All4Tech- Gejjj i CEEEJ. @Xsardes-I love you ❤️ @Cannabis-To ten cej. @MI_REK-Dzieki za SAPDY i chwile przesiedzone na ts3, discord ❤️ @holdfast- ty to masz bana i tego nie zobaczysz ale dzieki za gierke ❤️ @ZjemCiKlapki-#MuremZaZjemCiKlapki ❤️❤️ ❤️ @knapix-cj @Smallspy.-odwalanko w banku @the_king97-Dzieki za sluzbe sapd, z toba najlepiej z sapd sie gadalo ❤️❤️ za nie dlugo do cb wracam kotku ❤️❤️ Dzięki wszystkim za grę kiedyś do was wróce na serwerek wszystkich nieoznaczonych też pozdrawiam i muzyczka na koniec jest taka: a i jeszcze PSST.(dajcie mi zasluzonego jesli uznajecie ze bylem zasluzony) jeszcze raz dziekuje za gre. Edytowane 20 Października 2019 przez Randy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 1 minutę temu, Smallspy. napisał: Co? Żartujesz niestety ale nie 😔😭 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Kurna wes wróć stary bo aż się łezka w oku się kręci najlepszy admin i przyjaciel odchodzi pamiętaj ja będę walczył o fabrykę może akurat mnie Inder wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 A mnie nie oznaczyłes 😞😞 3maj sie i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Co się dzieje? Chyba po mefedronie jestem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Trzymaj się Randy, będę cię pamiętał! Wracaj szybko 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All4Tech Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Pozdro mordeczko, dawaj mi kontakt do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Kurczę ,randy szkoda że odchodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Kto sie teraz do mnie na służbie będzie tepał? 3maj sie Dzięki za wszystko i wracaj jutro ❤❤❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Trzymaj się wróc szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 6 minut temu, Black* napisał: Trzymaj się wróc szybko! zamierzam szybko wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 PSST. za nie dlugo wroce kociaki ❤️ bo tak nudno w innych grach ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 46 minut temu, the_king97 napisał: ej a ja ? @Randy smuteczek nie oznaczony trzymaj się mordka wracaj szybko hehe wspomnienia - ja dawne samce latanie helikkiem na filmie yt a ty odwalaczu haha ;d taaa o kurde zapomnialem cie wpisac juz wpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Oddasz mi Lidera fabryki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Papa papa Randy😔😔😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Oddal byś mi lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kube Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 A o mnie to nie wspomniał wr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Dałbym mi lidera w fabryce.apapapapvzegnam cie wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Zegnaj wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITUS123 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Oddal byś mi lidera i wracaj szybko cały serwer cie Lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ej @Randy pss kociaku nie mow na mnie cj bo nie jestem cj ;c btw ja tam biedny jestem wiesz cos zawsze mozesz sypnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Przed chwilą, Cannabis napisał: ej @Randy pss kociaku nie mow na mnie cj bo nie jestem cj ;c btw ja tam biedny jestem wiesz cos zawsze mozesz sypnac jesteś wielki ceeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 3 minuty temu, Randy napisał: jesteś wielki ceeej odezwal sie ceeeejj x2 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi