Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odwieszenie bl safd

Xyrex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, kapiszpi napisał:

Nie xD macie dowody jakieś ? To że człowiek się nauczył materiałów to nie wina moja. I tak to polecam przypilnować członków którzy mieli sekcyjnego a uczyli jak ściągać akademików 😉 Oczywiście nie zastosowałem się do tego ponieważ dla mnie ściąganie jest naprawdę bez sensu jeżeli jest ktoś wyuczony na pamięć rp.

Tak tak, nie ściągałeś, a co chwila na Ciebie skargi leciały, że RP nie umiałeś czy czegoś, w końcu zarząd wziął Cię, żebyś odpowiadał przy frakcji i pokazywał jak umiesz RP bez materiałów to rozpłakałeś się przy samych początkach pierwszej pomocy i prosiłeś, żeby już się to skończyło, że wolisz, żeby Cię wyrzucili z frakcji, więc Twoje stanowisko jest niepotrzebne i nie powinieneś brać w ogóle w tym dziale tematu, bo leciałeś po tej samej bandzie co on, dwa ściemniacze i kłamcy.

• Like 2

14 godzin temu, kapiszpi napisał:

Który to raz ? Nie nauczyłeś się że nie ściąga się ? Mieliśmy dobry kontakt ale ogarnij się już, taka rada dla ciebie bo dostaniesz bma.

Mówi to kapiszpi który na ts mówił że będzie ściągal z jakiegoś tam tabletu pozdro. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.