Mateusz1367 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Nick oskarżonego: @Abram Data i godzina zdarzenia: 18.50 10.03.2021 Opis sytuacji:duzo blipow i złe stawianie blokad Dowód: Coś od siebie: Chcę podkreślić że @Mikolaj12604 dostał za to minusa 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 z tego co wiem to nie on stawiał te blipy i blokady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1367 Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 11 minut temu, Drabinson napisał: hehe to nie blokady abrama Nagrane jak tak mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj12604 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 tylko na nagraniu się przyznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Niestety nie robiłem tych zabezpieczeń, powinieneś o tym wiedzieć skoro cały czas przyjeżdżaliście na skuterkach i przeszkadzaliście w RP. Blokady robiła to frakcja SAPD. @argo_ramiro, jeżeli możesz wypowiedz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj12604 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 tylko że my przyjechaliśmy pierwszy raz i zdobyliśmy dowody i odjechaliśmy słabo kłamiesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1367 Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Jest nagrane jak nie na tym to dam drugie nagranie mowisz ze ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj12604 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Teraz, Drabinson napisał: to że powiedział że ustawił to nie musiał być akurat on, poza tym on robił RP z auta a SAPD robiło zabezpieczenia mógł przed zrobić zabezpieczenia i dopiero przyjechało Sapd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1367 Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) 🙂 Edytowane 10 Marca 2021 przez Mateusz1367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 @Mikolaj12604 dziwi mnie, że takie rzeczy piszesz będąc w tej samej frakcji, jeżeli nie wiesz, to przy wypadku, czy jakimś RP, robimy zabezpieczenia i usuwamy gdy przyjeżdża SAPD. Więc jak to może być moje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarsjanin Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 co sie tak jego przyczepiłeś argo sie jeszcze nie wypowiedział a piszesz że ma minusa lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj12604 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 tego to ja nigdy nie słyszałem jestem podchorążym 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 7 minut temu, Mikolaj12604 napisał: tylko że my przyjechaliśmy pierwszy raz i zdobyliśmy dowody i odjechaliśmy słabo kłamiesz czyli jeździsz i zbierasz dowody na kolegów z twojej frakcji czy ja cos zle rozumiem xD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAJO. Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 24 minuty temu, Mateusz1367 napisał: Jest nagrane jak nie na tym to dam drugie nagranie mowisz ze ty wiesz co to sarkazm jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 @Mandarynka @XoreK Najmocniej przepraszam że się wypowiadam, lecz byłem przy całej akcji. Zabezpieczenia wykonałem JA, a nie Abram. Wykonane one zostały w formie ,,testu" czy sprawdzą się w praktyce, lecz jak widać egzaminu nie zdały. BLIPY również były moje, postawiłem je na początku (w takiej ilości miss clickiem) a że zauważyłem to pod sam koniec, nie opłacało się usuwać blokad 😛 Wy za to przyjechaliście, i mimo licznych próśb nie reagowaliście tylko jeździliście i utrudnialiście naszą pracę. Pozdrawiam. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi