Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nadszedł ten czas kiedy odchodzę z serwera, chciałbym podziękować dla osób z którymi spędziłem dużo czasu oraz dla tych z którymi bardzo fajnie i przyjemnie mi się grało: @Inder00 - Trzymaj serwer na duchu, dzięki za możliwość gry ❤️ @Cannabis - Dziękuję za szansę w TSA, którą myślę, że wykorzystałem. Bez ciebie bym tego nie zrobił. @DonGrasso - Najlepszy szef na świecie ❤️. Kontakt będzie zawsze. @Rozpacz, @tomek96 - Dziękuję za TSA i czas który poświęciliście dla mnie. Układanie zestawów egzaminacyjnych do 3 w nocy be like ❤️ @Sm3rf1k05, @aBlue- Wam dziękuję za czas spędzony w TSA, oraz przejeżdżone z wami godziny. ❤️ W tym miejscu chcę podziękować każdemu członkowi frakcji TSA (z wyjątkami) za mile spędzony czas z wami. @TurboWojtek - Dziękuję za szansę która mi dałeś w San News. Trzymaj ten biznes na duchu i pamiętaj moje słowa, KIEDYŚ WRÓCĘ! ❤️ @Straw_pl, @KQBA, @Mentorek123 - Dla was jako zarządu dziękuję za spędzony czas, oraz również trzymajcie ten biznes na duchu. ❤️ @Wr77zeR., @OliwieR45., @wtfomglolspectra.pdw - Wam dziękuję za przepracowane godziny w biznesie, będę o tym pamiętać. ❤️ W tym miejscu chcę również podziękować całemu San News (bez wyjątku) za mile spędzony czas. @NinjSS, @Mandarynka, @Tome_kk, @Kizzy - Wam dziękuję za super wywiady z liderami. ❤️ @Promil9876 - Z tobą zaczynałem, za to ci dziękuję i nie tylko. ❤️ Tych których nie wymieniłem przepraszam z góry, ale jest was bardzo dużo i ciężko zapamiętać wszystkich. JESZCZE RAZ DZIEKUJĘ WSZYSTKIM. ❤️❤️❤️ 1 1 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 :c prawdawny lider TSA odchodzi , trzym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Teraz, Aluu. napisał: :c prawdawny lider TSA odchodzi , trzym sie Dzięki, że tak uważasz. trzym sie. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 :< Trzymaj się i zaglądaj do nas czasami i zdaj to prawko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Dziękuje za TSA, najlepszy lider 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 6 minut temu, Motorufka napisał: Dziękuje za TSA, najlepszy lider Dziękuję, trzymaj się ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Trzym się mordziaty 😥 nie zapomnę służby na pieszo 😘 Edytowane 5 Marca 2021 przez wtfomglolspectra.pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 7 minut temu, Wr77zeR. napisał: :< Trzymaj się i zaglądaj do nas czasami i zdaj to prawko. Do was zawsze, a jak zdam to na pewno cię to nie ominie ❤️ Teraz, wtfomglolspectra.pdw napisał: Trzym się mordziaty 😥 Ty również ❤️ będę tęsknił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 naura mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Godzinę temu, KQBA napisał: Szkoda Na każdego przychodzi czas ;( ale wrócę, obiecuje 51 minut temu, Kizzy napisał: Trzymaj się i wracaj kiedyś na liderkę ❤️ Dzięki, może kiedyś się uda wrócić. Trzym się ❤️ 10 minut temu, PiotrxD napisał: naura mordeczko Trzym się ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Strzałeczka Ementaler ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Siemanko ser żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Trzymaj się mordo kontakt na FB jest i czekam na ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Ementaler napisał: @Straw_pl, @KQBA, @Mentorek123 - Dla was jako zarządu dziękuję za spędzony czas, oraz również trzymajcie ten biznes na duchu. ❤️ Już nie zarządu hehe trzymaj się Edytowane 5 Marca 2021 przez Mentorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Trzymaj się tam, i dzięki za tsa tak propo :c Edytowane 5 Marca 2021 przez OliwieR45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 4 godziny temu, DonGrasso napisał: Strzałeczka Ementaler ;* Strzała mistrzu ❤️ 3 godziny temu, NinjSS napisał: Siemanko ser żółty Siema siema. 2 godziny temu, TurboWojtek napisał: Trzymaj się mordo kontakt na FB jest i czekam na ciebie Z tobą kontakt zawsze, i pamiętaj. Wrócę 1 godzinę temu, OliwieR45. napisał: Trzymaj się tam, i dzięki za tsa tak propo :c Ja za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 : o trzymaj sie mordko 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBlue Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 3maj się mordo gdzie knapix oznaczony XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerfuuu Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Najlepszy Szefuuuuu Tsa Cs DuckHunt Be Like ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 2 godziny temu, Pientacho napisał: : o trzymaj sie mordko 🙂 Trzym się byq ❤️ 2 godziny temu, aBlue napisał: 3maj się mordo gdzie knapix oznaczony XDDDD 3maj się ❤️ 2 godziny temu, FilipQ napisał: Trzymaj się! Trzymka ❤️ 2 godziny temu, Sm3rf1k05 napisał: Najlepszy Szefuuuuu Tsa Cs DuckHunt Be Like ❤️ Dzięki mordziaty. Kontakt zostaje. ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Eo nie zapomnę jak na kursie mówiłeś mi że chciałeś zostać Raperem czy coś w ten deseń trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Siema 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikox3 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Bywaj wariacik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi