Skocz do zawartości

Odwołanie od Czarnej Listy w frakcji Transport of San Andreas

knapix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.41876398ad93499791a8e1f66423ab63.png

Witajcie drodzy gracze! W tym wątku będziecie mogli odwołać się od BLACKLISTY w frakcji Transport of San Andreas.

• Posiadanie czarnej listy w TSA z możliwością napisania odwołania możecie zrobić tutaj w naszym dziale frakcji. 

Wzór do odwołania się:

Nick:
Sid:
Powód otrzymania BlackListy:
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:
Czy BlackLista ma dopisek BMA?:
Coś od siebie:

• Posiadanie czarnej listy w TSA z dopiskiem BMA - brak możliwości napisania apelacji, możecie od dziś napisać na Głównej komisji frakcyjnej (Kliknij w niebieski tekst), aczkolwiek jeżeli podanie zostanie odrzucone to nie możesz napisać ponownie odwołania. Jest to tylko jedna próba, nie ma już kolejnych. 

Edytowane przez szuneq
  • Like 5
  • Haha 1

• knapix podpiął/eła, promował(a), przestał(a) promować i promował(a) ten temat

Nick: Captain
Sid: 80285
Powód otrzymania BlackListy:  Wynoszenie informacji z discord'a frakcyjnego.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wysłałem informacje z dc frakcji do  kogoś który nie był w frakcji 
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie
Coś od siebie: Pozdrawiam całe tsa i bardzo przepraszam 

• Like 5
  • Haha 1

40 minut temu, Captain napisał:

Powód otrzymania BlackListy:  Wynoszenie informacji z discord'a frakcyjnego.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wysłałem informacje z dc frakcji do  kogoś który nie był w frakcji 
Coś od siebie: Pozdrawiam całe tsa i bardzo przepraszam 

Minął zbyt krótki okres czasu od wpisania na blacklistę. 
Odrzucam.

• Like 3
  • Dzięki 1

• 2 tygodnie później...

Nick: Cinek.
Sid: 69064
Powód otrzymania BlackListy: Notoryczna obraza TSA oraz zarządu
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Oczywiście zdaję sobie sprawę że nie powinienem wyzywać ani TSA ani zarządu. Żałuje za popełniony czyn oraz zapewniam że więcej owa sytuacja się nie powtórzy.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie
Coś od siebie: PDW

• Like 5

17 minut temu, CineczeK napisał:

Nick: Cinek.
Sid: 69064
Powód otrzymania BlackListy: Notoryczna obraza TSA oraz zarządu
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Oczywiście zdaję sobie sprawę że nie powinienem wyzywać ani TSA ani zarządu. Żałuje za popełniony czyn oraz zapewniam że więcej owa sytuacja się nie powtórzy.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie
Coś od siebie: PDW

Akceptuje.

• Like 1

• 2 tygodnie później...
3 minuty temu, Captain napisał:

Powód otrzymania BlackListy: Wynoszenie informacji z discord'a frakcyjnego.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:  Co tu dużo mówić wysłałem zdjęcie  z informacji frakcji poza frakcje 
Coś od siebie: . 

Napisz za miesiąc wtedy może zmienimy zdanie.
Odrzucam.

Edytowane przez GambiPlejer
  • Like 1
  • Dzięki 1

• 3 tygodnie później...
44 minuty temu, xxpatrykjnsxx napisał:

Nick: xxpatrykjnsxx
Sid: 39917
Powód otrzymania BlackListy: Robienie hotelu z frakcji
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Po prostu nie miałem zbytnio czasu na grę
Coś od siebie: Bardzo przepraszam poprawię się.

Akceptuje.

Nick: sam_sung
Sid: 16689
Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No odszedłem z frakcji ponieważ odchodziłem z serwera
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Brak dopisku
Coś od siebie: Witam, mam nadzieję że moje odwołanie od black listy będzie rozpatrzone pozytywnie. Miłego wieczoru

• Smutny 2

• 3 tygodnie później...

Nick: Mlody2301
Sid: 66
Powód otrzymania BlackListy: odwalanie
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: znudziło mi się granie w mta i jakos tak zaczalem odwalac ale juz sie zmienilo wrocilem ;3
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie
Coś od siebie: przepraszam frakcje tsa jak i knapixa bo duzy syf zrobilem oraz mysle ze zostanie zdjeta bl 😉

24 minuty temu, Mlody2301 tak to ja napisał:

Nick: Mlody2301
Sid: 66
Powód otrzymania BlackListy: odwalanie
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: znudziło mi się granie w mta i jakos tak zaczalem odwalac ale juz sie zmienilo wrocilem ;3
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie
Coś od siebie: przepraszam frakcje tsa jak i knapixa bo duzy syf zrobilem oraz mysle ze zostanie zdjeta bl 😉

Akceptuję.

• Like 3

• 3 tygodnie później...
38 minut temu, Monster2kxd napisał:

Nick: Monster2kxd
Sid:F0C7A7D2DDC4F7DC2D6D0017E00F3B03
Powód otrzymania BlackListy: Działania na szkodę członka frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Chciałbym bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację która miała miejsce dosyć troche czasu w tył a mam na myśli szkoda na byłego członka frakcji.
Nadal wspominam dobre chwile z zarządem a szczególnie Apellovsky którego zaufanie straciłem jak i w całej frakcji TSA przez moje zachowanie bardzo za to go i innych przepraszam.
No co mam powiedzieć... Czuję ten mój błąd który mam nadzieję że w jakimś procencie został on przebaczony lecz wiem że ta apelacja którą aktualnie piszę
nic tak naprawdę nie da. Poprostu chodzi mi o czystą kartę że chociaż coś mi było wybaczone przez ten czas gdzie zostałem wywalony. Nie mam zamiaru wracać do powyższej frakcji TSA ze względu na to że i tak będę tam bardzo niemile 
widziany...
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Niestety, tak posiada.
Coś od siebie: Osobiście przeproszę cały zarząd TSA za całą głupote i lekkomyślne wprowadzenie konfliktu międzyfrakcyjnego przez jedną osobę którą uraziłem w dosyć nienormalny sposób (Już dawno przebaczone z gracza strony). 

Witaj, musze cię zmartwić, ponieważ pisałeś już apelacje od nałożonej kary frakcyjnej. Tak jak we wzorze widnieje, że możesz napisać tylko jeden raz od kary BMA:unknown.thumb.png.6fe3a0e588599b1f7fad79166da446b4.png
2125527188_unknown(1).thumb.png.47bffc894dc61afd8fc4a2b99e9fa808.png

Więc nie masz już możliwości napisania kolejnego odwołania. (Wcześniejsze odwołanie usunąłeś)
#1. Sid:F0C7A7D2DDC4F7DC2D6D0017E00F3B03 - to jest serial a nie twój sid.
#2. Powód otrzymania BlackListy: Działania na szkodę członka frakcji. - Nie dopisałeś dopisku "BMA".

#3. Co to zmienia jak groziłeś śmiercią graczowi w okrutny sposób.
Odrzucam. Nie masz już możliwości napisania odwołania.

• Like 2
  • Smutny 1

• 2 tygodnie później...

Nick: Jarecki
Sid: 69684
Powód otrzymania BlackListy:  Obraza frakcji TSA
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Gdy byłem w TSA to był okres jak zacząłem grać na serwerze MultiRPG, pewnego dnia na służbie Transport of San Andreas pewny gracz na czacie premium zadawał pytanie za pieniądze. Jednym z tych pytań było TSA to... i ja odpowiedziałem na czacie ze TSA to biznes. Jest mi bardzo żal mego zachowania ponieważ frakcja TSA nie jest najgorsza, panuje u Was bardzo miła atmosfera.
Coś od siebie: Jeszcze raz przepraszam cały zarząd i wszystkich członków frakcji TSA za obrażenie frakcji. 

Pozdrawiam

• Like 2
  • Haha 4

Nick: Wr77zeR
Sid: 42022
Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wróciłem do frakcji z myślą ,że posiedzę długo niestety szkoła i mało czasu zepsuło mi to i jakoś tak wyszło.
Coś od siebie: Przepraszam za hotel chciałbym w niedalekiej przeszłości wrócić do frakcji na dłużej ponieważ z nią mam bardzo dobre wspomnienia.

• Like 3
  • Haha 3

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nick: Kqbix 
Sid: 85508
Powód otrzymania BlackListy:  Hotel z frakcji... 
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. 
Coś od siebie: Przepraszam, wiem że to ode mnie zależało lecz może będę chciał wrócić do TSA, a miałem inne plany lecz nie wyszły.

3 godziny temu, ĶQßĨЖ😈 napisał:

Nick: Kqbix 
Sid: 85508
Powód otrzymania BlackListy:  Hotel z frakcji... 
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. 
Coś od siebie: Przepraszam, wiem że to ode mnie zależało lecz może będę chciał wrócić do TSA, a miałem inne plany lecz nie wyszły.

Spróbuj za trzy miesiące. 
Odrzucam.

• Like 2

• knapix odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • 2 tygodnie później...

Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wróciłem do frakcji z myślą ,że posiedzę długo niestety szkoła i mało czasu zepsuło mi to i jakoś tak wyszło.
Coś od siebie: Miałem napisać po nowym roku to pisze jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację.

• Like 5

2 godziny temu, Wr77zeR. napisał:

Coś od siebie: Miałem napisać po nowym roku to pisze jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację.

Akceptuje.

• Dzięki 1

• 4 tygodnie później...

Nick: cejot_
Sid: 96830 
Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Bardzo żałuję tego dnia w którym postanowiłem wejść do gry kiedy parę dni wcześniej zmarła Bliska mi osoba, miałem wtedy w głowie za dużo rzeczy złych jak i dobrych niestety te złe mnie poniosły i miałem leciutką odklejkę od rzeczywistości. No troszeczkę odwaliłem. 
Jestem pewien że już nic nie odwale takiej bądź mniejszej czy większech rzeczy.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie.
Coś od siebie: Bardzo przepraszam zmasakrowaną taxówkę oraz pokrzywdzone osoby. ❤️ Transport of San Andreas ❤️

• Like 3
  • Haha 2

12 godzin temu, cejot_ napisał:

Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Bardzo żałuję tego dnia w którym postanowiłem wejść do gry kiedy parę dni wcześniej zmarła Bliska mi osoba, miałem wtedy w głowie za dużo rzeczy złych jak i dobrych niestety te złe mnie poniosły i miałem leciutką odklejkę od rzeczywistości. No troszeczkę odwaliłem. 
Jestem pewien że już nic nie odwale takiej bądź mniejszej czy większech rzeczy.
Coś od siebie: Bardzo przepraszam zmasakrowaną taxówkę oraz pokrzywdzone osoby. ❤️ Transport of San Andreas ❤️

Dopisek BMA został dopiero zdjęty, napisz ponownie za parę tygodni. 
Odrzucam.

• Like 4

Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No cóż dużo mówić nie byłem zbytnio na siłach gdy wszedłem do gry i zacząłem naumyślnie skracać czy skakać pojazdem frakcji TSA. Nie jestem z tego dumny i nigdy nie byłem wiem że nie był to zbyt dobry pomysł, nie wiem też co we mnie wstąpiło by tak robić, bardzo żałuję i bardzo bym chciał przeprosić wszystkich za to.
Coś od siebie: 
image.png.f8c7b37881f912bbb546476d043920e6.png  Transport of San Andreas image.png.0a37f3cbd5b899101ccd66ecebddcd86.png

• Like 10

Nick: MoliToJa
Sid: 113024
Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wyzwalem ironicznie TSA. Za wszystko przepraszam i mam nadzieję ze moje odwołanie zostanie zaakceptowane 
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie, nie ma
Coś od siebie 🙂

• Like 2
  • Haha 1

17 godzin temu, MoliToJa napisał:

Nick: MoliToJa
Sid: 113024
Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wyzwalem ironicznie TSA. Za wszystko przepraszam i mam nadzieję ze moje odwołanie zostanie zaakceptowane 
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie, nie ma
Coś od siebie 🙂

Z racji, iż BlackListę otrzymałeś zaledwie tydzień temu to narazie będzie odrzucona, napisz za miesiąc.
Odrzucam.