Xyrex. Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Frakcja do której należysz :Nalezałem do SAFD Nick :Xavi.pdw Powód :Działanie na szkode frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.) :BL safd Coś od siebie : Od dania BL mineło 25 dni i 6 godzin 11min jest to sporo czasu którego nie straciłem przemyslając swoje zachowanie może nie jest to jakiś bardzo duży okres czasu dla was ale prosiłbym o ostatnią szansę od was ciężko się odnaleźć mi na serwerze bez mojej frakcji w innych tego nie ma piszę wniosek poraz 3 i mam nadzieję że uwierzycie mi na słowo i dacie tą szanse.Pamiętajcie że każdy popełnia błędy lecz ja nauczyłem się bardzo dużo popełniając go zależy mi na tej frakcji ponieważ dużo czasu w niej spędziłem wkładałem cale swoje serce w RP brakuje mi tego bardzo w życiu codziennym i poraz kolejny proszę abyście zaufali mi i dali tą szanse❤👨🚒 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Na prawdę nie chciałem komentować żadnego Twojego bana, ani żadnego odwołania od Black listy, wolałem to przemilczeć, lecz teraz po prostu mnie do tego zmusiłeś. Następnego dnia, po którym otrzymałeś perm bana pisałeś, że się zmieniłeś. Napisałem do Ciebie na discordzie dlaczego to zrobiłeś to napisałeś, że miałobyć śmiesznie i myślałeś, że po tej całej akcji wszyscy się posmiejemy. Pierwszy raz jak pisaliśmy wszystko było Ci to obojętne co do Ciebie pisałem, do momentu aż osoba, która nie napisała Ci przed odrzuceniem, żebyś pogadał o tym ze mną nagle chciałeś dojść do porozumienia. Powiedz mi, czego oczekiwałeś?? Jakiś czas wcześniej na discordzie żaliłeś się na parę tematów, w których w połowie Cię poparłem. Sam chciałeś parę razy odejść z frakcji, nawet tego dnia co to zrobiłeś wypłaciłeś swoje minuty z frakcji. Od początku nie zależało Ci, żeby coś wyjaśnić tylko, żeby uzyskać ponowny dostęp do konta, którego z początku nie dostałeś. Później jednak przechyliłem się w Twoją stronę i napisałem, żebyś już dostał odwiedzenie po tym krótkim czasie z wiedzą tak jak napisałeś "Uwierz mi będę miał bl gkf bez mozliwosci odwolania". Nie dostałeś się do SAPD i teraz próbujesz wrócić? Może moje zdanie się nie liczy w tej sprawie, bo nie jestem żadna wysokopostawioną osobą na tym serwerze, żeby mieć o tym jakąś decyzję. Lecz za takie zachowanie przy tym czy wcześniej nawet jest po prostu bez jakiegokolwiek szacunku nawet dla osób, które mają sprawdzać to co napisałeś. Nie pozdrawiam 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) 17 minut temu, Abram napisał: Na prawdę nie chciałem komentować żadnego Twojego bana, ani żadnego odwołania od Black listy, wolałem to przemilczeć, lecz teraz po prostu mnie do tego zmusiłeś. Następnego dnia, po którym otrzymałeś perm bana pisałeś, że się zmieniłeś. Napisałem do Ciebie na discordzie dlaczego to zrobiłeś to napisałeś, że miałobyć śmiesznie i myślałeś, że po tej całej akcji wszyscy się posmiejemy. Pierwszy raz jak pisaliśmy wszystko było Ci to obojętne co do Ciebie pisałem, do momentu aż osoba, która nie napisała Ci przed odrzuceniem, żebyś pogadał o tym ze mną nagle chciałeś dojść do porozumienia. Powiedz mi, czego oczekiwałeś?? Jakiś czas wcześniej na discordzie żaliłeś się na parę tematów, w których w połowie Cię poparłem. Sam chciałeś parę razy odejść z frakcji, nawet tego dnia co to zrobiłeś wypłaciłeś swoje minuty z frakcji. Od początku nie zależało Ci, żeby coś wyjaśnić tylko, żeby uzyskać ponowny dostęp do konta, którego z początku nie dostałeś. Później jednak przechyliłem się w Twoją stronę i napisałem, żebyś już dostał odwiedzenie po tym krótkim czasie z wiedzą tak jak napisałeś "Uwierz mi będę miał bl gkf bez mozliwosci odwolania". Nie dostałeś się do SAPD i teraz próbujesz wrócić? Może moje zdanie się nie liczy w tej sprawie, bo nie jestem żadna wysokopostawioną osobą na tym serwerze, żeby mieć o tym jakąś decyzję. Lecz za takie zachowanie przy tym czy wcześniej nawet jest po prostu bez jakiegokolwiek szacunku nawet dla osób, które mają sprawdzać to co napisałeś. Nie pozdrawiam Nie wypłaciłem minut i rozumiem twoją decyzje ja nie będę się powtarzał pisalem ci również na pv czego nie wspomniałeś pisalem nawet w dzień otrzymania perma do ciebie że żałuję tego co zrobiłem drugi raz owszem napisalem potym jak mandarynka mi kazał zebysmy doszli do porozumienia lecz za pierwszym razem gdy napisalem byleś tak nastawiony że nie miało to sensu podejmowania kolejnych prób. Po części jest w tym prawdy chciałem aby to był żart lecz przemyslałem to co zrobiłem uraziłem Cię wiem jeszcze raz cię przeprosze rozumiem że masz to w d*pie zachowałem się frajersko i tyle. 17 minut temu, Abram napisał: Na prawdę nie chciałem komentować żadnego Twojego bana, ani żadnego odwołania od Black listy, wolałem to przemilczeć, lecz teraz po prostu mnie do tego zmusiłeś. Następnego dnia, po którym otrzymałeś perm bana pisałeś, że się zmieniłeś. Napisałem do Ciebie na discordzie dlaczego to zrobiłeś to napisałeś, że miałobyć śmiesznie i myślałeś, że po tej całej akcji wszyscy się posmiejemy. Pierwszy raz jak pisaliśmy wszystko było Ci to obojętne co do Ciebie pisałem, do momentu aż osoba, która nie napisała Ci przed odrzuceniem, żebyś pogadał o tym ze mną nagle chciałeś dojść do porozumienia. Powiedz mi, czego oczekiwałeś?? Jakiś czas wcześniej na discordzie żaliłeś się na parę tematów, w których w połowie Cię poparłem. Sam chciałeś parę razy odejść z frakcji, nawet tego dnia co to zrobiłeś wypłaciłeś swoje minuty z frakcji. Od początku nie zależało Ci, żeby coś wyjaśnić tylko, żeby uzyskać ponowny dostęp do konta, którego z początku nie dostałeś. Później jednak przechyliłem się w Twoją stronę i napisałem, żebyś już dostał odwiedzenie po tym krótkim czasie z wiedzą tak jak napisałeś "Uwierz mi będę miał bl gkf bez mozliwosci odwolania". Nie dostałeś się do SAPD i teraz próbujesz wrócić? Może moje zdanie się nie liczy w tej sprawie, bo nie jestem żadna wysokopostawioną osobą na tym serwerze, żeby mieć o tym jakąś decyzję. Lecz za takie zachowanie przy tym czy wcześniej nawet jest po prostu bez jakiegokolwiek szacunku nawet dla osób, które mają sprawdzać to co napisałeś. Nie pozdrawiam Aa i gdybyś uważnie czytał moje poprzednie wnioski dokladnie zobaczyłbyś ze gdy dostalem bana zrozumialem dopiero wtedy czym jest dla mnie ta frakcja po części się zgadzam ze nie traktowalem jej na początku poważnie lecz zrozumiałem swój błąd zamknąć ten rozdział i zacząć od nowa w frakcji a i do SAPD napisałem owszem po pierwsze nie dostałem się a po drugie gdy rozpatrywalem ich RP stwierdziłem ze nie odnajdę się tam i że takiej frakcji jak safd to nie zastąpi więc odpuściłem😉 Edytowane 25 Marca 2021 przez Xavi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 20 minut temu, Abram napisał: Na prawdę nie chciałem komentować żadnego Twojego bana, ani żadnego odwołania od Black listy, wolałem to przemilczeć, lecz teraz po prostu mnie do tego zmusiłeś. Następnego dnia, po którym otrzymałeś perm bana pisałeś, że się zmieniłeś. Napisałem do Ciebie na discordzie dlaczego to zrobiłeś to napisałeś, że miałobyć śmiesznie i myślałeś, że po tej całej akcji wszyscy się posmiejemy. Pierwszy raz jak pisaliśmy wszystko było Ci to obojętne co do Ciebie pisałem, do momentu aż osoba, która nie napisała Ci przed odrzuceniem, żebyś pogadał o tym ze mną nagle chciałeś dojść do porozumienia. Powiedz mi, czego oczekiwałeś?? Jakiś czas wcześniej na discordzie żaliłeś się na parę tematów, w których w połowie Cię poparłem. Sam chciałeś parę razy odejść z frakcji, nawet tego dnia co to zrobiłeś wypłaciłeś swoje minuty z frakcji. Od początku nie zależało Ci, żeby coś wyjaśnić tylko, żeby uzyskać ponowny dostęp do konta, którego z początku nie dostałeś. Później jednak przechyliłem się w Twoją stronę i napisałem, żebyś już dostał odwiedzenie po tym krótkim czasie z wiedzą tak jak napisałeś "Uwierz mi będę miał bl gkf bez mozliwosci odwolania". Nie dostałeś się do SAPD i teraz próbujesz wrócić? Może moje zdanie się nie liczy w tej sprawie, bo nie jestem żadna wysokopostawioną osobą na tym serwerze, żeby mieć o tym jakąś decyzję. Lecz za takie zachowanie przy tym czy wcześniej nawet jest po prostu bez jakiegokolwiek szacunku nawet dla osób, które mają sprawdzać to co napisałeś. Nie pozdrawiam I przypomne jeszcze gdzie nie wspominałes o tym nigdzie sam zaproponowaleś mi ten pomysł mieliśmy go wykonać razem tylko że na innym strażaku który był najbliżej Ciebie godzin i wtedy ryłeś z tego beke.Również zostałem zmuszony do napisania tego i myślisz że gdybyśmy razem wrzucili i zrobili tą akcje bylo by dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Mówiąc coś żartem, tym bardziej proponując nigdy nie dopuściłbym się do takiej rzeczy, tym bardziej, że był on moim znajomym, więc raczej nie powinieneś wypowiadać czegoś, co okazało się czynem przez Twoją osobę, a żartem przez moją, nie zapomnij już jak piszesz o tym, że tak, mogłem to zrobić ile razy, lecz czy to zrobiłem? Ty za to właśnie akurat zrobiłeś to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 3 minuty temu, Abram napisał: Mówiąc coś żartem, tym bardziej proponując nigdy nie dopuściłbym się do takiej rzeczy, tym bardziej, że był on moim znajomym, więc raczej nie powinieneś wypowiadać czegoś, co okazało się czynem przez Twoją osobę, a żartem przez moją, nie zapomnij już jak piszesz o tym, że tak, mogłem to zrobić ile razy, lecz czy to zrobiłem? Ty za to właśnie akurat zrobiłeś to Nie powiedziałbym że było powiedziane to żartem dokładnie zacytuję powiedziałeś ,,Poczekamy aż wejdzie na duty i robimy to" śmiałes się z tego owszem lecz niestety stalo się ja to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wnioskować sobie możesz dużo rzeczy co mogłoby być, a czego nie. Jeżeli już piszesz, że nie powiedziałbyś, że byłoby to żartem to miałem mnóstwo w takim razie taką sytuację do zrobienia tego, lecz tego nie zrobiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 5 godzin temu, Abram napisał: Wnioskować sobie możesz dużo rzeczy co mogłoby być, a czego nie. Jeżeli już piszesz, że nie powiedziałbyś, że byłoby to żartem to miałem mnóstwo w takim razie taką sytuację do zrobienia tego, lecz tego nie zrobiłem. Gdybyś nie podsunołbyś mi tego pomysłu nie zrobiłbym tego ale stało się... Czasu nie cofne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Teraz, Mandarynka napisał: Lepiej będzie jak poczekasz do następnego rekru Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi