Dybek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Nick oskarżonego: zenonmartyniuk Data i godzina zdarzenia: 2:20 18.04.2021 Opis sytuacji: Podjechalem sobie pod koszary z kolega autkiem i w pewnym momencie podjechal jakis hago i wepchnal mnie do koszar ale jego zachowanie mnie nie obchodzi, gdy zostalem wepchniety strazacy zamiast mi jakos pomoc wyjechac zaczeli mi grozic ze mam wyjechac (chociaz widzieli ze bylem zablokowany) a gdy tam zostalem bo zwyczajnie nie mialem jak wyjechac zamkneli mi brame od koszar i nie chcieli wypuscic, najbardziej zapadl mi w pamiec starazak "zenonmartyniuk" (chyba taki nick) grozil mi od poczatku i wydaje mi sie ze to on zamykal brame chociaz zaden z reszty tam obecnych nie chcial mi pozniej otworzyc Dowód: https://imgur.com/Mvehcse Coś od siebie: Licze na ukaranie zenona poniewaz nie tak wyobrazalem sobie zachowanie osoby aktywnej na frakcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 uhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Nie, żeby coś Panowie, bo nikogo nie bronię, sam byłem przy tej sytuacji, ale video dajecie z drugiego razu, za pierwszym razem was wypuściłem, to nie odjechaliście i dalej się kręciliście obok koszar, nie jest naszą winą, co robi gracz spoza frakcji, a widać co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 krecilem sie tam poniewaz gdy wyjechalem z koszar co i tak musialem zrobic sam na sile po tamten chlop wciaz blokowal wyjazd, ten sam chlop zaczal mnie taranowac i sprowrotem wepchnal mnie w koszary, nie stalem tam i nie czekalem az ktos mnie zaatakuje, bo zanim zdazylem odjechac juz latalem po koszarach na dachu xdd Teraz, ZenonMartyniuk napisał: Zaczynając od tego, że oni tam sami się wrąbali i mogli reporta napisać i się z tąd wydostać więc....... XDDDD moglismy reporta napisac? ciekawe do kogo nie bylo zadnego admina takze o czym ty gadasz 2 minuty temu, ZenonMartyniuk napisał: Zaczynając od tego, że oni tam sami się wrąbali i mogli reporta napisać i się z tąd wydostać więc....... a tak na marginesie to nie "z tąd" tylko "stąd" xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, ZenonMartyniuk napisał: jak nawet nikogo nie było to byliście na tych koszarach kupe czasu a w każdym razie admin może wejść na duty no stalismy pod koszarami i co? to jest zabronione? nie wydaje mi sie, a co do admina to pomysl jak moze ci ktos wejsc na duty jak nie jest w grze jedyny w grze byl kacper3 pisalem do niego ale byl na sapd i nie mogl takze wymyslij cos lepszego na obrone xd, na nagraniu idealnie widac jak jeden mnie wpycha a ty lecisz zamykac brame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, ZenonMartyniuk napisał: tak, nie jest to zabronione ale jak masz musk nie wiem czy wiesz że jest coś takiego, ale jak kręcisz się po raz drugi przy koszarach to jest to logiczne że ten w rs-7 (nie pamiętam kto to był) nie skończy za pierwszym razem no okej wywalone w tego goscia z rs w sensie jakby on tez dostal jakas kare to bylbym zadowolony widac jego nick na wideo ale dobra nie o tym, wyjevhalem za pierwszym razem z koszar dzieki uprzejmosci abrama chociaz to tez ty zamknales ta brame i mi groziles, a gdy wyjechalem bylem z bomby taranowany i wepchniety do koszar, nie wiem czemu szukasz wymowki skoro sam wiesz ze odwaliles miej jaja i sie przyznaj jeszcze cie ostrzegalem ze mam to nagrane wszystko i poleci na forum to nie wiem czy miales to wszystko w d*pie bo poprostu jestes tak glupi czy myslales ze zartuje xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 40 minut temu, ZenonMartyniuk napisał: po 1 nie koloryzuj abrama w tej sytuacji, racja on nie powinien dostać kary bo nie miał nic wspólnego z tą sytuacją, ale jak by był taki uprzejmy to by cie od razu wypuścił po 2 jak ty uważasz że mówienie jak jesteś przykleszczony "masz 5 sekund na wyjechanie z tąd" lub " no perm ban na 100%" to źle wszystko odbierasz po 3 szukam wymówki bo jak nie znajdę to dostane kare frakcyjną po 4 😎😎😎 o abramie tylko wspomnialem ze to on mnie wypuscil i nie wiem nie bronie go czy cokolwiek bo go ta sprawa praktycznie nie dotyczy, a co do twoich wymowek to jakos zadnej sensownej nie widze xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 5 minut temu, ZenonMartyniuk napisał: to radzę kupić okuary dobra wez juz moze sie zamknij bo nic sensownego nie widze w twoich wypowiedziach xdd przyjdzie @Mandarynka to rozstrzygnie xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi