Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji SAPD

MeFiuFiu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : MeFiuFiu

SID : 42482

z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD ❤️

Ranga posiadane we frakcji: Chief Of Police

powód : Czysty brak chęci do gry.
Ps. Proszę o przekazanie Lidera dla @NinjSS, trzymajcie się chłopaki i dziewczyny, SAPD w serduszku, kocham was.Ninja daj Sztynksowi vlidera, chłopak się stara, doceń to.

• Haha 3
  • Smutny 29

Teraz, MeFiuFiu napisał:

Chciałbym tylko przypomnieć, że umowa była inna.

Nie mam gwarancji, że znowu odejdzie. Nie tak się umawialiśmy - skoro Ty teraz odchodzisz. 

Ile byłeś na liderce? Ninja wróci i ile znowu będzie, bo mu się znudzi? Chciałabym najpierw porozmawiać z resztą z osób wysoko ustawionych. Muszę mieć jakąkolwiek gwarancję. 

Nie taka była umowa, że chwile będziesz i odejdziesz. 

• Like 1
  • Haha 1

Teraz, Smallspy. napisał:

Nie mam gwarancji, że znowu odejdzie. Nie tak się umawialiśmy - skoro Ty teraz odchodzisz. 

Ile byłeś na liderce? Ninja wróci i ile znowu będzie, bo mu się znudzi? Chciałabym najpierw porozmawiać z resztą z osób wysoko ustawionych. Muszę mieć jakąkolwiek gwarancję. 

Nie taka była umowa, że chwile będziesz i odejdziesz. 

Była umowa, że jeśli wróci Ninja, zamieniamy się miejscami, obecność we frakcji znudziła mi się jak normalnemu człowiekowi dlatego napisałem odejście, nie rozumiem całego zamieszania, skoro dobrze wiesz jak przebiegała nasza rozmowa jakiś czas temu.

Teraz, MeFiuFiu napisał:

Była umowa, że jeśli wróci Ninja, zamieniamy się miejscami, obecność we frakcji znudziła mi się jak normalnemu człowiekowi dlatego napisałem odejście, nie rozumiem całego zamieszania, skoro dobrze wiesz jak przebiegała nasza rozmowa jakiś czas temu.

I zaraz znowu odejdzie, bo mu się znudzi. Powtórzę zdanie. 

Nie będę SAPD zmieniała lidera już co chwilę, wybaczcie, ze zmieniłam zdanie i chce porozmawiać z zresztą. 

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.