Skocz do zawartości

Odwołanie od Czarnej Listy w frakcji Transport of San Andreas

knapix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.03.2022 o 14:26, cejot_ napisał:

Nick: cejot_
Sid: 96830
Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No cóż dużo mówić nie byłem zbytnio na siłach gdy wszedłem do gry i zacząłem naumyślnie skracać czy skakać pojazdem frakcji TSA. Nie jestem z tego dumny i nigdy nie byłem wiem że nie był to zbyt dobry pomysł, nie wiem też co we mnie wstąpiło by tak robić, bardzo żałuję i bardzo bym chciał przeprosić wszystkich za to.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie.
Coś od siebie: 
image.png.f8c7b37881f912bbb546476d043920e6.png  Transport of San Andreas image.png.0a37f3cbd5b899101ccd66ecebddcd86.png

Odrzucam.

• Like 3
  • Dzięki 1
  • Smutny 2

4 godziny temu, suzuki509 napisał:

Nick: suzuki509
Sid: 16428
Powód otrzymania BlackListy: -
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:   jest tutaj sytuacja wyjaśniona ---> 

Nie wiem po co robić dalsze problemy ? , sytuacja została wyjaśniona już dawno temu lecz konto dalej jest na bl

Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie
Coś od siebie: Uprzejmie prosze o usunięcie "Noctropolis" z BL 

Sytuacja wyglądała tak iż, logowałeś się z dwóch kont gdzie minuty były nabijane przez ciebie/twojego przyjaciela. 
Może zostać to ponownie powtórzone przez twoją osobę.
Odrzucam.

• Like 4

• 2 miesiące temu...
12 godzin temu, Arbuzik120 napisał:

Nick: arbuzik120

Sid:111839

Powód otrzymania BlackListy: ominięcie kary frakcyjnej 

Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:odeszlem dobrowolnie z TSA z własnej woli i odejście zostało zaakceptowane po czym wchodzę na forum i widzę że jestem wspomniany i widzę jak pisze że jestem wydalony za omijanie kary frakcyjnej o której nawet nie wiem i trafiłem przez to na Black listę 

Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie wiem bo nie należę do frakcji ale raczej powrócę 

Coś od siebie: mam nadzieję że ta nie miła sytuacja zostanie rozwiązana 

Została nadana ci black lista z powodu nie wyrobienia dodatkowych godzin w frakcji. Zobowiązałeś, aczkolwiek napisałeś odejście. Odrzucam.

Edytowane przez Apellovskyy

• 2 tygodnie później...

Nick:ADX_80kkk (ADXPL)
Sid:65797
Powód otrzymania BlackListy:Notoryczna obraza członka zarządu.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:A więc jak dostałem perma przez przestawienie furki traktorkiem który po ośmiu godzinach został zdjęty i dostałem lote z tsa za tego bana ale przed wyrzuceniem mnie z dc zwyzywałem jednego bądź dwóch członków zarządu z powodu mojego wkurzenia się i tyle zwyzywałem bo byłem wkurzony 
Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie posiada 
Coś od siebie:Sorka @Apellovskyyza to że cie zwyzywałem bo to jedynie pamiętam że najbardziej na ciebie to wszystko poszło więc no jeszcze raz sorka i tyle 

(Tylko się odwołuję od BL nie mam na tą chwilę zamiaru powrotu do tej frakcji po przez rekrutację)

Edytowane przez ADXPL
  • Haha 2

Godzinę temu, ADXPL napisał:

Nick:ADX_80kkk (ADXPL)
Sid:65797
Powód otrzymania BlackListy:Notoryczna obraza członka zarządu.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:A więc jak dostałem perma przez przestawienie furki traktorkiem który po ośmiu godzinach został zdjęty i dostałem lote z tsa za tego bana ale przed wyrzuceniem mnie z dc zwyzywałem jednego bądź dwóch członków zarządu z powodu mojego wkurzenia się i tyle zwyzywałem bo byłem wkurzony 
Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie posiada 
Coś od siebie:Sorka @Apellovskyyza to że cie zwyzywałem bo to jedynie pamiętam że najbardziej na ciebie to wszystko poszło więc no jeszcze raz sorka i tyle 

(Tylko się odwołuję od BL nie mam na tą chwilę zamiaru powrotu do tej frakcji po przez rekrutację)

Jako, iż karę frakcyjną otrzymałeś stosunkowo niedawno to prosiłbym cię, abyś napisał odwołanie za jakiś czas... 2 tygodnie. Jak na dzień dzisiejszy odrzucam.

• Like 3

• 4 tygodnie później...

Nick: oralnafrancuskazabawka(zlomek.)
Sid: 92476
Powód otrzymania BlackListy: Obraza frakcji oraz notoryczna obraza jednego z członka głównego zarządu.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Jeszcze raz sorki @Apellovskyy,  wydaje mi się, że wyjaśniliśmy sobie całą sytuacje. Odnośnie obrażania frakcji to też nie było za miłe, poniosłem tego konsekwencje za to też przepraszam. Mam nadzieje, że dacie mi tą szanse dołączenia kiedyś do TSA. 
Coś od siebie: Chce spróbować po raz kolejny swoich sił przy następnej rekrutacji. ;3

Edytowane przez zlomek.
  • Like 4

2 godziny temu, zlomek. napisał:

Nick: oralnafrancuskazabawka(zlomek.)
Sid: 92476
Powód otrzymania BlackListy: Obraza frakcji oraz notoryczna obraza jednego z członka głównego zarządu.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Jeszcze raz sorki @Apellovskyy,  wydaje mi się, że wyjaśniliśmy sobie całą sytuacje. Odnośnie obrażania frakcji to też nie było za miłe, poniosłem tego konsekwencje za to też przepraszam. Mam nadzieje, że dacie mi tą szanse dołączenia kiedyś do TSA. 
Coś od siebie: Chce spróbować po raz kolejny swoich sił przy następnej rekrutacji. ;3

Akceptuję.

• Like 2

Nick: MichuMich72405
Sid: 118259
Powód otrzymania BlackListy: Odejście podczas kary frakcyjnej
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Otóż pewnego dnia w czwartek planowałem napisać odejście z TSA, ponieważ planowałem spróbować czegoś innego oraz byłem przekonywany aby dołączyć do innej frakjci, ale ogólnie to była taka sytuacja że w czwartek wieczorem jechałem sobie moim autem po czym straciłem nad nim panowanie i spadłem z mostu i dostałem prawko na 7dni, był to totalny przypadek i bardzo przepraszam za to @Apellovskyy mam nadzieję że apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona
Coś od siebie: Pozdrawiam całe TSA, wrócę do was sliniejszy.

Edytowane przez MichuMich72405
  • Haha 1

W dniu 30.06.2022 o 16:19, MichuMich72405 napisał:

Nick: MichuMich72405
Sid: 118259
Powód otrzymania BlackListy: Odejście podczas kary frakcyjnej
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Otóż pewnego dnia w czwartek planowałem napisać odejście z TSA, ponieważ planowałem spróbować czegoś innego oraz byłem przekonywany aby dołączyć do innej frakjci, ale ogólnie to była taka sytuacja że w czwartek wieczorem jechałem sobie moim autem po czym straciłem nad nim panowanie i spadłem z mostu i dostałem prawko na 7dni, był to totalny przypadek i bardzo przepraszam za to @Apellovskyy mam nadzieję że apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona
Coś od siebie: Pozdrawiam całe TSA, wrócę do was sliniejszy.

Akceptuję.

• Like 1

• 2 tygodnie później...
40 minut temu, HeGzio napisał:

Nick:RudyOrzel (na bl pisze HeGzi0)
Sid:92082
Powód otrzymania BlackListy: Niegodne reprezentowanie frakcji
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Tak szczerze nie pamietam dokladnie ale bylo chyba cos ze cos odwalilem wyszedlem z dc tsa bez napisania odejscia i dostalem Bl
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie
Coś od siebie: Licze ze zaakceptujecie <3!

Odrzucam, mało napisałeś i się nie postarałeś spróbuj za kilka dni.

• Like 2

Nick: N0duXx
Sid: 29072
Powód otrzymania BlackListy: Hotel z Frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wróciłem do frakcji Transport Of San Andreas w złym momencie i tego nie przemyślałem, dlatego byłem zmuszony odejść po bardzo krótkim czasie pobytu w niej po powrocie za co bardzo przepraszam cały zarząd frakcji i obiecuję, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy.
Coś od siebie: Liczę na wyrozumiałość. Pozdrawiam.

• Like 9

W dniu 13.07.2022 o 12:59, N0duXx napisał:

Nick: N0duXx
Sid: 29072
Powód otrzymania BlackListy: Hotel z Frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wróciłem do frakcji Transport Of San Andreas w złym momencie i tego nie przemyślałem, dlatego byłem zmuszony odejść po bardzo krótkim czasie pobytu w niej po powrocie za co bardzo przepraszam cały zarząd frakcji i obiecuję, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy.
Coś od siebie: Liczę na wyrozumiałość. Pozdrawiam.

Akceptuję.

• Like 5
  • Dzięki 1

13 godzin temu, ĶQßĨЖ😈 napisał:

Nick: Kqbix 
Sid: 85508
Powód otrzymania BlackListy:  Hotel z frakcji... 
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. 
Coś od siebie: Przepraszam, wiem że to ode mnie zależało.

Odrzucam. Strasznie mało napisałeś. Postaraj się w kolejnej próbie! 

• Like 2

• 3 tygodnie później...

Nick: MakeSpace1_
Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkode frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Niestety sytuacja wygląda tak że klient zdenerwował mnie i zaczął nagrywać moją agresje, a ja pod wpływem agresji zacząłem robić rzeczy nie dozwolone takie jak skoki narciarskie czy łamanie ogranicznika drogowego aby tylko pod irytować klienta. Minęło pół roku przez ten czas dorosłem emocjonalnie oraz potrafię się opanować. Nie ma co oszukiwać że zrobiłem źle i że tego żałuje.
Coś od siebie: pozdrawiam wysoki Żarząd Transport of San Andreas 🚕❤️

• Like 10
  • Haha 1

10 minut temu, HeGzio napisał:

Nick:HeGzio.PDW
Sid:92082
Powód otrzymania BlackListy:Niegodne reprezentowanie frakcji
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:Było to tak, że sie zdenerwowałem na kogoś z zarządu nie pamietam juz o co poszlo bo bylo to dawno lecz wtedy opuscilem dc frakcyjnego. Byla to tylko moja wina i nikogo innego, zle postapilem wiem dlatego prosze o zdjecie mi BL bo moze jeszcze kiedys przyjde na rekru do TSA <3!
Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie
Coś od siebie:Pls zaakceptuj <3!

Akceptuję.

19 godzin temu, cejot_ napisał:

Nick: MakeSpace1_
Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkode frakcji.
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Niestety sytuacja wygląda tak że klient zdenerwował mnie i zaczął nagrywać moją agresje, a ja pod wpływem agresji zacząłem robić rzeczy nie dozwolone takie jak skoki narciarskie czy łamanie ogranicznika drogowego aby tylko pod irytować klienta. Minęło pół roku przez ten czas dorosłem emocjonalnie oraz potrafię się opanować. Nie ma co oszukiwać że zrobiłem źle i że tego żałuje.
Coś od siebie: pozdrawiam wysoki Żarząd Transport of San Andreas 🚕❤️

Akceptuję.

Edytowane przez Apellovskyy

Nick: Wiktor17
Sid:116000
Powód otrzymania BlackListy: ,,3 minusy podczas akademi,,
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Podczas spotkania szkolenia zostałem zawołany przez znajomą rodziców których właśnie nie było w domu, zepsuł się jej rower gdy była na przejażdżce z dziećmi akurat blisko mojego domu i poprosiła mnie o pomoc przy rowerze. Odchodząc od komputera jeszcze nie wiedziałem kto to jest czego ode mnie chce i że nie będzie mnie aż tak długo.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie, nie ma
Coś od siebie: Przepraszam za to co zrobiłem słabo wyszło ale jak to się mówi siła wyższa.

Cytat

Nick: Wiktor17
Sid:116000
Powód otrzymania BlackListy: ,,3 minusy podczas akademi,,
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Podczas spotkania szkolenia zostałem zawołany przez znajomą rodziców których właśnie nie było w domu, zepsuł się jej rower gdy była na przejażdżce z dziećmi akurat blisko mojego domu i poprosiła mnie o pomoc przy rowerze. Odchodząc od komputera jeszcze nie wiedziałem kto to jest czego ode mnie chce i że nie będzie mnie aż tak długo.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie, nie ma
Coś od siebie: Przepraszam za to co zrobiłem słabo wyszło ale jak to się mówi siła wyższa.

Akceptuję.

• 5 tygodni później...

Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. 
Coś od siebie: Sytuacja wyglądała tak, powróciłem do frakcji i dostałem jeden warunek że mogę odejść bez konsekwencji po miesiącu lecz odszedłem szybciej, czemu? Ponieważ miałem trudną sytuacje życiową, przez którą ode chciało mi się grać na serwerze. I tak przyszedł ten dzień, w którym pisze odwołanie od BL. Wróciłem na serwer i chce wrócić do starej i dobrej frakcji. 

5 minut temu, ĶQßĨЖ😈 napisał:

Coś od siebie: Sytuacja wyglądała tak, powróciłem do frakcji i dostałem jeden warunek że mogę odejść bez konsekwencji po miesiącu lecz odszedłem szybciej, czemu? Ponieważ miałem trudną sytuacje życiową, przez którą ode chciało mi się grać na serwerze. I tak przyszedł ten dzień, w którym pisze odwołanie od BL. Wróciłem na serwer i chce wrócić do starej i dobrej frakcji. 

Akceptuję.

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Nick: 8_xetywo_8
Sid: 111490
Powód otrzymania BlackListy: Pójście jako lider San News na inny serwer
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak znajomy robił serwer i poprosił mnie żebym wziął lidera no to się zgodziłem i wtedy dostałem Bl'ke.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Chyba nie
Coś od siebie: Pozdrawiam nowy zarząd 😄

W dniu 21.11.2022 o 20:48, Xetywo napisał:

Nick: 8_xetywo_8
Sid: 111490
Powód otrzymania BlackListy: Pójście jako lider San News na inny serwer
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak znajomy robił serwer i poprosił mnie żebym wziął lidera no to się zgodziłem i wtedy dostałem Bl'ke.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Chyba nie
Coś od siebie: Pozdrawiam nowy zarząd 😄

Akceptuję.

Nick:BednaR_223
SID: 10791)
Powód otrzymania BlackListy:Hotel z frakcji
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wracając do frakcji po odejściu z niej zmienił się lider, z którym nie mogłem się dogadać, przez co wolałem odejść z frakcji (po tygodniu) zamiast tworzyć jakichś konfliktów przez do dostałem BL na odejście z frakcji niepotrzebnie powiedziałem swoją opinię na temat zarządzania frakcją za co żałuję i za co dostałem (BMA) jestem jedną z dwóch osób, która powiedziała to wtedy i jako jedynie mamy BMA przy hotelu z frakcji.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Tak
Coś od siebie: Przepraszam za tamtą sytuację

• Haha 1

2 godziny temu, ❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ napisał:

Nick:BednaR_223
SID: 10791)
Powód otrzymania BlackListy:Hotel z frakcji
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wracając do frakcji po odejściu z niej zmienił się lider, z którym nie mogłem się dogadać, przez co wolałem odejść z frakcji (po tygodniu) zamiast tworzyć jakichś konfliktów przez do dostałem BL na odejście z frakcji niepotrzebnie powiedziałem swoją opinię na temat zarządzania frakcją za co żałuję i za co dostałem (BMA) jestem jedną z dwóch osób, która powiedziała to wtedy i jako jedynie mamy BMA przy hotelu z frakcji.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Tak
Coś od siebie: Przepraszam za tamtą sytuację

Odrzucam, zapoznaj się z informacją w jakim dziale powinieneś napisać odwołanie od BL BMA.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Nick: MoliToJa
Sid: 113024
Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa
Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:  Ironicznie napisałem coś w strone frakcji TSA przy *Myska*, nie było to coś mocnego, lecz wręcz mało obrażającego, ale niestety dostałem BL, za wszystko przepraszam cały zarząd i mam nadzieję, że moja apelacja zostanie zaakceptowana.
Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma 
Coś od siebie❤️

• Like 1