Skocz do zawartości

Skarga na lvyy

Batonik_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: lvyy (nmg oznaczyc)

Data i godzina zdarzenia: Jakoś 15 minut temu może 20 

Opis sytuacji: Zrobiłem sobie wypadek wszystko pięknie fajnie tylko ortografia tego człowieka zbyt bardzo rzuca się w oczy. Rozumiem jakby to była jedna literówka może dwie aczkolwiek tego jest mnóstwo. ( zrobiłem sklejkę, ponieważ za dużo ss by tu wstawiać)

Dowód:

Coś od siebie: Liczę na zrobienie zrzutki na słownik ortograficzny dla tego pana ewentualnie zrobienie korepetycji z języka polskiego.

SAFD i ortografia.png

• Like 1

Witam wypowiem się na ten temat, koleżko nie kazdy est taki jak ty że wszystko potrafisz, ktoś kto mieszkał za granicą to się nie dziw. To jest bez sensowna skarga która ośmiesza członka frakcji, mogę stwierdzić że ty nie masz wgl szacunku dla osób które  mają dyslekcje dysgrafie itp, przemyśl swoje zachowanie a potem pisz skargi, bo przez takie coś ktoś może sobie odebrać życię. Dziękuję dobranoc. PS Weś tam napisz jeszcze na mnie skargę za to że się przypierdalam do każdego, jak chcesz mieć respekt na serwie że zgłaszasz frakcjie ;D

Edytowane przez Wujek_Konasz
  • Haha 3

Hmmm tak sie zastanawiam co ma ortografia do gry wiadomo każdemu to sie może zdarzyć szybkie pisanie też czasami przez to są takie błędy nie każdy jest super z polskiego co z tego że w tym kraju się urodził w nim żyje każdy może mieć jakie błędy nawet i z pisaniem 

• Like 1

5 minut temu, Wujek_Konasz napisał:

Witam wypowiem się na ten temat, koleżko nie kazdy est taki jak ty że wszystko potrafisz, ktoś kto mieszkał za granicą to się nie dziw. To jest bez sensowna skarga która ośmiesza członka frakcji, mogę stwierdzić że ty nie masz wgl szacunku dla osób które  mają dyslekcje dysgrafie itp, przemyśl swoje zachowanie a potem pisz skargi, bo przez takie coś ktoś może sobie odebrać życię. Dziękuję dobranoc

Jak posiada dyslelcje, dysgrafie to chyba jasne ze zarzad odrzuci skarge tak? A jesli nie posiada to chyba najwidoczniej skarga zostanie zaakceptowana i tak bedac przy temacie skad mam wiedziec ze owy czlonek frakcji posiada owe choroby ewentualnie mieszkal za granica? Tez pomysl troszke. Pozdrawiam cieplutko z rodzinka

3 minuty temu, Batonik_ napisał:

Jak posiada dyslelcje, dysgrafie to chyba jasne ze zarzad odrzuci skarge tak? A jesli nie posiada to chyba najwidoczniej skarga zostanie zaakceptowana i tak bedac przy temacie skad mam wiedziec ze owy czlonek frakcji posiada owe choroby ewentualnie mieszkal za granica? Tez pomysl troszke. Pozdrawiam cieplutko z rodzinka

Masz rację, tego nie wiesz, lecz i Ty nie masz prawa go z tego ocenić, bo jakim nauczycielem jesteś...

2 minuty temu, Abram napisał:

Masz rację, tego nie wiesz, lecz i Ty nie masz prawa go z tego ocenić, bo jakim nauczycielem jesteś...

Dokladnie, aczkolwiek w rekrutacji oczekujecie "wysokiego poziomu ortografii" wiec juz nie patrząc na te literowki jest cos nie tak...

• Like 1

Sorka że się wypowiem ale cieżko jest pisać ładnie i bez  błędów jak robisz tysiąc rp dziennie i to przez kilka mies. To jest w cholere ciezkie wiem ze nie powinien az takich bledow robic ale no ciezko. To jest gra raczej sie szybko tez pisze wiec wedlug mnie skarga powinna sie skonczyc tylko na pouczeniu ale to juz zarzad zadecyduje

Edytowane przez lemon2468
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.