Kaksonn Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Nadszedł ten moment w mojej karierze, nie zapomnę nigdy tego serwerka i osób które poznałem. Po ponad 3000 godzinach psycha siadła... Przez ten cały czas poznałem wiele wspaniałych osób którym chcę teraz bardzo podziękować : @USA_BOY Dzięki byczku za te przegadane godzinki na Ts, jak i za samą gierkę. Wbijaj roota #Usak na vlidera💪🔥 @kaliszka Ty cipo trzymaj się w tej administracji i nie strzelaj tak tymi karami bo skończysz jak ja.❤️ @NinjSS aka 60, dzięki za SAPD.😇😏 @Sebastos Dzięki za SARA gierkę na projekcie i za furki.💪 @argo_ramiro nie podrywaj kaliszki ok ?XD @LubieOgorki ty to samo.😂 @papcio Dzięki za SARA klapcio trzymaj się.😆💪 @Uncun Kox egzaminator byłeś.🔥 @Pietrosz zapomniałem😬 Dziękuje za SARA i szkolenia.💪 @LiLAstra Zawsze do ciebie biegałem na makowca w SARA.😂 @typowyk Nie zapomnę jak nie chciałeś dać mi awansu.😂 @Wujaszek Fajnie się stało w Fabryce.🔥 @goracydelfin66 Kox wypłaty w tej Fabryce nie? xd💰 @sebek_hiddenfrom Dzięki byczku za RedDevils.💪 @xlorancx Dzięki za RedDevils.💪 @PajaPel Dzięki za wycenki.💸 @venuz Pilnuj bagna i nie oddawaj wiesz komu.😜 @Koleszka72 Ty to kox mordeczka jesteś. 😉 @FUSH69 Dzięki za wszystkie eventy.💪 @KowaL. Tobie to dziękuje za organizację kiedyś kiedyś na emeraldzie kox było.💪 @Toomekk Dzięki za podanko w sumie to dzięki tobie się dostałem.❤️ @Error_game Cichociemny ale coś w tobie jest nie da się cię nie lubić. Errorek...🔥 @Izaa93 @MDeath Dzięki za fabrykę (zostaje w fabryce).❤️🔥 @Monsterr. Ciebie to ja chcę na zarządzie zobaczyć.❤️💪 @CineczeK Oj cipek cipek ty to za***isty jesteś.💪😂 @Mati2115 (*) trzymaj się.🔥 @Smallspy. Dzięki za SG, za administrację i długie rozmowy.❤️ @Inder00 Nie polecam użytkownika traktuje graczy jak maszynka do pieniędzy.😪 @siasio2137 Elo Elo 420🌿 @Wercia Na początku był dobry kontakt potem się urwało.❤️ @_Bist3K_ Trzymaj się byczq.🔥 @macius_ Fajnie się nocami odwalało, trzymaj się w SAPD.🔥 @Kacper3 Nie za młody na suporcika? 😂 @XoreK Wujek dobra rada.😉 @JerronimO. Bogol, dzięki za rozmowy i CA.💪💸 @Kfiter. O tobie to nigdy nie zapomnę jak i o Jokerku nie mogę go oznaczyć, pozdrów go tam trzymajcie się mordeczki.💪❤️ @Kennzzi Z tobą to ciężko było ale, później się w miarę dogadywaliśmy.🔥 @Mandarynka no w końcu odwalacze loty dostali, pilnuj swojego przedszkola.😶 @Mietek_89 zębaty jasper grr grr.😜 @Kosin. Lafecisz i handlasz f jednym o em gje.🤑 @Dwutakt podać makowca hm?😜 @sam_sung gruby ty to za***isty byłeś, o tobie to nigdy nie zapomnę.❤️💪 @Tasioreg Dzięki za CA.💪 @KQBA Chciał byś tą trójeczkę nie?😂 @OFF Nabijało się rapsy nielegalnie haha trzymaj się byczku.😂 @Jamniczekk Valorant ?😎 @MrThePat Pilnowałem twojego stafordzika, poleci w dobre ręce do Usa_Boy'a.😎 @tr1ple_ stare dobre czasy ahhh.😊 @TaktyK69 Trzymaj się dziadek o tobie to też nie zapomnę dzięki za eventy.💪 @NIUCHU Dzięki za furki i za przegadany czas.🔥 @wiktoreq1221 Fajnie się odwalało hah Dzięki za długie rozmowy.🔥 @idk Dziena za ściągnięcie mk1,2 z bmx.💪 @kuffur85 Dzięki za italke haha😂 @Bedoes2115 Spoko mordeczka, trzymaj się (pilnuj usaka)💪 @Pablo_Escobar Dzięki za Stafforda haha😂😂 @dzimipo pilnuj mojej ałdicy.🔥😎 @igorkozak Securitycar będzie jeszcze mój zobaczysz hah😎 @Hrabia_Klocek Ty to dobry dealer byłeś.🤑 @frytka6 Oj frytunia będę tęsknił za naszymi mutami.😂 @TurboWojtek zapomniałem🤐Fajnie się rapsy robiło, pilnuj SanNews i powodzenia może zaszont hm?💪🔥 ❤️Jak ktoś chciał by jakąś furkę to pisać dsc kilka pewnie rozdam❤️ 💪To było moje najlepsze 10 miesięcy💪 🔥nie zapomnę o was i o serwerku. 🔥 Edytowane 26 Marca 2021 przez Kaksonn 7 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trzymaj się kakson ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Chyba cie poyebaoo kaksonn , bagna nie oddam ni ch*ja mam nadzieję ze kiedyś wrócisz. Sadge ze odchodzisz fajnie sie odwalało kaksonik w naszych serduszkach ❤️ :c Edytowane 25 Marca 2021 przez venuz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Sieeeema :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Mimo, ze mnie nie oznaczyles ani nic to i tak zycze ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :)) a poza tym to milego spychania izy z mc, po czym wodowania jej 🤭 Edytowane 25 Marca 2021 przez Diki22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 acha dzięki za seven dejsa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Największe gity czasem też odchodzą ❤️ . Trzymaj się the visage nigdy nie pójdzie dla jakiegoś frajera 😜.Mam nadzieję ,że kontakt się nie zarwie no i co lecimy na MC😎🤙 Trzymaj się, jebać hejterów PoZdRo Gang_25 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 11 minut temu, Kaksonn napisał: @argo_ramiro nie podrywaj kaliszki ok ?XD @LubieOgorki ty to samo.😂 AAAAAAAAAAAAAAAAAA ZABIJE Ale poza tym trzymaj się! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 A, zapomniałem Ize też fajnie sie wywoziło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper3 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 e e eluwina szkoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Elo klakson nie zadawaj się z debilami bo ci na - wyszło 😞 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Gyryryryry, szczerbaty jasper! trzymaj się kakson i sprzedaj mi bulleta pls 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trzymaj się! Obyś szedł dalej w dobrą stronę i piął sie dalej 😄❤️ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trzymaj się Kakson, mam nadzieję że jeszcze kiedyś gdzieś pogramy! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trzymaj się wariacik 😋 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trzymaj się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trzymaj się Auta i inne które miałem mam Bmx stereo Infernus cabrio stereo flash 2.2 ft Agera chip lgbt mk4 Audi chip stereo lgbt Sunrise 116 id Sabre 119 id Securicar 895 id stereo chip bak 300 Tractor Vincent 44 id elegy 456 id Cayman 6905 id --------------------------------------------------------------------------- Frakcje: San Andreas Police Department - Nie San Andreas Medical Center - Nie San Andreas Road Assistance - Nie Transport Of San Andreas - Nie Państwowa Straż Pożarna - Nie --------------------------------------------------------------------------- Biznesy: Biznes San News -Nie Biznes Fabryka Aut - tak --------------------------------------------------------------------------- W banku 1kkk - Tak W banku 5kkk - Tak W banku 10kkk - Tak W banku 20kkk - Tak Najwięcej kkk w banku 36kkk --------------------------------------------------------------------------- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2115 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ale że ty też. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) ok sory będe normalna ale nadal sie do mnie nie odzywaj ❤️ Edytowane 25 Marca 2021 przez kaliszka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 get back in the game ! See you. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Siemano (͡° ͜ʖ ͡°) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 szkoda że mordeczko zapomniałeś o mnie ale trzymaj się i wracaj do nas kiedyś bo naprawdę ty to fabrykę ogarniałeś najlepiej jak umiesz i dla ciebie duży szacun mordo powodzenia w życiu prywatnym ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Naaarka i powodzenia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Dzięki mordo wróć kiedyś naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi