lisuogf Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nick : JAJOogf SID : 81563 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Police Officer III powód : No cóż, nie mam już po prostu czasu na wbijanie normy. Poza tym, czuję, że już się wypaliłem. Nie jestem już po prostu w stanie pogodzić życia prywatnego z frakcją. Nie ukrywam, ciężko mi się to piszę, ale na każdego czasem przychodzi pora. Na mnie przyszła dość szybko Chciałem z tego miejsca podziękować następującym osobom: @Wercia za pozytywne podejście do ludzi, jesteś mega osobą i się nie zmieniaj! @CineczeK twoje poczucie humoru wprowadzało zawsze zajebistą atmosferę mała knago @argo_ramiro imo najlepszy lider, nie jestem w stanie powiedzieć nic złego. Ostatnie zmiany pokazują, że w końcu ktoś się zajmuje tą frakcją. W razie czego nasza umowa wciąż obowiązuje, pogadaj z inderem i napisz do mnie @Sztynksu może nie teraz ale lecisz po lidera! @Wilczakkk nie wal mi ddosa plox Jeszcze kiedyś się zobaczymy, na ten moment n a u r a ❤️ 1 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczakkk Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 dobra masz ddosa masz nie odchodzic no :c 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 3maj się stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Mam nadzieję że wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Trzymaj się ♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Heeeeeeeeeeeeeeeeej ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Proszę wracaj prędko! 😞 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nie no lisu, serio? Eh.. no cóż wracaj do nas szybko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Hej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Z kim teraz będę auta holował dla arga? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 3maj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 eo przyjacielu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi