Black* Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Tak jak w tytule odchodzę z serwera,dziękuje wszystkim za zajebistą przygodę,serwer jest poprostu zajebisty i aż szkoda mi odchodzić ale niestety...Nowym liderem SAPD zostaje @FuriaT mam nadzieję że dobrze utrzyma frakcję.Na sam koniec chciałbym pozdrowić kilka osób: @NinjSS-Najlepszy konfidencior na całym serwerku! Spoko się grało,życze ci dużooo awansów w SAPD! @FuriaT-Powodzenia! @burbii Odpierdalanko lvl hard @krzywy Trzymaj się garbaty! @Kujukwangu-Trzymaj się mordeczko,spoko się grało do tej 2/3 ;DD @Krzysioo No co ja ci moge napisać Debil jak debil dawaj na ten zarząd SAPD xdd @Scyrix Wracaj szybko. @As1k0 ROOOOTOWIEC odwalacz,alkoholik @Daszak Przejmujesz powoli rolę Debila.. @idk dzięki za wspólne odwalanko w sapd @Inder00 We ty prowadz ten serwer i dawaj częsciej te aktualizacje a nie po miesiącu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 siemaa 3m się wróć jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As1k0 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 :C Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Black*. Ok,pilnować Blaszaka(Daszak'a)? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ehh no pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Papatki :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 2 godziny temu, NinjSS napisał: @Black*. Ok,pilnować Blaszaka(Daszak'a)? Pilnuj tego dauna nagranie odrazu do mnie!! 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 nie garbaty tylko krzywy 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Kurde z tym wybrykiem to była moja wina sam nie wiem po co to zrobiłem i po co miałem do ciebie problem ;/ Tak naprawdę byłeś spoko liderem 🙂 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 29 minut temu, Deep napisał: Kurde z tym wybrykiem to była moja wina sam nie wiem po co to zrobiłem i po co miałem do ciebie problem ;/ Tak naprawdę byłeś spoko liderem 🙂 Trzymaj się! Cieszę się że to zrozumiałeś 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertexgames89 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Trzymaj się:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 3maj się byku ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Masz małego, byłeś dla mnie ostry w SAPD i mnie konfidenciles ale się żegnam z tobą ❣️ i wracaj jutro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszak Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Jaja se robisz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 i tak wrocisz XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 baj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Wroc kiedys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWR235 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Spoko z cb był lider SAPD 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3m sie czarny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi