kacpero00 Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 (edytowane) W dniu 22.07.2021 o 20:53, knapix napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: no odszedłem i dostałem blackliste ale chciałbym wrócić. Przepraszam pokornie liderkę Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: proszę o szansę Edytowane 13 Czerwca 2025 przez kacpero00 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 W dniu 13.06.2025 o 20:31, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: no odszedłem i dostałem blackliste ale chciałbym wrócić. Przepraszam pokornie liderkę Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: proszę o szansę Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Spróbuj za jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: skakałem z frakcji do frakcji i tak to się odbyło ale czy bym to powtórzył? nie Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: myśle że można dać mi ponowną szanse w frakcji (biznesie) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 11 godzin temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: skakałem z frakcji do frakcji i tak to się odbyło ale czy bym to powtórzył? nie Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: myśle że można dać mi ponowną szanse w frakcji (biznesie) Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Spróbuj za jakiś dłuższy czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 28 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Odszedłem przed upłynięciem mięsiąca lecz chciałbym wrócić i obiecuje że to się nie powtórzy Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: dziękuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 28 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 27 minut temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Odszedłem przed upłynięciem mięsiąca lecz chciałbym wrócić i obiecuje że to się nie powtórzy Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: dziękuje Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 26 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca ale chętnie bym wrócił do starych pięknych czasów i bardzo żałuję tego że odszedłem przed upływem miesiąca Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 26 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 6 godzin temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca ale chętnie bym wrócił do starych pięknych czasów i bardzo żałuję tego że odszedłem przed upływem miesiąca Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie (wsm dalej jestem glupi) i bardzo tego żałuje. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: jestem pokorny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 52 minuty temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie (wsm dalej jestem glupi) i bardzo tego żałuje. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: jestem pokorny Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie (wsm dalej jestem glupi) i bardzo tego żałuje. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: proszę o rozpatrzenie apelacji bo jak odchodze to chce nie mieć żadnej bl 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 W dniu 22.12.2025 o 12:48, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie (wsm dalej jestem glupi) i bardzo tego żałuje. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: proszę o rozpatrzenie apelacji bo jak odchodze to chce nie mieć żadnej bl Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie i bardzo tego żałuje. Mija już prawie rok odkąd mam bl to chyba już można mi bl zdjąć? Mogę nawet zaczynać od początku. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: proszę cię 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 godziny temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie i bardzo tego żałuje. Mija już prawie rok odkąd mam bl to chyba już można mi bl zdjąć? Mogę nawet zaczynać od początku. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: proszę cię Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie i bardzo tego żałuje. Mija już prawie rok odkąd mam bl i chciałem się poprawić i dać jeszcze szanse tej frakcji. Mogę nawet zaczynać od początku. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia przez kacpero00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 50 minut temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca żałuje za czyny głupszego mnie i bardzo tego żałuje. Mija już prawie rok odkąd mam bl i chciałem się poprawić i dać jeszcze szanse tej frakcji. Mogę nawet zaczynać od początku. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: pozdrawiam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Spróbuj za pół roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca za co dostałem bl-ke. Teraz chciałbym za to przeprosić i obiecać że to się więcej nie powtórzy. Pisze tą apelke bo nie chce mieć bl-ki. Bardzo żałuje swoich czynów, Blacklistę mam już chyba z rok. Coś od siebie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 9 minut temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca za co dostałem bl-ke. Teraz chciałbym za to przeprosić i obiecać że to się więcej nie powtórzy. Pisze tą apelke bo nie chce mieć bl-ki. Bardzo żałuje swoich czynów, Blacklistę mam już chyba z rok. Coś od siebie: pozdrawiam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Wyżej były V-lider napisał "spróbuj za pół roku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca za co dostałem bl-ke. Teraz chciałbym za to przeprosić i obiecać że to się więcej nie powtórzy. Bardzo żałuje swoich czynów, Blacklistę mam już chyba z rok. Chciałbym aby moja blacklista została ściągnięta ponieważ serwer umarł i nie chce mieć Blacklisty Coś od siebie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 22 minuty temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: odszedłem przed upływem miesiąca za co dostałem bl-ke. Teraz chciałbym za to przeprosić i obiecać że to się więcej nie powtórzy. Bardzo żałuje swoich czynów, Blacklistę mam już chyba z rok. Chciałbym aby moja blacklista została ściągnięta ponieważ serwer umarł i nie chce mieć Blacklisty Coś od siebie: pozdrawiam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Został postawiony tobie warunek, mogłeś napisać apelację najwcześniej 27.09.2026. Nie chcę widzieć kolejnej twojej apelacji przed 1-szym listopada tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi