Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nick : Yanke$ SID :6589 z jakiej frakcji chcesz odejść : safd Ranga posiadane we frakcji: sekcyjny powód : brak czasu i nie zbyt fajna atmosfera we frakcji dziękuję każdemu za rp i każdemu za czas spędzony we frakcji siemka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 ucieka przed oddaniem kaski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Teraz, Drabinson napisał: ucieka przed oddaniem kaski Właśnie że nie przeczytaj dokładnie kasę im oddam także ty się sklej już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 oddajesz od ok. 2 tygodni 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 USUWAJ TO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 4 minuty temu, Drabinson napisał: oddajesz od ok. 2 tygodni Bo mnie nie ma w domu tydzień w pracy wyjazdowej jestem więc już tu się nie wypowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Kasy się napożyczało znowu od parunastu graczy, nie ma jak się oddać, to teraz odejście piszesz, bo nieprzyjemna atmosfera. Jakiej atmosfery się spodziewasz samemu wnosząc nieprzyjemną? Od ponad 2 tygodni przekładasz termin oddania kasy mówiąc, że nie ma Cię w domu, ale zdążyłeś audycje w Multi Fm zrobić i jeszcze wrócić do radia w ten czas. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) 12 minut temu, Abram napisał: Kasy się napożyczało znowu od parunastu graczy, nie ma jak się oddać, to teraz odejście piszesz, bo nieprzyjemna atmosfera. Jakiej atmosfery się spodziewasz samemu wnosząc nieprzyjemną? Od ponad 2 tygodni przekładasz termin oddania kasy mówiąc, że nie ma Cię w domu, ale zdążyłeś audycje w Multi Fm zrobić i jeszcze wrócić do radia w ten czas. Dam w sobotę albo jak wrócę i spokój będzie ... Edytowane 15 Marca 2021 przez Yanke$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Już nawet szkoda mi wierzyć w to co piszesz, termin zmieniasz z razu na raz z coraz to innych powodów... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Mnie nie ma w domu jedna zasada czaly czas w trasie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To w takim razie po co pożyczasz skoro nie masz jak oddać, bo jesteś w trasie? Ktoś Ci d*pę ratuje, przed banami, bo ile razy miałeś okazje, żeby wyrwać za te "długi", a Ty tak się zachowujesz, brak jakiejkolwiek godności i Twoje słowo w takim razie nie znaczy nic. Nie pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuBss0N Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Kiedy oddasz w końcu 700kk? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) Oddam jak wrócę możliwe że dziś wracam i zarobię to ... Oddam im Edytowane 15 Marca 2021 przez Yanke$. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuBss0N Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Mówisz to za każdym razem XD q pieniędzy nadal nie ma 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Bo jestem w pracy na wyjeździe mnie nie ma w moim mieście to jak mam wbić na kompa mi powiedz wytłumacz mi to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuBss0N Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ale jakoś wcześniej potrafiłeś siedzieć na serwie i grać ale miałeś gdzieś jak ktoś pytał kiedy oddasz hajs 😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 tak a zaraz audycje zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nie bo mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Już 2 dzień nie wbijam multi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Pog mi już zaakceptowali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi