BigCarl Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nazwa Tematu: Złe zabezpieczenia akcji RP Nick oskarżonego: to ogólnie nieważne ale ważne są blokady Data i godzina zdarzenia: teraz Opis sytuacji: RP jest robione na moście sf jest to wypadek na jeden pas ale zablokowany jest cały most zamiast jednego pasa więc utrudnia to przemieszczanie się innym graczom Dowód: Coś od siebie: Żaden minus ani nic poprostu jakieś sprawdzenie zabezpieczenia RP nietypowych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Na pierwszym screenie są to raczej podpory LQS. Widać, że rodzajem wypadku jest dachowanie, czasem pojazd może się obsunąć i podpory mogą dziwacznie wyglądać. Co do drugiego screena z tego co wiem, oczywiście mogę się mylić, bo nie sam nie jestem w tym ekspertem, ale można zabezpieczać ten most w LV-SF podwójnie. Edytowane 2 Maja 2021 przez Abram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi