sqober Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 24 minuty temu, MoliToJa napisał: Nick: MoliToJa Sid: 113024 Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Ironicznie napisałem coś w strone frakcji TSA przy *Myska*, nie było to coś mocnego, lecz wręcz mało obrażającego, ale niestety dostałem BL, za wszystko przepraszam cały zarząd i mam nadzieję, że moja apelacja zostanie zaakceptowana. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie❤️ Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 16 godzin temu, Czemu.znow.nie.moge.zasnac napisał: Nick: Suavemente Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co tu dużo powiem przeliczyłem się z czasem Czy BlackLista ma dopisek BMA?: NIE MA Coś od siebie: słychać Od półtora roku nikogo na widoku Tylko dźwięki hip hopu na dziewiątym piętrze w bloku Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Nick:SiwyKrolKasyna Sid:90905 Powód otrzymania BlackListy: Nick: Siwy_008 SID: 90905 - Niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: w sumie to już nie pamiętam ale to było dawno z tego co pamiętam to miałem na koncie 3 minusy i apelację w rozpatrzeniu a pan Apellovskyy postanowił nie poczekać i dał mi BL. A tak poza tym dużo się u mnie zmieniło i się ogarnęłem. Nie będę już odwalał itd 😞 sorry. Fajnie by było powrócić i usiąść razem znowu na tsie @sqober i pozostały skład TSA np bambusek Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie:Może się uda Edytowane 6 Grudnia 2023 przez Siwy_008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Godzinę temu, Siwy_008 napisał: Nick:SiwyKrolKasyna Sid:90905 Powód otrzymania BlackListy: Nick: Siwy_008 SID: 90905 - Niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: w sumie to już nie pamiętam ale to było dawno z tego co pamiętam to miałem na koncie 3 minusy i apelację w rozpatrzeniu a pan Apellovskyy postanowił nie poczekać i dał mi BL. A tak poza tym dużo się u mnie zmieniło i się ogarnęłem. Nie będę już odwalał itd 😞 sorry. Fajnie by było powrócić i usiąść razem znowu na tsie @sqober i pozostały skład TSA np bambusek Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie:Może się uda Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 W dniu 7.12.2023 o 19:35, Gruby_Slawek napisał: Nick: Gruby_Sławek Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Nie dotrzymałem umowy z powodu braku czasu poprostu się przeliczyłem z tym Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie: Od półtora roku nikogo na widoku tylko dźwięki hip hopu na dziewiątym piętrze w bloku Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 11 minut temu, Kezuuu napisał: Nick: Wtedy Gruby_Sławek Sid: 129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). 23.09.2023 Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No Ogólnie przeliczyłem się z czasem miałem po miesiacu ale niestety czas okazał sie nie łaskawy pozdrawiam Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: No Przerpraszam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 21 godzin temu, Kezuuu napisał: Nick: Kezuuu wtedy Gruby_Slawek Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). 23.09.2023 Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No niestety odszedłem bo czas pokazał że nie mam czasu Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Coś napewno Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiX Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Nick: Damix Sid: 18935 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę trakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co mam powiedzieć trochę się odwalalo wiem że nie powinienem ale cóż życie. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: czastrol ma duże uszy i weź zaakceptuj bo nudy na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 19 godzin temu, DamiX napisał: Nick: Damix Sid: 18935 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę trakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co mam powiedzieć trochę się odwalalo wiem że nie powinienem ale cóż życie. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: czastrol ma duże uszy i weź zaakceptuj bo nudy na serwie Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 18 godzin temu, Trzaskowskyyy napisał: Nick: kezuuu Sid: 129902 Powód otrzymania BlackListy: Nie dotrzymanie umowy Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: no co będę mówił ale możliwe że bym wrocił Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: kocham cie sqober wygrywam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Nick: Krzych2155 (na forum był Kamix55) Sid: 137726 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak nie wiedziałem jaka frakcja do mnie pasuje i postanowiłem odejść z frakcji raz j i potem powrócić i dlatego mam black liste ale teraz przekonałem sę że warto tam być. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Pozdrawiam lidera Frakcji i V- L w idera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 1 godzinę temu, Krzych2155 napisał: Nick: Krzych2155 (na forum był Kamix55) Sid: 137726 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak nie wiedziałem jaka frakcja do mnie pasuje i postanowiłem odejść z frakcji raz j i potem powrócić i dlatego mam black liste ale teraz przekonałem sę że warto tam być. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Pozdrawiam lidera Frakcji i V- L w idera Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKreha Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Nick: eksibln (dawniej Wari) Sid: 119673 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Przypadkowo opuściłem discorda frakcji TSA, ponieważ czyściłem niepotrzbne serwery, i nie zauważyłem, że był to serwer frakcyjny. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: Przepraszam, następnym razem zobaczę na jaki serwer klikam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 1 godzinę temu, Wari_ napisał: Nick: eksibln (dawniej Wari) Sid: 119673 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Przypadkowo opuściłem discorda frakcji TSA, ponieważ czyściłem niepotrzbne serwery, i nie zauważyłem, że był to serwer frakcyjny. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: Przepraszam, następnym razem zobaczę na jaki serwer klikam. Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Nick: Ananaseq69 Sid: 106465 Powód otrzymania: Obraza frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Było to dawno byłem młodym gówniakiem i zwyzywałem tsa nie było to ironicznie nie będę kłamał, ale było mineło, czas zacząć od nowa i zmieniać serwer na lepsze. Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie: Przepraszam szczerze z serduszka ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 48 minut temu, Ananaseqjd napisał: Nick: Ananaseq69 Sid: 106465 Powód otrzymania: Obraza frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Było to dawno byłem młodym gówniakiem i zwyzywałem tsa nie było to ironicznie nie będę kłamał, ale było mineło, czas zacząć od nowa i zmieniać serwer na lepsze. Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie: Przepraszam szczerze z serduszka ❤️ Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! Jeszcze jedna taka akcja i pożegnamy się na zawsze. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Nick: kacpero0234 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: ja powróciłem na TSA i odszedłem po 10 dniach ale nie wiedziałem że trzeba dłużej siedzieć Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, kacpero004132 napisał: Nick: kacpero0234 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: ja powróciłem na TSA i odszedłem po 10 dniach ale nie wiedziałem że trzeba dłużej siedzieć Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: no Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Zbyt krótki czas od otrzymania kary. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Nick: syn_Indera Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: opuściłem frakcje przed wyznaczonym czasem lecz ja nie wiedziałem że po powrocie trzeba odczekać Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: nowy rok nowy lider TSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Teraz, syn_Indera napisał: Nick: syn_Indera Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: opuściłem frakcje przed wyznaczonym czasem lecz ja nie wiedziałem że po powrocie trzeba odczekać Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: nowy rok nowy lider TSA Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Zbyt krótki czas od otrzymania kary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Nick: syn_Indera Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: uważam iż kara nadana przez szuneq może zostać dzisiaj zdjęta ponieważ wtedy nie byłem świadomy tego że trzeba odczekać około miesiąc do nie wyłapania Black Listy. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Poeta mi się odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 9 godzin temu, syn_Indera napisał: Nick: syn_Indera Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: uważam iż kara nadana przez szuneq może zostać dzisiaj zdjęta ponieważ wtedy nie byłem świadomy tego że trzeba odczekać około miesiąc do nie wyłapania Black Listy. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Poeta mi się odpalił Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! Dam Ci szansę, następna kara będzie BMA - Bez możliwości apelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: StiveX Sid: 143692 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z biznesu Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak nie wiedziałem jaka frakcja do mnie pasuje i postanowiłem odejść z frakcji raz j i potem powrócić i dlatego mam black liste ale teraz przekonałem się że warto tam być. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Pozdrawiam lidera Frakcji i V- Lidera Edytowane 1 Stycznia 2025 przez StiveX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 4 minuty temu, StiveX napisał: Nick: StiveX Sid: 143692 Powód otrzymania BlackListy: odejście podczas Akademii Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak nie wiedziałem jaka frakcja do mnie pasuje i postanowiłem odejść z frakcji raz j i potem powrócić i dlatego mam black liste ale teraz przekonałem się że warto tam być. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Pozdrawiam lidera Frakcji i V- Lidera Nie jesteś na Czarnej Liście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minusik Opublikowano 12 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 Nick: Oshea_XmAn Sid: 142632 Powód otrzymania BlackListy: Odwalanie na służbie, liczne skracanie, jazda po offroad. Skoki, przekraczanie prędkości i nieznajomość mapy. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Przepraszam za to co zrobiłem, naprawdę nie wiedziałem którędy dojechać do miejsca docelowego, a myślałem, że pasażerowi się spieszy wieć postanowiłem skrócić drogę i przejechać przez offroad, teraz tego tak bardzo żałuje, że zrobił bym wszystko żeby powrócić do frakcji, naprawdę przepraszam nigdy już się takie coś nie powtórzy obiecuję za całe moje życie, starałem się dostać do tej frakcji i udało się, lecz po 2 dniach wyleciałełm i jeszcze raz powiem BARDZO CIĘ, WAS PRZEPRASZAM 😞 Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Chyba nie Coś od siebie: Proszę zdejmijcie mi tą black listę bo raczej ją dostałem i naprawdę przyzekam, że już nigdy nie powtórzy się taka sytuacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 12 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 8 minut temu, Minusik napisał: Nick: Oshea_XmAn Sid: 142632 Powód otrzymania BlackListy: Odwalanie na służbie, liczne skracanie, jazda po offroad. Skoki, przekraczanie prędkości i nieznajomość mapy. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Przepraszam za to co zrobiłem, naprawdę nie wiedziałem którędy dojechać do miejsca docelowego, a myślałem, że pasażerowi się spieszy wieć postanowiłem skrócić drogę i przejechać przez offroad, teraz tego tak bardzo żałuje, że zrobił bym wszystko żeby powrócić do frakcji, naprawdę przepraszam nigdy już się takie coś nie powtórzy obiecuję za całe moje życie, starałem się dostać do tej frakcji i udało się, lecz po 2 dniach wyleciałełm i jeszcze raz powiem BARDZO CIĘ, WAS PRZEPRASZAM 😞 Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Chyba nie Coś od siebie: Proszę zdejmijcie mi tą black listę bo raczej ją dostałem i naprawdę przyzekam, że już nigdy nie powtórzy się taka sytuacja. Nie jesteś na Czarnej Liście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi