NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 No elo jako, że jest dzisiaj 1.04.2020 to jest czas idealny by odejść.@Linke55 Cymbale utrzymaj SAPD@TOMEO Go to vlider@Tristan2000 Ty to samo co wyżej@turbii Mistrzu XD@Black* Kamerki trzeba kiedyś XD min. 0.5@krzywy GARBATY XD w kasku po wsi biegał Więcej nie wymieniam bo nie pamiętam XD Pozdrawiam całe SAPDżartowałem nie odchodzę k**wy 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 jd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nara kutafonie XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TorbQ Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 no smutne ze odchodzisz dalej bedziesz królem SAPD kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 O ty, o mnie nie pamiętasz. Nie no trzym się nagrywaczu dowodów, pamiętam kiedyś ;d wróć kiedyś ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Żegnaj bracie 😪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Elo no biegało sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Elo rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Black* napisał: Elo rudy Chyba ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 siema ninja, mozesz mi oddac vlidera jak chcesz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 10 minut temu, Sztynksu napisał: siema ninja, mozesz mi oddac vlidera jak chcesz Po moim trupie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, NinjSS napisał: Po moim trupie mi bys nie dal? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 siema dilla robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 W końcu elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 24 minuty temu, Linke55 napisał: W końcu elo Zapamiętam to sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vooqu Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Polecam ZAZNACZYĆ całe pożegnanie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jak odejde to wyśle +/- nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafa Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jak mnie nie pamietasz to idz i nie wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 niezłe prima aprilis 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi