Txz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Więc, żegnam Może niektórzy mnie kojarzą ,bądź nie. Jaki powód odejścia? Brak czasu na gre, oraz chęci i przez niektóre osoby. W administracji sporo się narobiłem się, poświęciłem prawie całe wakacje w tamtym roku, no to były czasy, nie to co teraz.@Inder00 @idkDzięki wam za wszystko, oraz przepraszam was. A idek całkiem inny nie poznaje go... Przy kolegach cwany jesteś, a sam niby nie. Mam nadzieję, że się zmienisz na lepsze.@Suvi Zmieniłeś się o wiele, miałeś kiedyś inne nastawienie do ludzi teraz taki o wiele dziwny jesteś, ale dawno temu na posadzie właściciela byłeś o wiele lepszy. Suvi mam nadzieję że kiedyś sie zmienisz. No nic powodzenia żebyś range utrzymał. @Perzu @xBartek. Z wami chwile były dobre, nie to co teraz, szkoda że was nie ma. @mazi No trzmaj się ,co tu dużo mówić.@Narina Trzymaj się pozytywna wariatko, będę tęsknił oraz rusz się z awansem wkońcu no.@Lady4K Dzięki za przyjęcie do organizacji, ale trzymaj się tam, życzę ci dużo sukcesów na serwerze @TOMEO Awansuj na najwyższą range w SAPD, trzym się byczku i powodzenia.@Szymaniuk Pa, trzym się!@Adamiec Łobuzie XD, lawetami lubisz rozrabiać hah, nie no trzymaj się tam!@Francik Powodzenia, w dalszym liderowaniu PSP, oraz w adm no i króciutko wszystkich trzymasz nawet w administracji XD trzymaj się!@sch4b trzymaj się wariat!warwah @waha powodzenia, i trzym się.@NinjSS Powodzenia tam cj, utrzymaj się w sapd, pamiętam jak kadetami byliśmy.@DonGrasso @Arhael Dzięki chłopaki że mnie wybraliście do TSA, może kiedyś zdarzy się okazja kiedyś wrócić.@PLjohnnyGTR Trzymaj się tam liderku samc, pamiętam cię cj. @Rozpacz Trzym tam się może długo nie znam cię, ale trzymajcie się@SebaBezCzapki No co tam? Heh, trzymaj się tam mordko!@BumbleBee* @papcio @KrzysztoW @NeveR. Trzymajcie się chłopaki, niestety nie docenili za tyle wkładu w administracje, i nie dostałem roota ani nic, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, gratulacje wam chłopaki osiągnięcia, oraz trzymajcie się! Szkoda że tak wyszło, a nie inaczej będzie mi was brakować... ;c A tak ogólnie, sorry że nie napisałem wszystkich. Kiedyś może powrócę, ale czas pokaże co będzie. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Txz 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nieee odchodź znów :_°( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waha Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 wracaj! 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Hejkaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sch4b Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nieee Taziu,eh 😞 Trzymaj się mordeczko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Eluwinka ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trzymaj się mordeczko 😢 ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trzymaj się mordo , kiedyś to było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymaniuk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trzymaj się tam mordo🙂😔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja się trzymam SAPD mocniej niż teściowa parapetu XD 3maj się! Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez NinjSS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No nie niedawno wróciłeś a teraz odchodzisz no szkoda i trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Oj taziu, wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 to trzymaj się tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trzymaj się, buziaczki pozdrawiam z rodzinką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NegativE Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trzymaj się, zawitaj na forum czasem 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Hejka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeqq10 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 liczymy na szybki powrot 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 3maj się mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Kpisz sobie ze mnie teraz? nie ma mowy, jak ja już tęsknię, wracaj.. 😱 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiedro Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 strzała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDeath Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Trzymaj się mocno stary koniu ❤️ obyś kiedyś wrócił Taziu , o mnie nie wspomniałeś ale stary czasy były mocne i kozackie z tobą ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Papa ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaBezCzapki Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Narka, będzie mi ciebie brakowało. Trzymaj się ramy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForNameles Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Do zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 bajo bajo Taziku, dobrze się z tobą siedziało na Duty 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi