Barski Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Nick : Bary_ SID : 55863 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department Ranga posiadane we frakcji: Deputy Chief, SuperVisory Commander, SWAT Commander, Detective Guardian. powód : Wypalanie się, urlop nie pomoże. @Arguś.exe Rozmawialiśmy.. myślałem że wszystko będzie dobrze - lecz nie widzę swojego dalszego sensu pobytu we frakcji, z wiadomych względów nie każdy musi o tym wiedzieć. Mam nadzieję że kontak zostanie, jeszcze raz ci dziękuję za szanse w Command Staff - lecz jak powiedziałem "Każdy filar trzymający coś na czym nam zależy, bez ulepszania oraz rozwijania go, w końcu runie" ten niestety runął.. @Dewen. Bracie.. dziękuję Ci że powierzałes mi życie na patrolu nie jedno krotnie, tak samo jak i ja mogłem tobie - mam nadzieję że zobaczymy się jeszcze na patrolu. Kontakt zostaje dalej, trzymaj się i nie puszczaj! @Mathie No co.. bierzesz SWAT na barki, materiały dostaleś zgodnie z moimi obietnicami - mam nadzieję że godnie poprowadzisz najlepsza dywizje, która wywalczyłem hehe! @wigary Mam nadzieję że będziesz się starał o zarząd - pamietaj! Jeśli nie będziesz czegoś wiedział pisz do mnie śmiało... a pomogę Ci. @Mentorek_ dziękuję Ci za czas spędzony na ts3, wyszedłeś na porządnego funkcjonariusza, od którego bedzie się można nie dlugo uczyć! @Wercia Licze na to że postarasz się o Deputy oraz mnie zastopisz, hehe w końcu ktoś musi pilnować pełnoprawnych, oraz cinek musi mieć konkurencję hehe. @CineczeK Zostałeś sam na Deputy co wiesz z czym się wiąże, mam nadzieje że jak dostaniesz Vlidera - to pokażesz wszystkim na co cie stać, bo stać cie na dużo - lecz tobie sie nie chce. Lecz ja to rozumiem. @Sztynksu Mam nadzieję że wrócisz z urlopu wraz z podwójną siłą oraz ukrócisz pełnoprawnych! @kosiin Lecisz po Police Officer'a III, oraz nie daj się innym pier**l ich zdanie - zajdziesz wysoko uwierz mi, to tylko kwestia czasu. No to co, teraz nic innego niż zameldować już ostateczne S4, oraz zwrócić odznakę.. Deputy Chief Bary_ report Status IV, over. End Of Watch Edytowane 9 Lipca 2021 przez Bary_ Dopisałem koksa kosina 1 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 AHA JAK NIE DEWEN TO TY NIE NO BARY WEZ PLS. Trzymaj się bary😥 Może jeszcze się usłyszymy na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boksstop Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Acha kasuj to 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Mimo, iż dawno razem nie patrolowaliśmy bardzo dobrze wspominam czas, w którym byliśmy wspólnie na służbie. Wszystkiego dobrego w życiu! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) Cześć bary do kiedyś w sapidi. Mam nadzieję że poscig i rp giedys zrobimy Edytowane 10 Lipca 2021 przez _Bist3K_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Dziękuje Ci za wszystko Sensei, za wprowadzenie mnie do frakcji, za setki godzin na TS3, za codzienne rozmowy nie tylko o gierce, po prostu za wszystko bracie. Pamiętaj, że zawsze masz moje wsparcie i nic tego nie zmieni. Dzięki Tobie poznałem Multi od środka. Do zobaczenia kiedyś, w lepszym miejscu.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Dziękuję serdecznie za ciepłe słowa o mnie. Chciałem ci podziękować z całego serca za możliwość pobytu z taką osobą jak ty w jednej frakcji przez tyle czasu, jesteś za***iście ogarnięty i naprawdę widać że siedzisz w tematach amerykańskiej policji głęboko dlatego z taką wiedzą i umiejętnościami pnij się tylko w górę, Mam nadzieję że jeszcze kiedyś odbędziemy wspolnie patrol. Kończy się jeden z piękniejszych rozdziałów w PD, trzymaj się i wszystkiego dobrego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanKyo Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Czyli jednak odejście trzymaj się, dzięki ci za szkolenia oraz egzamin. Życzę Ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Po raz kolejny, dziękuję za to, iż we mnie uwierzyłeś. Nie zawiodę Ciebie i się nie poddam. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) A jednak? Cóż mogę ci jedynie podziękować, za wszelkie akcje RP w których razem uczestniczyliśmy, wtedy dużo nauczyłem się od ciebie, wjazdy na DM - coś pięknego, wspólnie spędzony czas na TS3, pościgi, za wszystko. Na zawsze w moim serduszku... Trzymaj się! ❤️ Edytowane 10 Lipca 2021 przez wigary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joohny Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Trzymaj się na nowej drodze życia, nie poddawaj się! ❤️😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Jedna z niewielu osób w SAPD... Z których byłam dumna. W sumie to nie tylko z frakcji, trzymaj się. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi