gicik Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Nick oskarżonego: ImGarlic oraz Depa Data i godzina zdarzenia: 10.09.2021r. 20.10 Opis sytuacji: Chłopaki sobie jadą pod prąd przez autostradę patrolówką bez bomb na pełnym luzie i na dodatek wjechali mi na czołówkę. Dowód: https://imgur.com/a/pcKQhXR https://imgur.com/a/9Mkatq1 https://imgur.com/a/J5Iaa98 Coś od siebie: Jakiś minus dla strażaków czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozon11 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Według mnie nie zasługują na ukaranie ponieważ dowody są nierzetelne. Pan równie dobrze mógłby ich wymijać kiedy robiłeś ss. Najlepiej nagrać filmik a potem składać skargę. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @depa chyba lota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 minuty temu, mrozon11 napisał: Według mnie nie zasługują na ukaranie ponieważ dowody są nierzetelne. Pan równie dobrze mógłby ich wymijać kiedy robiłeś ss. Najlepiej nagrać filmik a potem składać skargę. Pozdrawiam Ale sam fakt, że jechali pod prąd, mimo tego, że ich upominałem, więc nie wiem o czym Ty mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 minuty temu, Konopek napisał: @depa chyba lota Nie wypowiadaj się jak ciebie to nie dotyczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozon11 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 1 minutę temu, gicik napisał: Ale sam fakt, że jechali pod prąd, mimo tego, że ich upominałem, więc nie wiem o czym Ty mówisz. moze wpadli w poślizg, tego nie wiem - musimy zaczekać aż sami się wypowiedzą 😁 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depa Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Tylko że ja nie kierowałem xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 minuty temu, mrozon11 napisał: moze wpadli w poślizg, tego nie wiem - musimy zaczekać aż sami się wypowiedzą 😁 Skarga nie dotyczy Ciebie więc nie wypowiadaj się. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Nie wypowiadać się!! Niech wypowie się tylko mandarynka i ImGarlic. Dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 minuty temu, depa napisał: Tylko że ja nie kierowałem xd Mogłeś zwrócić uwagę koledze, że jedzie niepoprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @gicik u mnie byleś pod drogą zbugowany gdy podjechałem przed zderzeniem to dopiero zobaczyłem nicki, przeprosiłem jak uderzyłem, a i co do jazdy pod prąd, zagapiłem się i tak pojechałem Zresztą rozumiem, że uderzyłem w ciebie lecz było to spowodowane przez błąd gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 5 minut temu, Chlomik napisał: @gicik u mnie byleś pod drogą zbugowany gdy podjechałem przed zderzeniem to dopiero zobaczyłem nicki, przeprosiłem jak uderzyłem, a i co do jazdy pod prąd, zagapiłem się i tak pojechałem Zresztą rozumiem, że uderzyłem w ciebie lecz było to spowodowane przez błąd gry No dobrze, już trudno z tym, że we mnie wjechałeś. A to że sie zagapiłeś to wystarczyło zawrócić, bo myślę że napewno jechałeś pod prąd z dobre 5 sekund, więc miałeś czas się zastanowić oraz zawrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Spieszyłem się na wypadek, więc przeprosiłem i pojechałem dalej Zresztą nie rozumiem dlaczego na mnie piszesz skarge jeśli przeprosiłem i się rozjechaliśmy w swoje strony, więc myślałem że się nic nie stało takiego Bo takie udupianie innych członków frakcji, gdy nic takiego się nie stało to moim zdaniem nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 11 minut temu, Chlomik napisał: Spieszyłem się na wypadek, więc przeprosiłem i pojechałem dalej Zresztą nie rozumiem dlaczego na mnie piszesz skarge jeśli przeprosiłem i się rozjechaliśmy w swoje strony, więc myślałem że się nic nie stało takiego Bo takie udupianie innych członków frakcji, gdy nic takiego się nie stało to moim zdaniem nie ma sensu Poczekamy co na to Mandarynka powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoobcioTenHandlarz Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 a czemu akurat mandarynka z ciekawosci? 39 minut temu, gicik napisał: Poczekamy co na to Mandarynka powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 godziny temu, mrozon11 napisał: moze wpadli w poślizg, tego nie wiem - musimy zaczekać aż sami się wypowiedzą 😁 Akurat widać wszystko gołym okiem, Akademik jest winny, druga osoba nie odpowiada za "fotel kierowcy", lecz jest pełnoprawnym, który w jakimś stopniu odpowiada za "nowych kolegów". Skarga powinna być w 100% rozpatrzona pozytywnie, a z mojej strony szczere Przepraszam za Akademika, na pewno zostanie wyciągnięta za to konsekwencja w jego stronę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi