KapitanMiki Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 3 minuty temu, Nostalclos napisał: 1. Kanał o nazwie "chat" jest jak nazwa mówi do rozmawiania, nie do informowania o tak ważnych rzeczach. No raczej wiem ale jak bys przeczytal dokladnie powod to bys wiedzial dlaczego napisalem na czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, GMWolf414 napisał: No raczej nie. Przeglądając CAŁY chat akademii znalazłem tylko JEDNĄ wiadomość odnośnie twoich wakacji. Napisałem już ją 2 razy więc 3 nie będzie. Jeżeli Smallspy będzie miała taką potrzebę by to zweryfikować to proszę bardzo. Ona do tego dostęp ma i łatwo to sprawdzi. Wiadomości na discordzie każdy może usunąć Edytowane 20 Lipca 2021 przez Angular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nie wiem Angular, syfem jesteś i się wychylasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, JohnyTrappin napisał: Ciebie też można było, więc może już wyjdziesz z tego tematu? Szkoda że Ciebie nie można było Teraz, Angular napisał: Szkoda że Ciebie nie można było Bo w tych czasach aborcja zakazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, Angular napisał: Wiadomości na discordzie każdy może usunąć wiadomości może usuwać u nas tylko lider i vlider. Jest jeszcze coś takiego jak dziennik zdarzeń. Jeżeli będzie taka potrzeba to Smallspy dostanie do niego dostęp i sama to zweryfikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 4 minuty temu, GMWolf414 napisał: Przeglądając CAŁY chat akademii znalazłem tylko JEDNĄ wiadomość odnośnie twoich wakacji Mowisz o jednej? NA PEWNO 1 nie pisalem jeszcze debilem nie jestem i zapomnialem o tym, w skardze raczej bym nie klamal bo wiem ze jak bym sklamal to skarga raczej odrzucona wiec no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 5 minut temu, GMWolf414 napisał: wiadomości może usuwać u nas tylko lider i vlider. Jest jeszcze coś takiego jak dziennik zdarzeń. Jeżeli będzie taka potrzeba to Smallspy dostanie do niego dostęp i sama to zweryfikuje. Pewnie usuneliscie znając was żeby d*py swoje chronić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 To już się nudne robi. Poczekamy na smallspy, ona sobie zobaczy wszystkie logi jeżeli będzie taka potrzeba i zadecyduje. Nie chce mi się już powtarzać tego samego cały czas, aż wejdzie ci to do głowy, że NAPISAŁEŚ TYLKO JEDNĄ WIADOMOŚĆ. Bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, GMWolf414 napisał: To już się nudne robi. Poczekamy na smallspy, ona sobie zobaczy wszystkie logi jeżeli będzie taka potrzeba i zadecyduje. Nie chce mi się już powtarzać tego samego cały czas, aż wejdzie ci to do głowy, że NAPISAŁEŚ TYLKO JEDNĄ WIADOMOŚĆ. Bez odbioru. A mu się nie chce pisać ZE NIE PISAL 1 RAZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, Angular napisał: Pewnie usuneliscie znając was żeby d*py swoje chronić Czytanie ze zrozumieniem. Jakbyśmy usunęli to pojawia się to w dzienniku zdarzeń. Czyli tak czy siak będzie to widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 minutę temu, GMWolf414 napisał: To już się nudne robi. Poczekamy na smallspy, ona sobie zobaczy wszystkie logi jeżeli będzie taka potrzeba i zadecyduje. Nie chce mi się już powtarzać tego samego cały czas, aż wejdzie ci to do głowy, że NAPISAŁEŚ TYLKO JEDNĄ WIADOMOŚĆ. Dobra to se poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 minutę temu, GMWolf414 napisał: Czytanie ze zrozumieniem. Jakbyśmy usunęli to pojawia się to w dzienniku zdarzeń. Czyli tak czy siak będzie to widoczne. Czytanie ze zrozumieniem A pisała. Ta wiadomość szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 14 minut temu, JohnyTrappin napisał: Kurwo jebana co przed chwila wspominałeś, kultury jazda z tobą jak Hitler z żydami Siema tak uczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 minutę temu, JohnyTrappin napisał: Kurwo 12 letnia co kolegi broni, zajmij już tą mordę i przestań wypisywać głupoty w internecie 12,13 zastanów się ile w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Dobra koniec tematu czekamy na odpowiedz Smallspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, JohnyTrappin napisał: Waham się, bo co kolejną wiadomość to głupszą od poprzedniej wysyłasz Kto pytał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 odrzucam pozdrawiam B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 minutę temu, Angular napisał: Czytanie ze zrozumieniem A pisała. Ta wiadomość szybciej Polska język trudna język? Kupić ci słownik czy coś? Korepetycje ci załatwić czy już się ogarniesz i przestaniesz się wpier****ć w nie swoje sprawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, JohnyTrappin napisał: Waham się, bo co kolejną wiadomość to głupszą od poprzedniej wysyłasz Ty tam samo Teraz, Sztynksu napisał: odrzucam pozdrawiam B) I po co się wypowiadasz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi