Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na Nostalclosa

KapitanMiki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, GMWolf414 napisał:

No raczej nie. Przeglądając CAŁY chat akademii znalazłem tylko JEDNĄ wiadomość odnośnie twoich wakacji. Napisałem już ją 2 razy więc 3 nie będzie. Jeżeli Smallspy będzie miała taką potrzebę by to zweryfikować to proszę bardzo. Ona do tego dostęp ma i łatwo to sprawdzi.

Wiadomości na discordzie każdy może usunąć 

Edytowane przez Angular

Teraz, Angular napisał:

Wiadomości na discordzie każdy może usunąć 

wiadomości może usuwać u nas tylko lider i vlider. Jest jeszcze coś takiego jak dziennik zdarzeń. Jeżeli będzie taka potrzeba to Smallspy dostanie do niego dostęp i sama to zweryfikuje.

4 minuty temu, GMWolf414 napisał:

Przeglądając CAŁY chat akademii znalazłem tylko JEDNĄ wiadomość odnośnie twoich wakacji

Mowisz o jednej? NA PEWNO 1 nie pisalem jeszcze debilem nie jestem i zapomnialem o tym, w skardze raczej bym nie klamal bo wiem ze jak bym sklamal to skarga raczej odrzucona wiec no

5 minut temu, GMWolf414 napisał:

wiadomości może usuwać u nas tylko lider i vlider. Jest jeszcze coś takiego jak dziennik zdarzeń. Jeżeli będzie taka potrzeba to Smallspy dostanie do niego dostęp i sama to zweryfikuje.

Pewnie usuneliscie znając was żeby d*py swoje chronić 

To już się nudne robi. Poczekamy na smallspy, ona sobie zobaczy wszystkie logi jeżeli będzie taka potrzeba i zadecyduje. Nie chce mi się już powtarzać tego samego cały czas, aż wejdzie ci to do głowy, że NAPISAŁEŚ TYLKO JEDNĄ WIADOMOŚĆ.

Bez odbioru.

Teraz, GMWolf414 napisał:

To już się nudne robi. Poczekamy na smallspy, ona sobie zobaczy wszystkie logi jeżeli będzie taka potrzeba i zadecyduje. Nie chce mi się już powtarzać tego samego cały czas, aż wejdzie ci to do głowy, że NAPISAŁEŚ TYLKO JEDNĄ WIADOMOŚĆ.

Bez odbioru.

A mu się nie chce pisać ZE NIE PISAL 1 RAZ 

1 minutę temu, GMWolf414 napisał:

Dobra to se poczekamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.