Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na Nostalclosa

KapitanMiki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : SAMC

Nick osoby oskarżonej : Nostalclos

Powód :

Więc zaczeło to się od tego, że potrzebowałem urlopu na około 10 dni bo wyjechałem na wakacje, pisałem do zarządu, że potrzebuje urlopu i od tego to się zaczęło, w ogóle nagle zaczeli mnie ignorować i jak był czas na zapisanie się na egzamin to pisałem, że nie mogę itp. i wtedy nagle Nostalclos do mnie takie „widziałeś co pisałem na ogłoszeniach” i od razu po tym nie wyrzucił z frakcji za „nie aktywność oraz za nie przystąpienie do egzaminu”, kiedy pisałem im, że nie ma mnie w domu, czy mogę urlop itp. itd. a na telefonie nie moglem z nimi na tsie porozmawiac bo nie będę 4 zlote wydawac aby porozmawiac chwile na tsie i pozniej o tym zapomniec. Według mnie to jest naduzywanie rangi, poniewaz najpierw ktos chce od zarzadu cos i zarzadu to nie ochodzi a pozniej ma z tym problem i daje lote z bl od razu.

Dowody : No raczej Smallspy jest na serwerze SAMC i raczej moze sobie poscrollowac lub poszukac i znajdzie

Oczekiwania : Wydalenie z posesji lidera lub jakis minus

• Like 1

Ale ty rozumiesz, że czas na egzamin był narzucony odemnie na 3 dni? Zapoznaj się z regulaminem GKF'u i na jaki czas możesz wziąć urlop. Nie doczepiaj się Nostalclosa, a jak masz jakiś problem to pisz to do mnie. Nostalclos nie musiał Ci odpisywać, bo nie zapoznałeś się z regulaminem i chciałeś 10-dniowy urlop. Pozdro 😉 

• Haha 2

2 minuty temu, XenonPL napisał:

Ale ty rozumiesz, że czas na egzamin był narzucony odemnie na 3 dni? Zapoznaj się z regulaminem GKF'u i na jaki czas możesz wziąć urlop. Nie doczepiaj się Nostalclosa, a jak masz jakiś problem to pisz to do mnie. Nostalclos nie musiał Ci odpisywać, bo nie zapoznałeś się z regulaminem i chciałeś 10-dniowy urlop. Pozdro 😉 

Czytać nie umisz czy udajesz 

+ Nie poinformowałeś nas o tym wyjeździe, nie pisaleś nic na discordzie, bo to przejrzałem zanim odszedłem. Zastanów się co ty robisz chłopczyku, a nie obwiniaj o to Nostalclosa. 😉

Godzinę temu, Angular napisał:

Kim ty jesteś CJ?

Nie wypowiadaj się, nie znając informacji 😉

Witam, z tej strony v-Lider SAMC GMWolf414.

Do akademii dostałeś się dnia 27.06.2021. Akademia miała trwać 2 tygodnie, a jeżeli umiem liczyć ( jestem na rozszerzonej matematyce) to aktualnie powinieneś skończyć akademie i być na stopniu młodszego ratownika. Był z tobą zerowy kontakt. Odnośnie tego, że jesteś na wakacjach to jedyną wiadomość jaką nam wysłałeś to było już po fakcie dokonanym. Pojechałeś na wakacje, nie informując nikogo z zarządu. Nie poprosiłeś nawet o żaden urlop. Jeżeli wiedziałeś, że jedziesz na wakacje i nie będzie cię do 1 lub 2 sierpnia jak to sam napisałeś na dc to po co pisałeś rekrutacje? Dodam tylko, że wiadomość o tym, że jesteś na wakacjach była wysłana 14.07.2021 a jak wiemy między 14 lipca a 1/2 sierpnia jest ponad 10 dni.

Pozdrawiam

• Like 1

1 minutę temu, XenonPL napisał:

+ Nie poinformowałeś nas o tym wyjeździe, nie pisaleś nic na discordzie, bo to przejrzałem zanim odszedłem. Zastanów się co ty robisz chłopczyku, a nie obwiniaj o to Nostalclosa. 😉

Kim ty jesteś CJ?

Nie wypowiadaj się, nie znając informacji 😉

A co już pisać sobie nie można I wypowiedzieć się na temat waszego głupiego zarzadu który nic nie rozumie? Myślisz że możesz wszystko Ale jednak nie do końca 

Witam, skoro na mnie Pan @KapitanMiki napisał skargę za podstawne wydalenie z frakcji z czarną listą frakcji, to może teraz wytłumaczę za co Pan został wydalony. O to punkty, które zostały złamane we frakcyjnym regulaminie:

Akademia:
1. Każdy członek akademii zobowiązuje się do uczestniczenia w 75% szkoleń, jak i spotkań.
2
. Każdy członek akademii zobowiązuje się do zgłoszenia się na egzamin, na odpowiednim kanale Discord z 24h wyprzedzeniem.
7. Każdy członek akademii zobowiązuje się do wyrobienia przed egzaminem na pełnoprawnego normy wynoszącej 5 godzin. - (miał pan dokładnie 0 minut na duty)

Według ustaleń wewnętrznych, co może Panu każdy z frakcji potwierdzić, informowaliśmy, iż urlopy na akademii nie są przyjmowane + nigdzie na kanałach discord, które są do poinformowania o urlopie nie zostało przez Pana nic z tych rzeczy napisane. Stąd uważam, że Pan ośmieszył się, pisząc tą skargę, gdyż Pan w swojej skardze jednoznacznie napisał powód wydalenia, a wiele osób potwierdzi, iż było szkolenie na waszej akademii, na której nikogo nie spotkaliśmy. Podejście Pana i reszty stażystów do zarządu było olewające, stąd też i państwo się spotkało z takim samym podejściem ze strony zarządu frakcji.

Z poważaniem,
Nostalclos.

• Like 3

A co już pisać sobie nie można I wypowiedzieć się na temat waszego głupiego zarzadu który nic nie rozumie? Myślisz że możesz wszystko Ale jednak nie do końca 

Nie, nie można. A ty akurat masz gówno do gadania na temat tego co dzieje się we frakcji. Spędziłem w niej 2.5 roku, i wiem o niej praktycznie wszystko. A ty jesteś jakimś klapkiem. 😉

Teraz, GMWolf414 napisał:

Był z tobą zerowy kontakt

No raczej wiadomo na wakacjach jestem aby odpoczac a nie byc ciagle na discordzie

2 minuty temu, GMWolf414 napisał:

Jeżeli wiedziałeś, że jedziesz na wakacje i nie będzie cię do 1 lub 2 sierpnia jak to sam napisałeś na dc to po co pisałeś rekrutacje

No i napisales. 27 czerwca to byly poczatki wakacji i nie mialem jeszcze z rodzicami zadnym planow na wyjazd a to ze w lipcu rodzice mi to powiedzieli to miej pretensje do moich rodzicow a nie do mnie bo ja nie organizowalem  te wakacje

6 minut temu, Nostalclos napisał:

informowaliśmy, iż urlopy na akademii nie są przyjmowane

Ta ktos by mial cos waznego do zrobienia i byl by w akademii i musial by miec urlop wiec to oznazca ze automatyczna lota? Dziwne

7 minut temu, Nostalclos napisał:

nigdzie na kanałach discord, które są do poinformowania o urlopie nie zostało przez Pana nic z tych rzeczy napisane.

Pisalem milion razy na kanale do rozmawiania ze jestem na wakacjach i nie moge sie zjawic zle to ze jestes juz nieaktywny na discordzie to nie moj problem

8 minut temu, Nostalclos napisał:

Podejście Pana i reszty stażystów do zarządu było olewające, stąd też i państwo się spotkało z takim samym podejściem ze strony zarządu frakcji.

W przeciwienstwie do innych chcialem miec z wami kontakt ale wakacje to mi nie umozliwily

7 minut temu, XenonPL napisał:

Nie, nie można. A ty akurat masz gówno do gadania na temat tego co dzieje się we frakcji. Spędziłem w niej 2.5 roku, i wiem o niej praktycznie wszystko. A ty jesteś jakimś klapkiem. 😉

Ja nie jestem w tej frakcji A ja słyszę takue rzeczy O was że glowa mała. To że jesteś zasloznoym nie oznacza że możesz wyzywać ludz bez podstawy. To że Cię matka szacunku nie nauczyła to już nie mój problem. Oraz że masz jakieś problem z zachowaniem jakiej kolejek kultury 

Teraz, KapitanMiki napisał:

Pisalem milion razy na kanale do rozmawiania ze jestem na wakacjach i nie moge sie zjawic zle to ze jestes juz nieaktywny na discordzie to nie moj problem

Tak jak napisałem, poinformowałeś nas o fakcie dokonanym. Napisałeś na dc cytuje: "nie no ale ja na wakacjach jestem wiec raczej nie". Wcześniej nie wspomniałeś ani słowem o tym, że gdzieś wyjeżdżasz. A odnośnie tego, że ktoś z zarządu nie jest aktywny na dc. W moim wypadku, bo to ja zajmowałem się waszą akademią, jestem aktywny na dc dosłownie 24/7, nawet jak mnie nie ma w domu to i tak wejdę i przeczytam co się działo. Więc nie narzucaj na nas, że ktoś nie jest aktywny na dc

1 minutę temu, XenonPL napisał:

Zamknij pysk, masz 12 lat i sie wychylasz. Znajdz kolegow i nie wypowiadaj sie tutaj, bo nie jestes o to proszony. A Miki dostal lote gdy jeszcze ja bylem we frackji. Elo

Po 1 szacunku trochę po 2 nie wychylam sie tylko pisze to co o was wiem nie będąc w tej powalonej  fakcji wraz z zarządem i tobą po 3 każdy miał 12 lat lub będzie miał A ty myślisz że jesteś jakimś pępkiem świata po 4 dla ciebie pan miki bo wątpię że na ty jesteście nie pozdrawiam 

Sory za wypowiedź 

1 minutę temu, Angular napisał:

Po 1 szacunku trochę po 2 nie wychylam sie tylko pisze to co o was wiem nie będąc w tej powalonej  fakcji wraz z zarządem i tobą po 3 każdy miał 12 lat lub będzie miał A ty myślisz że jesteś jakimś pępkiem świata po 4 dla ciebie pan miki bo wątpię że na ty jesteście nie pozdrawiam 

Skarga nie dotyczy ciebie to po co się wypowiadasz? 

Teraz, JohnyTrappin napisał:

Pysk tam zamknij, powiem, a nie wiem odważ się wbić na timspika kurwo to pogadamy 

0 szacunku do gracza zastanawiam się jak ty miałeś lidera z takią  kultura 

Teraz, xMolson_ napisał:

Sory za wypowiedź 

Bo mogę 

Teraz, xMolson_ napisał:

Sory za wypowiedź 

Wypowiadam się bo widzę co te debile z zarządu i inni piszą do graczy z 0 szacunku 

• Haha 1

1 minutę temu, JohnyTrappin napisał:

Jest różnica, kiedy trzeba zachować zimną krew przy takich idotach jak ty, a gdy nie posiadam żadnego odpowiedzialnego stanowiska i powiedziałem ci już wbij na timspika 13 latnia kurwo to pogadamy 

Cofnij się do 1 klasy nie odróżniasz pisania od mówienia 

Edytowane przez Angular

6 minut temu, GMWolf414 napisał:

Tak jak napisałem, poinformowałeś nas o fakcie dokonanym. Napisałeś na dc cytuje: "nie no ale ja na wakacjach jestem wiec raczej nie"

No ale co z tym czy pisalem czy nie jak kuzwa jestem to jestem i to raczej oczywiste ze nie moge podejsc a to ze kuzwa sie pakowalem na te wakacje i w ogole zapomnialem aby napisac. O tym juz nie pomyslales?

5 minut temu, KapitanMiki napisał:

1. Kanał o nazwie "chat" jest jak nazwa mówi do rozmawiania, nie do informowania o tak ważnych rzeczach.
2. Zacytuje tutaj mojego V-Lidera:

2 minuty temu, GMWolf414 napisał:

Napisałeś na dc cytuje: "nie no ale ja na wakacjach jestem wiec raczej nie". Wcześniej nie wspomniałeś ani słowem o tym, że gdzieś wyjeżdżasz

3. Odniosę się do ciekawego komentarza:

6 minut temu, Angular napisał:

Ja nie jestem w tej frakcji A ja słyszę takue rzeczy O was że glowa mała.

Ach te plotki... Kocham ludzi, którzy nie wiedzą nic o frakcji, a mają najwięcej do powiedzenia. Szczerze to już się wypowiedziałem na wiele tematów we wczorajszym wywiadzie:

Zapraszam serdecznie do poczytania sobie tego wywiadu, może ktoś coś ciekawego sobie wyciągnie z niego. Ale tak na poważnie. Nie wiem kim Pan jest więc powiem Panu wprost. Naprawianie frakcji w czasie wakacji jest jak szukanie śniegu w Afryce w czasie wakacji. Niemożliwością jest stworzyć coś ciekawego przy zerowej aktywności pracowników. Trzymam się prostej zasady: Pracownik nieaktywny jest tym samym co jego brak we frakcji. Jeżeli na serio ktoś chce się wypowiadać na tematy z nim nie związane to niech każdy daruje sobie pisanie tych komentarzy, gdyż nic tutaj nie zostało zrobione bezprawnie. Wiele osób dostało w ten sam sposób wydalenie z frakcji, gdyż nie potrzebuję nicków na Discordzie, ale pracowników aktywnych i pracowitych.

Z poważaniem.
Nostalclos.

• Like 1

1 minutę temu, Nostalclos napisał:

Ach te plotki

Dla Ciebie to plotki? Ogarnij się 

Teraz, JohnyTrappin napisał:

Kurwo jebana co przed chwila wspominałeś, kultury 
jazda z tobą jak Hitler z żydami

Bo szkoda czasu na takich jak ty. Na takich jak ty to trzeba takich słów używać inaczej się nie da 

1 minutę temu, KapitanMiki napisał:

No raczej napisalem? To jest oczywiste

No raczej nie. Przeglądając CAŁY chat akademii znalazłem tylko JEDNĄ wiadomość odnośnie twoich wakacji. Napisałem już ją 2 razy więc 3 nie będzie. Jeżeli Smallspy będzie miała taką potrzebę by to zweryfikować to proszę bardzo. Ona do tego dostęp ma i łatwo to sprawdzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.