Xyrex. Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Frakcja do której należysz :SAFD Nick :Setty Powód :ściąganie na egzaminie Typ kary ( zawieszenia etc.) :Bl Coś od siebie :Mineło już trochę czasu i chciałbym znowu psikać sikawką.Sorry za tamte akcje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 5 minut temu, kapiszpi napisał: Który to raz ? Nie nauczyłeś się że nie ściąga się ? Mieliśmy dobry kontakt ale ogarnij się już, taka rada dla ciebie bo dostaniesz bma. zapewne też ściągałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 17 minut temu, kapiszpi napisał: Nie xD macie dowody jakieś ? To że człowiek się nauczył materiałów to nie wina moja. I tak to polecam przypilnować członków którzy mieli sekcyjnego a uczyli jak ściągać akademików 😉 Oczywiście nie zastosowałem się do tego ponieważ dla mnie ściąganie jest naprawdę bez sensu jeżeli jest ktoś wyuczony na pamięć rp. Tak tak, nie ściągałeś, a co chwila na Ciebie skargi leciały, że RP nie umiałeś czy czegoś, w końcu zarząd wziął Cię, żebyś odpowiadał przy frakcji i pokazywał jak umiesz RP bez materiałów to rozpłakałeś się przy samych początkach pierwszej pomocy i prosiłeś, żeby już się to skończyło, że wolisz, żeby Cię wyrzucili z frakcji, więc Twoje stanowisko jest niepotrzebne i nie powinieneś brać w ogóle w tym dziale tematu, bo leciałeś po tej samej bandzie co on, dwa ściemniacze i kłamcy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 1 godzinę temu, BartiX napisał: Kapiszpi pisząc z interpunkcja i tak nigdy nie będziesz mądry więc najlepiej stąd wy***rdalaj i siedź cicho Ostrzegam Cię pierwszy raz i ostatni. Nie wypowiadaj mi się tutaj, jeżeli to nie dotyczy Ciebie. 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 14 godzin temu, kapiszpi napisał: Który to raz ? Nie nauczyłeś się że nie ściąga się ? Mieliśmy dobry kontakt ale ogarnij się już, taka rada dla ciebie bo dostaniesz bma. Mówi to kapiszpi który na ts mówił że będzie ściągal z jakiegoś tam tabletu pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi