Abram Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nick : Abram SID : 43331 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Departament Ranga posiadane we frakcji: Ogniomistrz powód : Z początku gry w tej frakcji, sprawiało mi to bardzo dużą frajdę, zdobywać nowe znajomości, umiejętności związane z tematem, którego obowiązywała ta frakcja, teraz już niestety nie czuje tego. Wszystko staje się bardzo monotonne, jest kompletną rutyną, nic spoza materiałów nie ma w AWF'ach, służba odciąga kompletnie, przynajmniej mnie, nie chce się wbijać, bo nie robi już to tej radości jak wcześniej, SAFD była moją pierwszą frakcją, w której miałem nadzieję, że zostanę na stałe, może jeszcze kiedyś wrócę, jeżeli nie otrzymam po tym odejściu BL'ki. Pozdrawiam i bez odbioru. Cześć. 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Szkoda 3maj się tam abramik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 3maj się, powodzenia w administracji noi wbij czasem na ts. dzięki za spędzony czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 sadge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 wreszcie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Teraz, Vesspe napisał: wreszcie To prawda, w końcu nie muszę się użerać z takim bachorem jak Ty ( : 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 jeeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpersonn Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Trzymaj się ,narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 popierdoliło cie co 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 1 godzinę temu, Abram napisał: Nick : Abram SID : 43331 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Departament Ranga posiadane we frakcji: Ogniomistrz powód : Z początku gry w tej frakcji, sprawiało mi to bardzo dużą frajdę, zdobywać nowe znajomości, umiejętności związane z tematem, którego obowiązywała ta frakcja, teraz już niestety nie czuje tego. Wszystko staje się bardzo monotonne, jest kompletną rutyną, nic spoza materiałów nie ma w AWF'ach, służba odciąga kompletnie, przynajmniej mnie, nie chce się wbijać, bo nie robi już to tej radości jak wcześniej, SAFD była moją pierwszą frakcją, w której miałem nadzieję, że zostanę na stałe, może jeszcze kiedyś wrócę, jeżeli nie otrzymam po tym odejściu BL'ki. Pozdrawiam i bez odbioru. Cześć. Jedna z nielicznych osób, która wykazywała poziom na akcjach... Trzymaj się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Y 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Miło było, trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Kasuj to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi