Gość SpizgaNY'maestRo Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Nick : SpizgaNY'maestRo SID : 86933 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Strażak powód : Niestety ale w tym miesiącu nie jestem w stanie wyrabiać minimalnego czasu (11h tygodniowych) ponieważ jestem zapracowany. Do zobaczenia kiedy wrócę do normalnych godzin w robocie, wtedy znajdę trochę więcej czasu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestRo98 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Nick : SpizgaNY'maestRo SID : 86933 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Strażak powód : Niestety ale w tym miesiącu nie jestem w stanie wyrabiać minimalnego czasu (11h tygodniowych) ponieważ jestem zapracowany. Do zobaczenia kiedy wrócę do normalnych godzin w robocie, wtedy znajdę trochę więcej czasu. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Trzymaj się wariat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestRo98 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @Abram wróce silniejszy ! pjona 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi