Skocz do zawartości

Żegnam kochani.

Txz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc, żegnam
Może niektórzy mnie kojarzą ,bądź nie.
Jaki powód odejścia? Brak czasu na gre, oraz chęci i przez niektóre osoby. W administracji sporo się narobiłem się, poświęciłem prawie całe wakacje w tamtym roku, no to były czasy, nie to co teraz.

@Inder00 @idkDzięki wam za wszystko, oraz przepraszam was. A idek całkiem inny nie poznaje go... Przy kolegach cwany jesteś, a sam niby nie. Mam nadzieję, że się zmienisz na lepsze.

@Suvi Zmieniłeś się o wiele, miałeś kiedyś inne nastawienie do ludzi teraz taki o wiele dziwny jesteś, ale dawno temu na posadzie właściciela byłeś o wiele lepszy. Suvi mam nadzieję że kiedyś sie zmienisz. No nic powodzenia żebyś range utrzymał.

@Perzu @xBartek. Z wami chwile były dobre, nie to co teraz, szkoda że was nie ma.

@mazi No trzmaj się ,co tu dużo mówić.

@Narina Trzymaj się pozytywna wariatko, będę tęsknił oraz rusz się z awansem wkońcu no.

@Lady4K Dzięki za przyjęcie do organizacji, ale trzymaj się tam, życzę ci dużo sukcesów na serwerze

@TOMEO Awansuj na najwyższą range w SAPD, trzym się byczku i powodzenia.

@Szymaniuk Pa, trzym się!

@Adamiec Łobuzie XD, lawetami lubisz rozrabiać hah, nie no trzymaj się tam!

@Francik
Powodzenia, w dalszym liderowaniu PSP, oraz w adm no i króciutko wszystkich trzymasz nawet w administracji XD
trzymaj się!

@sch4b trzymaj się wariat!warwah

@waha powodzenia, i trzym się.

@NinjSS Powodzenia tam cj, utrzymaj się w sapd, pamiętam jak kadetami byliśmy.

@DonGrasso @Arhael Dzięki chłopaki że mnie wybraliście do TSA, może kiedyś zdarzy się okazja kiedyś wrócić.

@PLjohnnyGTR Trzymaj się tam liderku samc, pamiętam cię cj.

@Rozpacz Trzym tam się może długo nie znam cię, ale trzymajcie się

@SebaBezCzapki No co tam? Heh, trzymaj się tam mordko!

@BumbleBee* @papcio @KrzysztoW @NeveR. Trzymajcie się chłopaki, niestety nie docenili za tyle wkładu w administracje, i nie dostałem roota ani nic, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, gratulacje wam chłopaki osiągnięcia, oraz trzymajcie się!

Szkoda że tak wyszło, a nie inaczej będzie mi was brakować... ;c

A tak ogólnie, sorry że nie napisałem wszystkich. Kiedyś może powrócę, ale czas pokaże co będzie.

Edytowane przez Txz
  • Smutny 6