Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Dzięki za 3 miesiące grania z wami miło było poznało się nowe osoby może kiedyś tu wróce, pozdrawiam serwerek cieplutko 😘 ss z gry; https://imgur.com/a/xHg09wJ @DonGrasso @BigKrzak graso dostał bana a krzak odeszedł może to przeczytają kc mordeczki ❤️ @resouu cj, kumpel @kondziuiu dzięki za gre, Lisu na supporta! ❤️ , 1 win z lisem w pubg @karol001 freestylowiec na ts3, jak coś to pisz na mess @Black* dzięki że mnie przywróciłeś do SAPD i nawet nie zdążyliśmy się dobrze poznać, prowadź dobrze tą frakcje, chronić służyć pałować @artisek dzięki za szanse w TSA ceju, nie wychylaj się @NinjSS musimy wyskoczyć na te piwo, kontakt jest ciągle @All4Tech dzięki za miłą gre fortech @Gruby12 GRUBY na bramke! @Deep @moriszm @Milczu miło było z wami w akademi SAPD @ZiomMalpa najlepszy grafik, dzięki za grafike dla mnie 😘 @Randy dzięki za granie i odwalanie przyjacielu ❤️ @Kaneki zabijanie taksówkarzy xd @Krzysioo debilll mordeczko jak coś to jestem twoim sponsorem @idk dzięki za handling do sultana 😘 @idk @Inder00 @Perzu powodzenia z serwerem i nie warto zamykać go bo jest kozak. Edytowane 29 Lipca 2019 przez Cannabis 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomMalpa Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Canabis nieeeee 😞 mam depresje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Cannabis, będzie nam Ciebie brakować, ale mam nadzieję, że zagościsz jeszcze u nas, chociażby na ts'ie, bądź na innej gierce... Trzymaj się byku! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Ty mi lepiej napisz jakiego browca a nie odchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneki Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jeszcze kiedyś to powtórzymy, tylko wróć! 😣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 2 minuty temu, ZiomMalpa napisał: Canabis nieeeee 😞 mam depresje ja też mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) 3maj się mordo z fartem! 🙂 Edytowane 29 Lipca 2019 przez Deep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 1 minutę temu, NinjSS napisał: Ty mi lepiej napisz jakiego browca a nie odchodzi to tam się dogadamy na disc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 2 minuty temu, kondziuiu napisał: @Cannabis, będzie nam Ciebie brakować, ale mam nadzieję, że zagościsz jeszcze u nas, chociażby na ts'ie, bądź na innej gierce... Trzymaj się byku! ❤️ peweks ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Przed chwilą, artisek napisał: Ty ceju nigdzie nie odchodzisz i sie nie wychylaj. Wbijaj tam czasem do nas na TS i na serwerek to se cos poodwalamy. Laweciarz [*] [*] rip laweciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 2 minuty temu, Deep napisał: 3maj się mordo 🙂 no ty też, służyć chronić pałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuju Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 bywaj, pamiętam jak mnie taranowałeś jak miałem mute na 7d XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 4 minuty temu, Kaneki napisał: Jeszcze kiedyś to powtórzymy, tylko wróć! 😣 tak o powtórzymy to kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Przed chwilą, kuju napisał: bywaj, pamiętam jak mnie taranowałeś jak miałem mute na 7d XD XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Powrót do SAPD masz zawsze zapewniony ;PP Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Odpały z tobą były najlepsze, kc mordeczko ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 7 minut temu, DonGrasso napisał: Odpały z tobą były najlepsze, kc mordeczko ❤️ wiadomo z tobą też kc ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Wróć kiedyś, papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 24 minuty temu, Black* napisał: Powrót do SAPD masz zawsze zapewniony ;PP Powodzenia! Może kiedyś powróce na serwer i dołącze do SAPD 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 si3maaa wróć jutro bo będzie nuda dzięki za chowanego w fabryce zawsze było fajnie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resouu Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 fajny prank teraz usun post i cho na ts'a cj 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Siemanko ceju wróć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3msię mordeczko miłego odpoczynku na Hawajach ❤❤❤🍻🍻 pamiętaj 🕓 leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 16 godzin temu, Randy napisał: si3maaa wróć jutro bo będzie nuda dzięki za chowanego w fabryce zawsze było fajnie xd ze mną zawsze jest fajnie 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi