Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]End Of Watch

Barski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Bary_ 

SID : 55863

z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department 

Ranga posiadane we frakcji: Deputy Chief, SuperVisory Commander, SWAT Commander, Detective Guardian.

powód : Wypalanie się, urlop nie pomoże. 

@Arguś.exe Rozmawialiśmy.. myślałem że wszystko będzie dobrze - lecz nie widzę swojego dalszego sensu pobytu we frakcji, z wiadomych względów nie każdy musi o tym wiedzieć. Mam nadzieję że kontak zostanie, jeszcze raz ci dziękuję za szanse w Command Staff - lecz jak powiedziałem "Każdy filar trzymający coś na czym nam zależy, bez ulepszania oraz rozwijania go, w końcu runie" ten niestety runął..

@Dewen. Bracie.. dziękuję Ci że powierzałes mi życie na patrolu nie jedno krotnie, tak samo jak i ja mogłem tobie - mam nadzieję że zobaczymy się jeszcze na patrolu. Kontakt zostaje dalej, trzymaj się i nie puszczaj! 

@Mathie No co.. bierzesz SWAT na barki, materiały dostaleś zgodnie z moimi obietnicami - mam nadzieję że godnie poprowadzisz najlepsza dywizje, która wywalczyłem hehe! 

@wigary Mam nadzieję że będziesz się starał o zarząd - pamietaj! Jeśli nie będziesz czegoś wiedział pisz do mnie śmiało... a pomogę Ci.

@Mentorek_ dziękuję Ci za czas spędzony na ts3, wyszedłeś na porządnego funkcjonariusza, od którego bedzie się można nie dlugo uczyć! 

@Wercia Licze na to że postarasz się o Deputy oraz mnie zastopisz, hehe w końcu ktoś musi pilnować pełnoprawnych, oraz cinek musi mieć konkurencję hehe.

@CineczeK Zostałeś sam na Deputy co wiesz z czym się wiąże, mam nadzieje że jak dostaniesz Vlidera - to pokażesz wszystkim na co cie stać, bo stać cie na dużo - lecz tobie sie nie chce. Lecz ja to rozumiem. 

@Sztynksu Mam nadzieję że wrócisz z urlopu wraz z podwójną siłą oraz ukrócisz pełnoprawnych!

@kosiin Lecisz po Police Officer'a III, oraz nie daj się innym pier**l ich zdanie - zajdziesz wysoko uwierz mi, to tylko kwestia czasu.

No to co, teraz nic innego niż zameldować już ostateczne S4, oraz zwrócić odznakę.. 

Deputy Chief Bary_ report Status IV, over. 

End Of Watch

Edytowane przez Bary_
Dopisałem koksa kosina
  • Haha 1
  • Smutny 20

Dziękuje Ci za wszystko Sensei, za wprowadzenie mnie do frakcji, za setki godzin na TS3, za codzienne rozmowy nie tylko o gierce, po prostu za wszystko bracie. Pamiętaj, że zawsze masz moje wsparcie i nic tego nie zmieni. Dzięki Tobie poznałem Multi od środka. Do zobaczenia kiedyś, w lepszym miejscu.. 

• Like 1
  • Smutny 1

Dziękuję serdecznie za ciepłe słowa o mnie. Chciałem ci podziękować z całego serca za możliwość pobytu z taką osobą jak ty w jednej frakcji przez tyle czasu, jesteś za***iście ogarnięty i naprawdę widać że siedzisz w tematach amerykańskiej policji głęboko dlatego z taką wiedzą i umiejętnościami pnij się tylko w górę,  Mam nadzieję że jeszcze kiedyś odbędziemy wspolnie patrol. Kończy się jeden z piękniejszych rozdziałów w PD, trzymaj się i wszystkiego dobrego.

• Dzięki 1

A jednak? Cóż mogę ci jedynie podziękować, za wszelkie akcje RP w których razem uczestniczyliśmy, wtedy dużo nauczyłem się od ciebie, wjazdy na DM - coś pięknego, wspólnie spędzony czas na TS3, pościgi, za wszystko. Na zawsze w moim serduszku... Trzymaj się! ❤️ 

Edytowane przez wigary
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.