Cinek Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Nazwa Tematu: Skarga na Depa Nick oskarżonego: Depa Data i godzina zdarzenia: 15.05.2021 17:20 Opis sytuacji: Ja wraz z drugim funkcjonariuszem pilnie potrzebowaliśmy jednostki SAFD, wywoływaliśmy owego oskarżonego calutkie 11 razy na służbach lecz bezskutecznie (dodam że nie był na S2) Dowód: Imgur: The magic of the Internet Coś od siebie: Liczę na minusa dla wyżej wspomnianego strażaka 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Brak dowodów na to, że oskarżony był w tym momencie na duty SAFD 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depa Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Byłem na duty ale nie zwracałem uwagi na czat Edytowane 16 Maja 2021 przez depa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 3 godziny temu, Mandarynka napisał: Dostarcz więcej dowodów (jeżeli masz). @depa proszę o wypowiedź. Myślę że to że wiadomość wyżej się przyznał wystarczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 2 godziny temu, depa napisał: Byłem na duty ale nie zwracałem uwagi na czat 🤦♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi