JezyKK Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 W dniu 8.03.2022 o 14:26, cejot_ napisał: Nick: cejot_ Sid: 96830 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No cóż dużo mówić nie byłem zbytnio na siłach gdy wszedłem do gry i zacząłem naumyślnie skracać czy skakać pojazdem frakcji TSA. Nie jestem z tego dumny i nigdy nie byłem wiem że nie był to zbyt dobry pomysł, nie wiem też co we mnie wstąpiło by tak robić, bardzo żałuję i bardzo bym chciał przeprosić wszystkich za to. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: Transport of San Andreas Odrzucam. 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 4 godziny temu, suzuki509 napisał: Nick: suzuki509 Sid: 16428 Powód otrzymania BlackListy: - Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: jest tutaj sytuacja wyjaśniona ---> Nie wiem po co robić dalsze problemy ? , sytuacja została wyjaśniona już dawno temu lecz konto dalej jest na bl Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Uprzejmie prosze o usunięcie "Noctropolis" z BL Sytuacja wyglądała tak iż, logowałeś się z dwóch kont gdzie minuty były nabijane przez ciebie/twojego przyjaciela. Może zostać to ponownie powtórzone przez twoją osobę. Odrzucam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) 12 godzin temu, Arbuzik120 napisał: Nick: arbuzik120 Sid:111839 Powód otrzymania BlackListy: ominięcie kary frakcyjnej Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:odeszlem dobrowolnie z TSA z własnej woli i odejście zostało zaakceptowane po czym wchodzę na forum i widzę że jestem wspomniany i widzę jak pisze że jestem wydalony za omijanie kary frakcyjnej o której nawet nie wiem i trafiłem przez to na Black listę Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie wiem bo nie należę do frakcji ale raczej powrócę Coś od siebie: mam nadzieję że ta nie miła sytuacja zostanie rozwiązana Została nadana ci black lista z powodu nie wyrobienia dodatkowych godzin w frakcji. Zobowiązałeś, aczkolwiek napisałeś odejście. Odrzucam. Edytowane 24 Maja 2022 przez Apellovskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Nick:ADX_80kkk (ADXPL) Sid:65797 Powód otrzymania BlackListy:Notoryczna obraza członka zarządu. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:A więc jak dostałem perma przez przestawienie furki traktorkiem który po ośmiu godzinach został zdjęty i dostałem lote z tsa za tego bana ale przed wyrzuceniem mnie z dc zwyzywałem jednego bądź dwóch członków zarządu z powodu mojego wkurzenia się i tyle zwyzywałem bo byłem wkurzony Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie posiada Coś od siebie:Sorka @Apellovskyyza to że cie zwyzywałem bo to jedynie pamiętam że najbardziej na ciebie to wszystko poszło więc no jeszcze raz sorka i tyle (Tylko się odwołuję od BL nie mam na tą chwilę zamiaru powrotu do tej frakcji po przez rekrutację) Edytowane 6 Czerwca 2022 przez ADXPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Godzinę temu, ADXPL napisał: Nick:ADX_80kkk (ADXPL) Sid:65797 Powód otrzymania BlackListy:Notoryczna obraza członka zarządu. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:A więc jak dostałem perma przez przestawienie furki traktorkiem który po ośmiu godzinach został zdjęty i dostałem lote z tsa za tego bana ale przed wyrzuceniem mnie z dc zwyzywałem jednego bądź dwóch członków zarządu z powodu mojego wkurzenia się i tyle zwyzywałem bo byłem wkurzony Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie posiada Coś od siebie:Sorka @Apellovskyyza to że cie zwyzywałem bo to jedynie pamiętam że najbardziej na ciebie to wszystko poszło więc no jeszcze raz sorka i tyle (Tylko się odwołuję od BL nie mam na tą chwilę zamiaru powrotu do tej frakcji po przez rekrutację) Jako, iż karę frakcyjną otrzymałeś stosunkowo niedawno to prosiłbym cię, abyś napisał odwołanie za jakiś czas... 2 tygodnie. Jak na dzień dzisiejszy odrzucam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: oralnafrancuskazabawka(zlomek.) Sid: 92476 Powód otrzymania BlackListy: Obraza frakcji oraz notoryczna obraza jednego z członka głównego zarządu. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Jeszcze raz sorki @Apellovskyy, wydaje mi się, że wyjaśniliśmy sobie całą sytuacje. Odnośnie obrażania frakcji to też nie było za miłe, poniosłem tego konsekwencje za to też przepraszam. Mam nadzieje, że dacie mi tą szanse dołączenia kiedyś do TSA. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Chce spróbować po raz kolejny swoich sił przy następnej rekrutacji. ;3 Edytowane 29 Czerwca 2022 przez zlomek. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 2 godziny temu, zlomek. napisał: Nick: oralnafrancuskazabawka(zlomek.) Sid: 92476 Powód otrzymania BlackListy: Obraza frakcji oraz notoryczna obraza jednego z członka głównego zarządu. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Jeszcze raz sorki @Apellovskyy, wydaje mi się, że wyjaśniliśmy sobie całą sytuacje. Odnośnie obrażania frakcji to też nie było za miłe, poniosłem tego konsekwencje za to też przepraszam. Mam nadzieje, że dacie mi tą szanse dołączenia kiedyś do TSA. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Chce spróbować po raz kolejny swoich sił przy następnej rekrutacji. ;3 Akceptuję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: MichuMich72405 Sid: 118259 Powód otrzymania BlackListy: Odejście podczas kary frakcyjnej Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Otóż pewnego dnia w czwartek planowałem napisać odejście z TSA, ponieważ planowałem spróbować czegoś innego oraz byłem przekonywany aby dołączyć do innej frakjci, ale ogólnie to była taka sytuacja że w czwartek wieczorem jechałem sobie moim autem po czym straciłem nad nim panowanie i spadłem z mostu i dostałem prawko na 7dni, był to totalny przypadek i bardzo przepraszam za to @Apellovskyy mam nadzieję że apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Pozdrawiam całe TSA, wrócę do was sliniejszy. Edytowane 1 Lipca 2022 przez MichuMich72405 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 W dniu 30.06.2022 o 16:19, MichuMich72405 napisał: Nick: MichuMich72405 Sid: 118259 Powód otrzymania BlackListy: Odejście podczas kary frakcyjnej Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Otóż pewnego dnia w czwartek planowałem napisać odejście z TSA, ponieważ planowałem spróbować czegoś innego oraz byłem przekonywany aby dołączyć do innej frakjci, ale ogólnie to była taka sytuacja że w czwartek wieczorem jechałem sobie moim autem po czym straciłem nad nim panowanie i spadłem z mostu i dostałem prawko na 7dni, był to totalny przypadek i bardzo przepraszam za to @Apellovskyy mam nadzieję że apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Pozdrawiam całe TSA, wrócę do was sliniejszy. Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 40 minut temu, HeGzio napisał: Nick:RudyOrzel (na bl pisze HeGzi0) Sid:92082 Powód otrzymania BlackListy: Niegodne reprezentowanie frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Tak szczerze nie pamietam dokladnie ale bylo chyba cos ze cos odwalilem wyszedlem z dc tsa bez napisania odejscia i dostalem Bl Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Licze ze zaakceptujecie <3! Odrzucam, mało napisałeś i się nie postarałeś spróbuj za kilka dni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Nick: N0duXx Sid: 29072 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z Frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wróciłem do frakcji Transport Of San Andreas w złym momencie i tego nie przemyślałem, dlatego byłem zmuszony odejść po bardzo krótkim czasie pobytu w niej po powrocie za co bardzo przepraszam cały zarząd frakcji i obiecuję, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Liczę na wyrozumiałość. Pozdrawiam. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 W dniu 13.07.2022 o 12:59, N0duXx napisał: Nick: N0duXx Sid: 29072 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z Frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wróciłem do frakcji Transport Of San Andreas w złym momencie i tego nie przemyślałem, dlatego byłem zmuszony odejść po bardzo krótkim czasie pobytu w niej po powrocie za co bardzo przepraszam cały zarząd frakcji i obiecuję, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Liczę na wyrozumiałość. Pozdrawiam. Akceptuję. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Nick: Kqbix Sid: 85508 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji... Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Przepraszam, wiem że to ode mnie zależało. 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 13 godzin temu, ĶQßĨЖ😈 napisał: Nick: Kqbix Sid: 85508 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji... Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Przepraszam, wiem że to ode mnie zależało. Odrzucam. Strasznie mało napisałeś. Postaraj się w kolejnej próbie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Nick: MakeSpace1_ Sid: 96830 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkode frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Niestety sytuacja wygląda tak że klient zdenerwował mnie i zaczął nagrywać moją agresje, a ja pod wpływem agresji zacząłem robić rzeczy nie dozwolone takie jak skoki narciarskie czy łamanie ogranicznika drogowego aby tylko pod irytować klienta. Minęło pół roku przez ten czas dorosłem emocjonalnie oraz potrafię się opanować. Nie ma co oszukiwać że zrobiłem źle i że tego żałuje. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: pozdrawiam wysoki Żarząd Transport of San Andreas 🚕❤️ 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) 10 minut temu, HeGzio napisał: Nick:HeGzio.PDW Sid:92082 Powód otrzymania BlackListy:Niegodne reprezentowanie frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary:Było to tak, że sie zdenerwowałem na kogoś z zarządu nie pamietam juz o co poszlo bo bylo to dawno lecz wtedy opuscilem dc frakcyjnego. Byla to tylko moja wina i nikogo innego, zle postapilem wiem dlatego prosze o zdjecie mi BL bo moze jeszcze kiedys przyjde na rekru do TSA <3! Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie:Pls zaakceptuj <3! Akceptuję. 19 godzin temu, cejot_ napisał: Nick: MakeSpace1_ Sid: 96830 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkode frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Niestety sytuacja wygląda tak że klient zdenerwował mnie i zaczął nagrywać moją agresje, a ja pod wpływem agresji zacząłem robić rzeczy nie dozwolone takie jak skoki narciarskie czy łamanie ogranicznika drogowego aby tylko pod irytować klienta. Minęło pół roku przez ten czas dorosłem emocjonalnie oraz potrafię się opanować. Nie ma co oszukiwać że zrobiłem źle i że tego żałuje. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: pozdrawiam wysoki Żarząd Transport of San Andreas 🚕❤️ Akceptuję. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Apellovskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor_19 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Nick: Wiktor17 Sid:116000 Powód otrzymania BlackListy: ,,3 minusy podczas akademi,, Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Podczas spotkania szkolenia zostałem zawołany przez znajomą rodziców których właśnie nie było w domu, zepsuł się jej rower gdy była na przejażdżce z dziećmi akurat blisko mojego domu i poprosiła mnie o pomoc przy rowerze. Odchodząc od komputera jeszcze nie wiedziałem kto to jest czego ode mnie chce i że nie będzie mnie aż tak długo. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie, nie ma Coś od siebie: Przepraszam za to co zrobiłem słabo wyszło ale jak to się mówi siła wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Cytat Nick: Wiktor17 Sid:116000 Powód otrzymania BlackListy: ,,3 minusy podczas akademi,, Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Podczas spotkania szkolenia zostałem zawołany przez znajomą rodziców których właśnie nie było w domu, zepsuł się jej rower gdy była na przejażdżce z dziećmi akurat blisko mojego domu i poprosiła mnie o pomoc przy rowerze. Odchodząc od komputera jeszcze nie wiedziałem kto to jest czego ode mnie chce i że nie będzie mnie aż tak długo. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie, nie ma Coś od siebie: Przepraszam za to co zrobiłem słabo wyszło ale jak to się mówi siła wyższa. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nick: Kqbix Sid: 85508 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji... Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Sytuacja wyglądała tak, powróciłem do frakcji i dostałem jeden warunek że mogę odejść bez konsekwencji po miesiącu lecz odszedłem szybciej, czemu? Ponieważ miałem trudną sytuacje życiową, przez którą ode chciało mi się grać na serwerze. I tak przyszedł ten dzień, w którym pisze odwołanie od BL. Wróciłem na serwer i chce wrócić do starej i dobrej frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 5 minut temu, ĶQßĨЖ😈 napisał: Nick: Kqbix Sid: 85508 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji... Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Mogłem odejść po miesiącu z frakcji, lecz odszedłem szybciej. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Sytuacja wyglądała tak, powróciłem do frakcji i dostałem jeden warunek że mogę odejść bez konsekwencji po miesiącu lecz odszedłem szybciej, czemu? Ponieważ miałem trudną sytuacje życiową, przez którą ode chciało mi się grać na serwerze. I tak przyszedł ten dzień, w którym pisze odwołanie od BL. Wróciłem na serwer i chce wrócić do starej i dobrej frakcji. Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XetuS. Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Nick: 8_xetywo_8 Sid: 111490 Powód otrzymania BlackListy: Pójście jako lider San News na inny serwer Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak znajomy robił serwer i poprosił mnie żebym wziął lidera no to się zgodziłem i wtedy dostałem Bl'ke. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Chyba nie Coś od siebie: Pozdrawiam nowy zarząd 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 W dniu 21.11.2022 o 20:48, Xetywo napisał: Nick: 8_xetywo_8 Sid: 111490 Powód otrzymania BlackListy: Pójście jako lider San News na inny serwer Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak znajomy robił serwer i poprosił mnie żebym wziął lidera no to się zgodziłem i wtedy dostałem Bl'ke. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Chyba nie Coś od siebie: Pozdrawiam nowy zarząd 😄 Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Nick:BednaR_223 SID: 10791) Powód otrzymania BlackListy:Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wracając do frakcji po odejściu z niej zmienił się lider, z którym nie mogłem się dogadać, przez co wolałem odejść z frakcji (po tygodniu) zamiast tworzyć jakichś konfliktów przez do dostałem BL na odejście z frakcji niepotrzebnie powiedziałem swoją opinię na temat zarządzania frakcją za co żałuję i za co dostałem (BMA) jestem jedną z dwóch osób, która powiedziała to wtedy i jako jedynie mamy BMA przy hotelu z frakcji. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Tak Coś od siebie: Przepraszam za tamtą sytuację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 2 godziny temu, ❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ napisał: Nick:BednaR_223 SID: 10791) Powód otrzymania BlackListy:Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wracając do frakcji po odejściu z niej zmienił się lider, z którym nie mogłem się dogadać, przez co wolałem odejść z frakcji (po tygodniu) zamiast tworzyć jakichś konfliktów przez do dostałem BL na odejście z frakcji niepotrzebnie powiedziałem swoją opinię na temat zarządzania frakcją za co żałuję i za co dostałem (BMA) jestem jedną z dwóch osób, która powiedziała to wtedy i jako jedynie mamy BMA przy hotelu z frakcji. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Tak Coś od siebie: Przepraszam za tamtą sytuację Odrzucam, zapoznaj się z informacją w jakim dziale powinieneś napisać odwołanie od BL BMA. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoliToJa Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Nick: MoliToJa Sid: 113024 Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Ironicznie napisałem coś w strone frakcji TSA przy *Myska*, nie było to coś mocnego, lecz wręcz mało obrażającego, ale niestety dostałem BL, za wszystko przepraszam cały zarząd i mam nadzieję, że moja apelacja zostanie zaakceptowana. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi