Skocz do zawartości

Skarga na Pniechor

BigCarl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa Tematu: Skarga za crimerp i nietylko

Nick oskarżonego:Pniechor

Data i godzina zdarzenia: 10minut temu

Opis sytuacji: Osoba ta poruszała się samemu patrolówka oraz jechała pod prad a także taranował jednego z typów @Tosteruwa. Potem SAPD zatrzymało tą osobe która została przez nich złapana a potem dostała muta. Nic dodać nic ująć. 
Oczywiście niech też się wypowiedzą @Tosteruwa
 @Dewen. i @Bary_ ponieważ też byli przy tym zdarzeniu

Dowód: 

https://imgur.com/7TcOgIp 

https://imgur.com/vZj2btp

https://imgur.com/OslUOqj

https://imgur.com/I6UHd2m

Coś od siebie: Lota ale to zarząd zdecyduje. Pozdrówka SAFD :0

Edytowane przez BigCarl
  • Like 2
  • Haha 2

2 minuty temu, PniEchoR napisał:

Ale skarga haggahahaggaha i te twj dowody 

Koledzy to nie dowody XD

są ss na których jest wszystko także no moze ten taran i pod prad niebedzie ale juz za muta i samemu jako cadet w pp to masz juz 2 minusy także już masz lote zreszta twoje zachowanie jest smieszne do SAPD także no

Witam, HeadQuaters S.A Police Department,   Commander - Bary_ 

Iż z tego powodu że po części jestem osobą która brała udział w tzw. Akcji zatrzymania Pana Pniechora, to się wypowiem - tak osobą jechała na autostradzie Harry Gold Park Way, po czym zjechał na niepoprawy pas ruchu po czym stworzył po pierwsze zagrożenie w ruchu jadąc pod prąd w dodatku wjechał w obywatela stanu S.A @Tosteruwa - jak ujrzałem że owy "Strażak" jechał pod prąd następnie uderzył w obywatela to postanowiłem wraz z partnerem @Dewen. zatrzymać go do kontroli drogowej. Kontrole drogową dość ciężko się przeprowadzało z dwóch powodów, po pierwsze osobą nie wykazuje się żadną umiejętnością odgrywania tzw. RolePlay'u po drugie, jest za młody na tą frakcje - moim zdaniem zostal popełniony błąd w rekrutowaniu owego członka. Przechodząc do kolejnego etapu zatrzymania osobą zaczęła stawiać opór, następnie partner z patrolu nakazał mu opuścić pojazd zgodnie z moim poleceniem jakim mu wydałem na kanale ts3 ( oczywiście wydałem owe polcenie partnerowi z patrolu na naszym kanale ) gdy Strażak już wysiadł z radiowozu, powiedział 3 - 4 niecenzuralne słowa jakimi jest "Kurwa" po nie całych 10-15 sekundach dostal mute od @Jaroska420 następnie wsadziliśmy go do radiowozu, po czym został zdjęty ze służby oraz zostal doprowadzony do więzienia stanowego w Dilimore. 

• Like 4

1 minutę temu, PniEchoR napisał:

Mojego kolege z gry wywaliło i jechac cjcialem na koszary ale ok

Z czego to wiem, koszar nie ma w Las Venturas - gdzie mówiłeś że spieszysz się do sklepu xD

Dorośnij emocjonalnie proszę cię

• Like 1

Witam, HeadQuarters San Andreas Police Department, Police Officer III Dewen. - kłaniam się.

Cała sytuacja wygląda dosyć intrygująco, jak już wyżej przedstawił mój szanowny partner z patrolu - Commander @Bary_.

Śmiem sądzić, że głosu w tej sprawie zabierać nie muszę - sytuacje uchwycił Dashcam radiowozu oraz nasze osobiste BodyCamy, zostanie to przedstawione osobie rozpatrującej.

Życzę miłego dnia.

• Like 2

1 minutę temu, PniEchoR napisał:

Masz przejane dzieciństwo i tyle wspułczuje twoim rodzicom ze maja syna rudego

Typie teraz to ty pokazujesz jaki jesteś niedojrzały emocjonalnie i wiekowo wyzywasz po rodzicach czyiś ale też z koloru włosów ludzie szczerze skargę napisałem bo nie chce żeby SAFD było zniszczone przez takich jak ty czyli tych co nieumią  się zachować nawet w grze w dodatku wyzywając i okłamując

1 minutę temu, kapiszpi napisał:

Safdy to są już zniszczone pozdro przedszkole 

ok byłeś w tej frakcji dostałeś lote i mówisz przedszkole popatrz na swój wiek i później dopiero pisz ze safd do przedszkole

i jeszcze jedno po co sie wypowiadasz gdy skarga nie dotyczy ciebie pozdro 

18 minut temu, kapiszpi napisał:

Mówię tak jak twierdzi cały serwer a wiek nie ma nic do tego 

Wiek może nic nie ma do tego, ale sam byłeś w tej frakcji, również ludzie "twierdzili" to, pamiętasz jak się zachowywałeś, więc nie grając już tutaj zbytnio nie rozumiem Twojego stanowiska do komentowania wszystkiego związanego z tym serwerem.

1 godzinę temu, Bary_ napisał:

Z czego to wiem, koszar nie ma w Las Venturas - gdzie mówiłeś że spieszysz się do sklepu xD

Dorośnij emocjonalnie proszę cię

moze musial isc mamie pomoc czy babci z tego co slyszalem jak mowil ze musi pomoc babci isc do sklepu a wy specjalnie jeszcze dluzej wszystko robiliscie

13 minut temu, koneko_69 napisał:

moze musial isc mamie pomoc czy babci z tego co slyszalem jak mowil ze musi pomoc babci isc do sklepu a wy specjalnie jeszcze dluzej wszystko robiliscie

Ponieważ stawiał czynny opór, wiec to było spowodowane z dłuższym zatrzymaniem.

• XoreK zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.